Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 2 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρέπει να ομολογήσω ότι ο πρωταρχικός στόχος μου ήταν άλλη κοπέλα,η όποια δυστυχώς εκείνη την ημέρα ήταν φουλ απασχολημένη.Στην Λίζα κατέληξα μετά από επίμονη παρότρυνση της τηλεφωνήτριας,πράγμα στο οποίο ενδίδω σπάνια.


Έφτασα στο δωμάτιο,χτύπησα,μου άνοιξε την πόρτα.Χαριτωμένο,κουκλάκι,με σπινθηροβόλα εκφραστικά μάτια!Το δωμάτιο θύμιζε λίγο θάλαμο σε στρατόπεδο,με τρία κρεβάτια απλωμένα κατά μήκος,ήταν γενικά κάπως στριμωγμένα.Μου πρόσφερε πετσέτα και με οδήγησε στο μπάνιο.Όταν βγήκα με περίμενε ήδη γυμνή,καθισμένη στην άκρη του ενός κρεβατιού.


Αρχίσαμε με χουφτώματα,χάδια και βαθιά γλωσσόφιλα διαρκείας,με φιλούσε τόσο βαθιά που νόμιζα ότι θα μου φάει τον ουρανίσκο!Χωρίς να χρονοτριβήσω περισσότερο της τον έδωσα στο στόμα,πίπα κάνει αισθησιακή,ανάλαφρη,έχεις την αίσθηση ότι ένα αεράκι σου φυσάει το καβλι!


Στην συνέχεια την έβαλα και ξάπλωσε,θέλοντας και εγώ να της ανταποδώσω την απόλαυση.Άρχισα να γλύφω το μουνάκι της,το οποίο μοσχοβολούσε.Η ανταπόκρισή της ήταν άμεση και στο 100%.Με το ένα χέρι τσιμπούσε τις ρώγες των βυζιών της και με το άλλο χέρι μου κρατούσε τα μαλλιά μου και πίεζε το κεφάλι μου προς τα κάτω,ενώ ταυτόχρονα πίεζε το μουνάκι της στην γλώσσα μου,αφενός για να γλείφω το σημείο που ερεθίζετε περισσότερο,και αφετέρου να γίνεται πιο δυνατή τριβή...


Έχυσε έντονα και σε σχετικά λίγο χρόνο.Οι σπασμοί και τα τινάγματα του κορμιού της όταν χύνει,θυμίζει οχιά που την σκοτώνουν.Αφού από τα τινάγματα που έκανε παραλίγο να πέσει στο άνοιγμα ανάμεσα στα κρεβάτια!


Πριν ακόμη συνέρθει την έβαλα στα τέσσερα και άρχισα να την βομβαρδίζω πισωκολλητά(στην διείσδυση δεν έμενα χιλιοστό απ έξω) και παρόλο που το μουνάκι της είχε γίνει σαν σαπούνι από το χύσιμο,είχε πολύ καλή αίσθηση.Ήθελα να την χύσω στην πλάτη αλλά δεν πρόλαβα να βγάλω το προφυλακτικό,μου έφυγαν εντός...


Κάναμε ντους μαζί στο τελείωμα,η αλήθεια είναι ότι μέσα εκεί με έφτιαξε ξανά,αλλά δυστυχώς ο χρόνος που μας είχε απομείνει ήταν λίγος και δεν προλαβαίναμε να κάνουμε τον δεύτερο γύρο.Στον χρόνο που απέμεινε καθίσαμε και κουβεντιάσαμε,να σημειώσω ότι τα αγγλικά της είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο.Ελπίζω μέχρι να τελειώσει το τουρ της να μπορέσω να την συναντήσω!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 26, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
418
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sakaros7, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Dirty69 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού