Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 10 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πριν λίγες ημέρες αποφάσισα να κάνω δώρο στον εαυτό μου μια ώρα με μια γυναίκα από αυτές που τις βλέπεις στο δρόμο η στα κλαμπ και πετάγονται τα μάτια έξω!
Η Αρίνα είναι μια τέτοια κοπέλα που από τις φωτογραφίες και τις κριτικές των λοιπών φιλων, ξεχωρίζει. Έστειλα λοιπόν το μήνυμα στο γραφείο και σε ελάχιστο χρόνο είχα κλείσει το ραντεβού! Πήγα στο ξενοδοχείο μισή ώρα πριν και κυριολεκτικά ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα. Κοιτούσα ξανά και ξανά τις φωτογραφίες και έφτιαχνα σενάρια δράσης ώστε η ώρα να μην πάει χαμένη.
Ήρθε το μήνυμα και ανέβηκα στο δωμάτιο. Όταν άνοιξε η πόρτα διαπίστωσα ότι η φωτογραφίες ίσως την αδικούν και λίγο. Προσπαθώντας να απαλύνουν τις λεπτομέρειες έχασαν την ενέργεια που σου μεταδίδει αυτό το πλάσμα μόλις το αντικρίσεις. Την παρουσιάζουν λίγο ψεύτικη ενώ είναι σκέτη καύλα μόλις την δεις από κοντά.
Της έδωσα το χέρι και συστήθηκα στα Αγγλικά που γνωρίζει αρκετά καλά. Απαλή φωνή χαμηλών τόνων μετρίου αναστήματος ανεβασμένη σε ψηλοτάκουνα γοβάκια με ένα αραχνουφαντο ροζακι νυχτικό και από κάτω μαύρα εσώρουχα με ζαρτιερες. Τέλεια σκέφτηκα, θα περάσω σούπερ!
Ο πάγος έσπασε με λίγα φιλάκια στα όρθια που σύντομα εξελίχθηκαν σε γλωσσόφιλλα παθιασμένα και με τα χέρια μας να εξερευνούν τα κορμιά μας. Μου έβγαλε τα ρούχα και σχολίασε ότι της άρεσε η μυρωδιά μου. Πολύ ευγενικό και μπράβο της, με έκανε να αισθανθώ πολύ οικεία και ανταπέδωσα την φιλοφρόνηση. Η γλώσσα της αφού έκανε μια πορεία από το λαιμό μου στο στήθος με λίγη εμμονή στις θηλές μου κατέληξε στο καυλι μου. Αρκετά καλή στη πίπα με μπόλικα σαλακια και καραμελωμα των αρχιδιών με αρκετά δυνατά ρουφηγματα με προσοχή να μην με δαγκώσει. Οι μαύρες ματάρες της πανέμορφες και λάγνες με κάρφωναν συνέχεια απογειώνοντας με. Ήθελα να χύσω αλλά πήγαινα βάση σχεδίου και κρατήθηκα. Της έβγαλα τα εσώρουχα χωρίς τις ζαρτιέρες δίνοντας παράλληλα φιλάκια σε όλο της το σώμα. Μου άρεσε πολύ και με έπεισε η ανταπόκριση της με γελακια μικρά βογκητά και με παρότρυνε με τα χέρια της στα σημεία ερεθισμού. Πέτυχα μια καλή επικοινωνία!
Η γλώσσα μου εξερευνούσε το γατάκι της το οποίο είναι γλύκισμα μυρωδάτο. Σε κάθε κίνηση της γλώσσας μου μικρά βογκητά συμπληρώνουν την εικόνα. Την γύρισα σε στάση 69 και εκεί πραγματικά η κοπελιά έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας πίπας. Κάποια στιγμή στο τελείωμα της με ρουφήξει τόσο δυνατά που έχυσα άμεσα με δύναμη στο στόμα και στο πρόσωπο της αφού δεν πρόλαβε να τραβηχτεί. Τέλεια! Ο πρώτος γύρος τελείωσε και είχα ακόμη αρκετό χρόνο για να την γαμησω όπως το σχεδίασα!
Αφού πλυθήκαμε στο μπάνιο με χαδακια και παιχνιδάκια με οδήγησε στο κρεβάτι. Άρχισε να με γλύφει πάλι και σε λίγα λεπτά το κοντάρι μου ήταν έτοιμο για τη μάχη. Μου πέρασε όμορφα και απαλά το προφυλακτικό και ήρθε από πάνω μου για ιππασία! Είναι σφιχτή η τρυπουλα της και νιωθεις σα να γαμας κόλο. Η θέα με τα βυζάκια της να ανεβοκατεβαίνουν ρυθμικά ήταν τέλεια. Πολύ όμορφες και αληθινές εκφράσεις πάθους σε απογειώνουν. Μετά από λίγα χιλιόμετρα ιππασίας ήρθε η ώρα να καβαλήσω και εγώ αυτό το μωρό. Την έστησα στα 4 και μου τουρλωσε την κολάρα της. Ο πουτσος μου κόντευε να εκραγεί. Τον έφτυσα για λίπανση και τον έβαλα αργά αργά να γουστάρω στο μουσκεμένο αλλά σφιχτό μουνάκι της. Δεν κρατήθηκα όμως και σαλιωσα και την κολοτρυπίδα της βάζοντας της μισό δάχτυλο έτσι για μεζέ. Τα βογκητά της έγιναν μουγκρητά και ο ρυθμός ανέβηκε στα ύψη. Όταν έφτασα στο σημείο δίχως επιστροφή η κοπέλα το κατάλαβε και μια κίνηση μου έβγαλε το προφυλακτικό και άρχισε να μου τον γλύφει και να το παίζει να τον ρουφάει μέχρι που ήρθε η λύτρωση και της δωρησα μια καυτή μάσκα ομορφιάς.
Εγειρα αποκαμωμενος ενώ εκείνη πήγε στο μπάνιο να φρεσκαριστεί. Σε λίγο με φώναξε να της κάνω παρέα μια που είχαμε ακόμη 10λεπτα. Με περιποιήθηκε με χαδακια φιλάκια και γελακια χαρίζοντας μου μια πολύ όμορφη εμπειρία.
Την αποχαιρέτισα και έφυγα με μια υπόσχεση στον εαυτό μου να το ξαναζήσω σύντομα, το αξίζω άλλωστε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
C
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, Old.rabbit, THV και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού