Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 9 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Χρωστάω μια κριτική για την Ταμάρα (που δεν τη λένε Τ).Η συνάντηση έγινε αρχές Μάϊου και κυμάνθηκε σε ρυθμούς gfe.Η κοπέλα ακριβώς όπως τη βλέπετε στις φωτώ και με λίγο πιο αδύνατη μάπα.Γενικότερα αδύνατη με πολύ καλές αναλογίες μικρό αλλά στητό στηθος και ούτε ίχνος κυτταρίτιδας. Τατού ένα στο χέρι και μια φράση γραμμένη στα πλευρά τίποτα το ενοχλητικό. Οπίσθια μέτρια αλλά σφιχτά περιποιημένη και παρφουμαρισμένη στο φουλ και τέλεια μάτια. Δέρμα μέτριο (θέλω πολύ απαλό δέρμα).

Αρνητικά:α)άργησε μισή ώρα και σε συνδυασμό με κάτι πολύ άσχημο που με συνέβη λίγο πριν, με ξενέρωσαν πριν καν αρχίσουμε.β)ενώ μπήκε ήδη στο μπάνιο και ακούω το νερό που τρέχει βγαίνει και θυμάται να μου ζητήσει τα λεφτά.

Ουδέτερα:μέτρια πίπα

Θετικά:Φιλάει παντού,καθόλου τζελ μονο λίγο σάλιο,στήνετε πολύ καλά,σε κανένα σημείο δεν δυσανασχέτησε και δεν έκανε αγγαρεία.Μου έκανε και ενα ωραιο με τα μπουτια της που δε μου έχει ξανατύχει.Χαρακτηριστικές καταστάσεις: ενώ πήγε να αρχίσει με φιλί της είπα όχι.Μετά από έναν αποτυχημένο πρωτο γύρο της ζήτησα εγώ φιλί (ρομπααααααααααα…..).Κατα τη διαδικασία εβαλε γλωσσα αλλα δεν ήθελα εγώ και μειναμε στα χείλη. Άνοιξα για μια στιγμή τα μάτια μου και είδα πως θέλει και το δίνει και δεν το κάνει για να βγει από την υποχρεωση.Της δάγκωνα τα χείλη ανταπέδιδε της κρατούσα το χέρι καταλάβαινε και μου το έσφιγγε σαν να είναι η κοπέλα μου.Ανέβηκε πάνω μου και ενώ έχω τα χέρια μου στη μέση της ξαφνικά μου τα αρπάζει και τα βαζει πάνω στο στηθος της σαν να λέει «χούφτωνε μαλάκα θέλω συμμέτοχη» και αρκέτα ακόμα που δε χρειάζετε να τα γραψω.


Περίεργα:α)λογο αποτυχημένου πρώτου γυρου με ρώτησε αν εχω δικά μου προφυλακτικά για να χρησιμοποιήσει το δευτερο δικό της στον επόμενο γύρο.β)Πριν αρχίσουμε με ζήτησε αν μπορώ να βάλω μουσική.



…Και φτάνω ακριβώς πέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.Ενώ έχει σηκωθεί και είναι έτοιμη να πάει για μπάνιο λέγοντας μου πως το πρόβλημα της επαφής ήταν το κακό μου social (που να της εξηγώ το τι με συνέβη πιο πριν),με εμένα να κοιτάω απογοητευμένος τον «αρχηγό» που έπεφτε για ύπνο μη μπορώντας να καταλάβω πως μετά από 50 στην ουσία λεπτά χωρίς διάλλειμα!!!!!! να μην ολοκληρώσω, με περνάει μια τελευταία σκέψη από το μυαλό. Με κατάλαβε το τσακαλάκι κάθετε στο κρεβάτι και με ρωτάει «-πες μου τη θέλεις;-Ένα τελευταίο γλείψιμο, της λέω…..».Χωρίς να το σκεφτεί καθόλου απαντάει «φυσικά» ξαπλώνει κάθετα αρχίζω ένα γλυφομουνι κατευθύνομαι προς τα πάνω με την απαραίτητη στάση στα βυζάκια της, λαιμό ένα πεταχτώ φιλί στο στόμα και της λέω μπορείς να πας τώρα για μπάνιο (τέλος παιχνιδιού).

Συμμετοχή και συμπεριφορά 9.

Συμπέρασμα: Ζεστή γελαστή και φοβερά φιλότιμη. Έκανε τα πάντα για περάσω καλά μαζί της, δίνοντας το κάτι παραπάνω εκεί που έπρεπε. Ταμάρα(που δε σε λένε Τ):
Σου χρωστώ κάποια τραγούδια
Στα χω χρόνια φυλαγμένα
Στα προσφέρω σα λουλούδια
Να ‘χεις κάτι από μένα
Σου χρωστώ κάποια τραγούδια
Κι ήρθε η ώρα να στα παίξω
Στα προσφέρω σαν καινούργια
Κι ας τα έχεις μάθει απ’ έξω...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 07, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
maposavouris
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Ιουλ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
388
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, TOMCRUISE, chris1955 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού