Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 5 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Το ραντεβού κλείστηκε μια μέρα πριν, μέσω viber, πολύ εύκολα. Την Anna την είχα σταμπάρει από τις φωτό και τις 2 κριτικές που υπήρχαν.
Να σημειώσω, πως, δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που πήρα κοπέλα incall. Προτιμώ να κλείνω το δικό μου χώρο/δωμάτιο και να περιμένω.
Φτάνω λοιπόν στο hotel λίγο νωρίτερα να πιω ένα καφέ και να χαλαρώσω κομμάτι. Η ωρα ήταν νωρίς το μεσημέρι και στο καφε του ξενοδοχείου έπαιρναν μάλλον πρωινό τα κορίτσια που μένουν εκεί. Κάποια από αυτά ήταν συμπαθητικά.
Πλησιάζει η ώρα του ραντεβού και με ειδοποιούν για το Νο του δωματίου. Στον 1ο είναι και ανεβαίνω με τα πόδια. Χτυπάω τη πόρτα και τσααααααααααααα μου ανοίγει η Anna. Ψηλή με ωραίο κορμί και μικρό στήθος. Πρόσωπο απλό καθημερινό και άβαφο. Με υποδέχτηκε με χαζά γέλια και ένα σαν ρόμπα να το πω, πάντως ήταν ριχτό. Για φιλί ούτε λόγος. Καλή συνεννόηση στα αγγλικά και προσπάθεια να σπάσει ο πάγος. Αλλά τελικά δεν.....
Ανοιγόκλεινε το κλιματιστικό, μια κρύωνε μια ζεσταινόταν.
Είπαμε 2/3 μαλακίες και πήγα στο «μπάνιο» για φρεσκάρισμα. Βγαίνοντας, ήταν ξαπλωμένη χωρίς εσώρουχα και με περίμενε. Μου ζήτησε να μου κάνει μασάζ, αλλά προσφέρθηκα να της κάνω εγώ. Έδειχνε πως της άρεσε και διαρκώς γελούσε (χωρίς λόγο)
Στη συνέχεια ανέλαβε δράση με το στοματικό που δεν με ενθουσίασε και ιδιαίτερα (αρκετή χρήση χεριού) Αλλάξαμε ρόλους και ανέλαβα με όλη τη διάθεση να τη περιποιηθώ. Κι εδώ με αναστεναγμούς και γελάκια , έδειχνε πως της άρεσε και με τα χέρια της (πιέζοντας το κεφάλι μου) σαν να μου έλεγε συνέχισε. Φυσικά ούτε λόγος για δάχτυλα , ούτε μπροστά ούτε πίσω. Πέρασε αρκετή ώρα με το στοματικό, με αναστεναγμούς και χαζόγελα.
Σε προσπάθεια για φιλί, έφαγα άκυρο (δεν μου έχει ξανασυμβεί) Της ζητάω να βάλει σκουφί να την πάρω και να τελειώνουμε. Δεν κάνουμε όλοι για όλους. Την πήρα μόνο ιεραποστολικά και μάλιστα γρήγορα, για να τελειώνω και να φεύγω. Πάλι με αναστεναγμούς και χαζά γέλια (μα συνέχεια) Δεν ήθελα και πολύ, άδειασα στο σκουφί, μου το έβγαλε και πήγα στο ντουζ. Είχαμε κανα τέταρτο ακόμα, αλλά δεν έκατσα. Ντύθηκα και έφυγα.
Το φάκελο με τα χρήματα, τον έδωσα στην αρχή, αλλά δεν τον άνοιξε. Τον έβαλε σε ένα συρτάρι και έβαλε στο κινητό μουσική.
Με λίγα λόγια, η Anna είναι όμορφη, είναι σχετικά μικρή με ωραίο σώμα χωρίς περιττα κιλά, αλλά δεν είναι για όλους. Ισως να έχει κάποιο κουμπί, που δεν βρήκα. Σημασία έχει πως δεν πέρασα όπως ήθελα. 1000 φορές να έπαιρνα 1 ώρα με Βερόνικα από το 86 Α (είναι και επίκαιρο)
Όσο για το ξενοδοχείο, θα τα πω αλλού…..

Να ευχαριστήσω εδώ τους πρωτεργάτες της προσπάθειας του F.F.B.B. άσχετα αν δεν είχε επιτυχία η συνάντηση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 08, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
mad_max
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
12 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
96
Likes:
4.731
Πόντοι:
22.915
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 slaviani, TOMCRUISE, Marcus77 και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού