Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 2 10
Call-Girls 2707
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Αποφεύγω να γράφω κριτικές αμέσως μετά τις συναντήσεις και συνήθως αφήνω να περάσουν 1-2 βδομάδες για να έχω μια πιο αντικειμενική άποψη.
Συνάντηση πριν αρκετές μέρες λοιπόν, μοιάζει αρκετά στις φωτογραφίες και έχει γενικά μια αθωότητα και στο βλέμμα της και στις κινήσεις της. Φαίνεται αμέσως ότι έχει τρόπους και γενικά ότι μεγάλωσε με "γαλλικά και πιάνο". Αυτό βέβαια για εμάς τους λάτρεις της ηδονής σημαίνει η ότι θα σε φτιάξει τρελά ως η πραγματοποίηση του "κυρία στο μάτι και πουτάνα στο κρεβάτι" η ότι το ραντεβού θα είναι σαν το παιδικό Αρκουδάκια της Αγάπης. Δυστυχώς η συγκεκριμένη δεν έχει καθόλου πουτανιά και το ραντεβού πήγε σε πολύ GFE χωρίς όμως κάποια βασικά που απαιτούνται για πετυχημένο GFE. Το πρόσωπο της μου άρεσε πολύ γιατί έχει μια φυσική ομορφιά, κατάλευκο δέρμα με πάρα πολύ ωραία μάτια. Το σώμα της είναι μέτριο, με λίγο γεμάτα μπούτια και μηδενικό στήθος. Γενικά το σώμα της δεν σε φτιάχνει πέρα από την "παιδικότητα" του. Είναι όμως ακόμα σφιχτό λόγω ηλικίας και δεν φαίνεται κυτταρίτιδα. Στα 4 φαίνεται ΟΚ.
Είναι υπομονετική και δεν δυσανασχετεί, όμως γενικά είναι άβγαλτη. Στησίματα μέτρια, απλές στάσεις έτσι και αλλιώς ο σωματότυπος δεν είναι για αεροπλανικά, προτιμά το ιεραποστολικό γιατί δεν κουράζεται πολύ. Πίπα όση ώρα θέλεις δεν έχει πρόβλημα, κάνει κάτι καλά κόλπα με την γλώσσα αλλά μέχρι εκεί. Το στόμα της γενικά είναι μικρό και λόγω κατασκευής δεν είναι για πολύ deep.
Φιλιά χωρίς γλώσσα και είτε δεν ξέρει να φιλάει καθόλου είτε τα κρατάει για τον αγαπητικό. Γλύψιμο δεν τις αρέσει και το ξεκαθάρισε κατευθείαν.
Επειδή από σπόντα μπήκε στην δουλειά και δεν έχει καμία σχέση το τον κλάδο (όπως ανέφερε ο απόκάτω παίζει βιολί σε σοβαρό επίπεδο) ώρες ώρες κάνει κάτι πολύ περίεργες γκριμάτσες σαν να βλέπει την ομάδα της στα πέναλτι στο μουντιάλ να χάνει. Σε κοιτάει λες και βλέπει θρίλερ με αγωνία πάνω στο σεξ και αυτό προσωπικά με χάλασε λίγο γιατί φαίνεται ότι δεν της αρέσει αυτό που κάνει και λόγω παντελούς έλλειψης πουτανιάς δεν μπορεί καν να προσποιηθεί.
Τώρα σαν αρρωστάκι που είμαι στο μυαλό η όλη φάση μου άρεσε κατά κάποιο τρόπο και δεν κλαίω σε καμία περίπτωση τα λεφτά μου, γιατί κάθε φορά που βλέπω live κανα κυριλέ κονσέρτο η καμιά συμφωνική πάντα το μάτι μου πέφτει στις μουσικούς η σε καμιά σολίστ και είχα την φαντασίωση/απορία πως θα ναι στο κρεβάτι. Ε λοιπόν μου φυγε αυτό το άχτι άρα δεν θα την ξανασυναντούσα όπως γράφω. Για άκρως υπομονετικούς και λάτρεις της αθωότητας ίσως να είναι ότι χρειάζεται, εμένα μια φορά μου φτάνει .
Καμιά μέρα θα βλέπω κανά κονσέρτο στην τηλεόραση και θα λέω αυτή την σολίστ της πούτσας την γάμησα και δεν θα με πιστεύει και κανείς.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
suzuki
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
345
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Dirty69, Mordigo, ThE και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιουλίου, 2018
και χρειαζοταν να πληρωσεις 150 για να πας με σολιστ βιολι της κλασσικης μουσικης? αυτές τις σαλεμενες που φαινεται λιγο η λεπτη τους γαμπα στα κοντσερτα και καυλωνεις?
ελεος ρε φιλε… Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
εγω με ένα δεκαρικακι ξεμπερδεψα και με ακαποτα παντου ΈρωταςΈρωταςΈρωτας ...σε δασκαλα βιολιου ΓαμήσουΓαμήσουΓαμήσου

...μονο που το δεκαρικακι ηταν σε χιλιαδες ευρω τοσο μου βγηκε ο γαμος μαζι με το διαζυγιο Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 172663
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1