Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 17 10
Call-Girls 45579
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Αν κι έχω ξαναγράψει κριτική για τη Nadine πριν 2 χρόνια έπρεπε να κάνω update στα infos!Γιατί μετά από 2 χρόνια που ην ξέρω εγώ τουλάχιστον είναι από τα καλά 'παιδιά' της πιάτσας, η πιο σταθερή σε υπηρεσίες με ανοδική ποιότητα εξυπηρέτησης και διάθεση για να περάσει καλά ο άλλος!!!Κάθε φορά που συναντιέμαι μαζί της είναι όλο και καλύτερη! Είχα απουσία από τα ''γήπεδα'' για αρκετό καιρό λόγω οικογενειακών θεμάτων αλλά είπα να ξεκινήσω με το δεξί και με σιγουράκι!Συνάντηση με την Nadine στο σπίτι μου όπως πάντα για να είμαστε άνετα και χαλαρά! Χτυπάει το κουδούνι στην ώρα της και ανοίγω και μπαίνει η γυναικάρα με τα ράστα μαλλιά!!!!Την περίμενα να έρθει να κάνουμε μαζί μπάνιο, το έχω καθιερώσει γιατί εκεί παίζει πάντα ο πρώτος γύρος!!!Βγάζει τα περιττά ρούχα-εσώρουχα και βουρ στη μπανιέρα! Νερά, αφρόλουτρα παντού, γέλια και ξεκινάμε τον αγώνα!!!Σκύβει και ξεκινάει την φανταστική πίπα της ενώ εγώ ρίχνω ακόμα νερό πάνω μου! Αφού με έχει κάνει τούρμπο την σηκώνω, αλλάζουμε μερικά γλωσσόφιλα και βγαίνει από την μπανιέρα και παίρνει θέση μάχης!Εγώ μέσα στην μπανιέρα και εκείνη απέξω με στημένη την κωλάρα της έτοιμη να την ξεσκίσω!!!Πέρασμα προφυλακτικού και βουρ στην κωλάρα!!!Αν και την δίνει από τότε που την γνώρισα(2 χρόνια πίσω)δεν είναι πηγάδι και το ευχαριστιέμαι απίστευτα!!!Πόσο να άντεχα ο άνθρωπος...λίγο πριν τελειώσω βγαίνω ,πετάω προφυλακτικό και της τα δίνω όλα στο στόμα! Τα καταπίνει κανονικά και με ρουφάει μέχρι τελευταίας σταγόνας!!!Στεγνός βγήκα από την μπανιέρα!!!
Φρεσκάρισμα και από τους 2 μας και βουρ στο κρεββάτι για χαλάρωμα. Κουβεντούλα, χαδάκια, χούφτωμα και γλύψιμο στις βυζάρες της και ξεκινάει ο δεύτερος γύρος! Πίπα για σεμινάριο χωρίς προφυλακτικό! Πέρασμα μετά προφυλακτικού και τι πάνω τι κάτω τι στα πλάγια τι στα 4(πάντα εκεί καταλήγω για να σκίσω και την κωλάρα της)!Μετά από πολύ ιδρώτα και χαστούκια στα κωλομέρια της και τράβηγμα μαλλιών τελείωσα μέσα στην κωλάρα της(δεν πρόλαβα να βγω και να της τα δώσω στο στόμα!)!
Φρεσκάρισμα πάλι και άραγμα στο κρεββάτι. Είχαν μείνει περίπου 10-15 λεπτά αν και η Nadine δεν είναι ποτέ με το ρολόι στο χέρι. Εκεί της ζήτησα να μου κάνει άλλη μια πίπα μπας και καταφέρω να τελειώσω αυτή την φορά στο στόμα της! Λόγω μεγάλης αποχής μου και λόγω μεγάλης κάβλας που μου βγάζει η Nadine είχα τον αχόρταγο!!!Και ευτυχώς είναι από τις ελάχιστες ή καλύτερα η μοναδική που ξέρω εγώ τουλάχιστον που δεν έχει περιορισμό στις εκτονώσεις!Όσες φορές προλάβεις μου είχε πει την πρώτη φορά που μιλήσαμε στο τηλέφωνο πριν 2 χρόνια και μου είχε κάνει πολύ θετική εντύπωση...μεταξύ των άλλων!!!
Ξεκινάει την πίπα μια πάνω μια κάτω, γλύψιμο τριγύρω,μια όλο μέσα μια το κεφάλι και έχω γίνει πάλι τούρμπο!Έλα μου όμως που δεν μου έχει αφήσει σταγόνα!!!Μετά από ώρα και αφού έβλεπα ότι δεν έβγαινε ούτε σταγόνα την σταμάτησα και της είπα πως μου το χρωστάει την επόμενη φορά, για τρίτο γύρο!!!χαχαχαχαχα!Είχαν ήδη περάσει και 10 λεπτά και σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο να ετοιμαστεί!Εγώ πάλι δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου!!!Την αποχαιρέτησα,την ευχαρίστησα και είπαμε πως θα τα ξαναπούμε οπωσδήποτε μέσα στο καλοκαίρι!!!!Είναι πολύ δυνατό το κορίτσι σε υπηρεσίες και διαθέτει και κορμάρα με βυζάρες και κωλάρα για μεγάλο ξέσκισμα και πολλά σκαμπίλια!!!
Να είναι καλά, έχω περάσει τέλεια αυτά τα 2 χρόνια όσες φορές κι αν την έχω συναντήσει(και είναι πολλές!!!)και όσο ασχολείται με το άθλημα θα είναι το στανταράκι μου!!!Καλό καλοκαίρι παίδες και καλά πηδήματα (μόνο) να έχουμε!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
djnet71
Ανώτερος
Εγγραφή:
14 Δεκ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
576
Πόντοι:
6.055
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 gol1934, mifmif, tonos17 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιουλίου, 2018
καλημερα , τηλεφωνο ?
16 Ιουλίου, 2018
Αν άλλαζε και καμία φωτογραφία με νεότερη καλά θα ήταν !!!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2