Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 1 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Βαρύ το κλίμα των τελευταίων ημερών, μεγεθύνθηκε και η επιβάρυνση από κάποια προσωπικά θέματα και είπα να κάνω μια αντιστάθμιση. Πήρα το ρίσκο για την Kristina γιατί εντπωσιάστηκα πολύ από τις φωτογραφίες και το ύφος της και παρά τις δηλωμένες επιφυλάξεις του σεβαστού συναδέλφου Ιακώβου Κοκκαλιάρη. Συνηγόρησε υπέρ και η επεξηγηματική τηλεφωνήτρια που τη συνέστησε ανεπιφύλακτα.

Ενώ στις φωτογραφίες δίνει την εντύπωση μοιραίας γυναίκας, στο ραντεβού ήρθε ως δροσερή και πολύ όμορφη κοπελάρα {λόγω ύψους}. Πεντακάθαρη και χωρίς κανένα τατουάζ, στοιχείο που σπανίζει και εκτίμησα. Οι φωτογραφίες, χωρίς να είναι παραπλανητικές, είναι περισσότερο στυλιζαρισμένες κατά τη λήψη, παρά επεξεργασμένες. Η βαθμολογία στην εμφάνιση αποδίδει τη γενική μου εντύπωση και όχι τη σχολαστική παρατήρηση.

Στις υπηρεσίες της στην αρχή ήταν συγκρατημένη και διερευνητική. Αυστηρά gfe, ζητά τρυφερή μεταχείριση και ενοχλείται στην παραμικρή υποψία έντονης συμπεριφοράς, ακόμη και στις σαρκώδεις θηλές του στήθους της, το οποίο περεμπιπτόνως, απεικονίζεται σωστά στη σχετική φωτογραφία {που γέρνει το κεφάλι αριστερά}. Δέχεται στοματική περιποίηση με σποραδική ικανοποίηση, χωρίς ίχνος επιτήδευσης, ζητώντας πάντα τρυφερότητα. Δίδει στοματική περιποίηση τρυφερά, χωρίς βιασύνη, με εκφραστικά βλέμματα και ενασχόληση με τη γύρω περιοχή. Εγώ δεν αποτελώ ένθερμο θιασώτη της συγκεκριμένης κίνησης και τη διέκοψα, ζητώντας να προχωρήσουμε στο κυρίως θέμα. Ιεραποστολικό, μια που το όλο σκηνικό προς τα 'κει οδηγούσε, αλλά και γιατί ήθελα να απολαμβάνω το στόμα της και τη φυσική ομορφιά της. Όταν η ένταση αναπόφευκτα ανέβηκε το εξεδήλωνε και η ίδια με φιλιά, σφίξιμο των ποδιών της, αναπνοές και σκόρπια λόγια στη γλώσσα της, χωρίς πολλά βογγητά ύποπτης αυθεντικότητας. Κάτι που έκανε από την αρχή και με ξάφνιασε ευχάριστα ήταν διαρκή ψηλαφίσματα, κάτι μεταξύ χαδιού και μασάζ, σε διάφορα μέρη του σώματος μου, κυρίως στα χέρια, στην πλάτη και στους ώμους. Η κορύφωση ήρθε κατόπιν ενός κρεσέντο της λεκάνης της και ήταν πολύ απελευθερωτική για μένα, ενώ μου έδωσε και μια εντύπση αμοιβαιότητας.

Επισκέφθηκε το μπάνιο τρεις φορές (αρχή, μέση , τέλος). Δε χρησιμοποίησε τζελ ποτέ, μόνο μια σύντομη ριπή από ένα (αντισηπτικό;} σπρέι στο μουνί της πριν την πρώτη διείσδυση του κάθε γύρου. Στη συζήτηση είναι ευχάριστη, με χιούμορ και αγγλικά καλύτερου επιπέδου από ότι έχουμε συνηθίσει από τις κοπέλες του γραφείου, ίσως λόγω των σπουδών της.

Ο δεύτερος γύρος μετά από ένα σύντομο στοματικό, όπου πήρε ευχάριστες πρωτοβουλίες τρυφερότητας και ναζιού, με ξαφνικά πεταχτά φιλιά σε διάφορα σημεία του σώματος μου, πέρασε σε ιεραποστολικό και cow, με φιλότιμες προσπάθειες από τη μεριά της να τελειώσω. Γνωριζοντας όμως τους περιορισμούς της ηλικίας και του μυαλού μου την απάλλαξα από το άγχος.

Ενώ στην αρχή φοβόμουν πως η συνεύρεση θα εκτραπεί προς το αδιάφορο, εν τούτοις πέρασα πολύ καλά μαζί της, γιατί μου πρόσφερε όχι μόνο την ομορφιά του κορμιού της, αλλά και τρυφερότητα και χαλάρωση με χιούμορ, που τα είχα ανάγκη. Ο συγκρατημένος βαθμός στη διάθεση για σεξ και το ίσως στην πιθανότητα συνάντησης, προκύπτουν από το αυστηρό gfe ρεπερτόριο. Δεδομένου πως στο πρόγραμμα της αναγράφεται και light sm μου κάνει εντύπωση αν όντως θέλει να κάνει κάτι τέτοιο, ακόμη και με το έξτρα κόστος. Ουσιαστικά όμως θέλω να τη ξανασυναντήσω και θα το επιδιώξω σε μια από τις επόμενες επισκέψιες της. Αυτήν και την Αλίνα, με την ευφυία της και στη σκοτεινή ενσυναίσθηση της,

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
miraculous mandarin
Σπουδαίος
Εγγραφή:
8 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
2.184
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Constantinos27, Διαγραμμένο μέλος 201295 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού