Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 30 10
Call-Girls 51621
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Για τον τίτλο δεν ευθύνεται μόνο η Νάντια αλλα και εγώ
Μετα από πολυ ψάξιμο και διάβασμα κριτικών είπα να δοκιμασω το μιλφ Νάντια. Η Νάντια έφτασε στο ξενοδοχείο με ένα 15λεπτο καθυστέρηση και λόγω του οτι έγιναν τελευταία στιγμη αλλαγες στο προγραμμά μου αναγκάστικα να είμαι λίγο βιαστικός κατι το οποιο το κατάλαβε και μάλλον το εκμεταλευτικε.
Ανοίγω την πόρτα και βλέπω μια 40αρα μουνάρα περιπου όπως στις φωτό μόνο που είχε περισσότερες γωνίες στο πρόσωπο. Αφου μιλάμε για λίγο και με ρωτάει αν θα δοκιμασω και την κωλαραρα κατι που είχα ήδη ενημερώσει το γραφειο οτι θα το κάνω( τι φάση δεν την ενημέεωσαν) μπαίνει για μπανάκι και απο ότι καταλαβα να φτιάξει την κωλαραρα της για ξέσκισμα. Βγαίνει απο το μπάνιο φορώντας ένα κορμάκι με δαντέλα που έκανε τις βυζάρες της να ασφυκτιούν. Αρχίζουμε το χαμούρεμα αλλα απέφευγε τα φιλια με γλώσσα κάτι ου δεν μου άρεσε. Μετα με ξαπλώνει και αρχιζει να με γλυφει παντου και ιδιαιτερα στα μπαλακια πριν το βαλει στο στόμα κανοντας μια πιπα με πολυ χρήση χεριου της το βγαζω και τότε άρχισε μια πραγματικα ωραία και βαθια πίπα. Μετα απο λίγο την σταματαω και αρχιζω να την γλυφω παντου ενω ταυτοχρονα έβαζα αχτυλα σε ολες τις τις τρυπες. Ειχε αρχισει να καυλωνει επικίνδυνα και με ρωτάει" Σου αρέσει το squirting" προφανώς και είπα ναι γτ δεν το ειχα ξαναδει live. Τότε αρχιζει να παίζει το μουνάκι της και να βγάζει τόνους υγρα τα οποια πετάγονταν παντου με το που το είδα αυτο καύλωσα τοσο πολυ που της λεω. Τωρα θα σε γαμήσω άγρια και αυτη να απαντάει " yes please" αρχισε ενα γαμήσι σε πολλες στάσεις και κυριώς απο κώλο που τον ξέσκιζα με δύναμη και τελικα να τελειώνω σε σταση cowgirl.τσιγαρακι και μετα μπανακι εναλλαξ και γύρος δεύτερος. Ξαναβάζει λιπαντικό στην κωλάρα της και αδχιζουμε με ξέσκιμα στα όρθια εχωντας την κολλημένη στον καθρεφτη μετα την παω στο κρεβάττι και πριν μπω αρχιζει πάλι να squirtarei. Τρενομαι αρχιζω ν της γαμαω τον κώλο σε στάση ιεραποστολικη και να της ριχνω σκαμπιλια στις βυζάρες της και στο πρόσωπο με αυτην να ανταποδιδει. Αγριο σεξ αλλα μετα απο λίγο να μου λεει βγες και χυσε τις βυζαρες μου κατι που το έκανα αλλα είδα μετα οτι είχαμε 15λεπτά ακομα. Κατι το οποιο δεν μου άρεσε καφθολου αλλα επειδη βιαζομουν είπα δεν γαμιέται.

Εν κατακλείδι η εμπειρια ηταν πολυ ωραία αλλα υπήρχαν 2 φαουλ που με έκαναν να πω ίσως. Απεφευγε τα γλωσσόφιλα και μου φανηκε οτι με ξεπέταξε. Θα της δώσω άλλη μια ευκαιρία γτ οπως είπα και εγω βιαζόμουν. Απλα αυτη η ευκαιρια δεν θα είναι πολυ άμεσα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
21 Νοε 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
631
Πόντοι:
991
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, chris1955, james034 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουλίου, 2018
Η συνάντηση ήταν πρόσφατη?
review reaction 1 hornyasfuck
24 Ιουλίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ναι την ημερομηνία που γράφω!!
review reaction 1 hornyasfuck
01 Αυγούστου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

αφού έλειπε τότες 23/7/18
review reaction 3 hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3