Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Παρά τις τεταμένες σχέσεις Αθήνας Μόσχας τις τελευταίες ημέρες, εγώ είπα να έρθω κοντά με αυτό τον υπέροχο λαό που αφειδώς μας τροφοδοτεί με τις γυναικάρες του! Η Ketty είναι σεξοβόμβα, ψηλή, κορμάρα με όμορφο πρόσωπο που μαρτυρά την καταγωγή της. Αν κάποιος αφαιρέσει το ρετουσάρισμα της επαγγελματικής φωτογράφισης, έχει το κορίτσι των φωτογραφιών, αλλά λίγο πιο γήινο και - κατά την γνώμη μου - με ακόμη καλύτερο σώμα, πιο καμπυλωτά ερωτικό. Επίσης, το στήθος (που έχει δεχθεί ενίσχυση) δείχνει πιο φυσικό από κοντά, με ρωγίτσα που καύλωνε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Δέρμα απαλό και τρυφερό με ένα ωραίο tattoo πάνω από ένα πλούσιο θηλυκότατο κώλο που στήνει αριστοτεχνικά (θα με θυμηθείτε όταν στηθεί στα τέσσερα). Γενικά το κορίτσι είναι για γλείψιμο πατόκορφα και πρέπει να ξόδεψα περίπου τη μισή ώρα του ραντεβού γλείφοντάς την. Αισθησιακές κραυγούλες και αναστεναγμοί χωρίς υπερβολές και ξεφωνητά, ενώ τα περιποιημένα δάκτυλα της έτρεχαν ανάμεσα στα μαλλιά μου και ενίοτε τράβαγαν το πρόσωπό μου ακόμη πιο βαθιά μέσα στο τρυφερό, ευωδιαστό μουνάκι της. Τονίζω ότι είναι αμαρτία να ασχοληθείς μαζί του μόνο στο πλαίσιο των προκαταρκτικών: οφείλεις να το γλείφεις τακτικά με την εναλλαγή κάθε στάσης, όπως και έκανα με λαιμαργία. Πίπα άνω του μετρίου με απολαυστικό αρχιδογλείψιμο. Ποικιλία στάσεων στις οποίες ανταποκρίνεται με πάθος και όρεξη, ενώ προσπαθεί να διαβάσει και την επόμενη κίνησή σου. Έτσι κάπως με καβάλησε ξαφνικά σαν καουμπόισα στο ροντέο χοροπηδώντας αφηνιασμένα στο ενθουσιασμένο πέος μου. Τελείωσα σε αυτή τη στάση αλαλάζοντας, ενώ η Ketty συνέχιζε το καβαλίκεμα ακόμα και μετά το τέλος, με άγρια ηδονή στο βλέμμα της! Ναι!

Αλλά ρε παιδιά αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν τα συνεχή, υγρά, παθιασμένα γλωσσόφιλα. Σε κάθε στάση που το επέτρεπε και συχνά με δική της πρωτοβουλία. "Τί ερωτεύσιμη παλλακίδα είναι αυτή!" σκεφτόμουν με τη γλώσσα της να κόβει βόλτες μέσα στο στόμα μου... Έρωτας

Τέλος παρά τα απολύτως basic αγγλικά της, καταφέρνεις να συνεννοηθείς και μπορεί να έχεις μια ευχάριστη κουβέντα. Το κορίτσι είναι η χαρά της ζωής, γελάει πηγαία και αυθόρμητα και της αρέσει να κάνει παρέα (για τα δύσκολα έχει το μεταφραστή στο κινητό).

Συστήνεται ανεπιφύλακτα λοιπόν. Να ευχαριστήσω τους συναγωνιστές για τις κατατοπιστικές κριτικές τους, οι οποίες με οδήγησαν στον κορίτσαρο από την Αγία Πετρούπολη! Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 19, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
eridon1877
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.415
Πόντοι:
5.866
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, pannap, THV και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουλίου, 2018
"Ενθουσιασμένο πέος","τελείωσα αλαλάζοντας"... Μας τελείωσες ρε τύπε!!Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1