Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 2 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ηταν καιρός που δεν την πετύχαινα τις ώρες που είχα όρεξη Money Mouth . Μια γυρίσματα, μια ξενυχτούσε, μια έλειπε... Κεφάλι σε τοίχο!

Ο τίτλος? Η ιππασία στα τέσσερα Γλώσσα με τα μαξιλάρια από κάτω τους βύζους να ξεχυλίζουν αριστερά-δεξιά και η θέα αυτού του κώλου με έφεραν να θυμηθώ την ταινία του Μελ Μπρουκς Μεγάλο χαμόγελο. Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Το γραφείο όπως πάντα συνεργάσιμο και πρόθυμο "πάρτε με σε 10 λεπτά να της τηλεφωνήσω να δω αν είναι διαθέσιμη, αν ναι είναι σίγουρο?", "Ναι είναι σίγουρο! Γερο-μύστης "

Και ήταν...διαθέσιμη και έφτιαξε την διάθεσή μου. Θα δεινοπαθούσε. Ναι!

Εστάλθει ο αριθμός δωματίου και λείαν συντόμως ο γνωστός χτύπος στην πόρτα.

Ανοίγοντάς τη οι ακετυλοχολίνες ως διεγερτικός νευροδιαβιβαστής μετέδιδαν τα σήματα στο κάτω άκρο Κουλ ενώ οι συνειρμοί αστράπταν: Pamela Anderson, Excaliber, Χριστέ μου ΕΤΣΙ κυκλοφορεί έξω???? Χμμμ;ΠροσκύνημαMoney MouthΜεγάλο χαμόγελο

Ο μόνος μερακλής (εκτός του υποφαινόμενου) που δύναται να εκτιμήσει το πολύ καλοσχηματισμένο DD στήθος θα ήταν ο συναγωνιστής Excaliber Γερο-μύστης . Το στήθος ξεχείλιζε από το δαντελένιο άσπρο κορμάκι εσώρουχο, ενώ το 'ξώπλατο hyper κοντό φόρεμα το έδειχνε πλαγιομετωπικά έως τη ρόγα. Από μπροστά το ντεκολτέ ... ποιό ντεκολτέ??? Κεφάλι σε τοίχο!

Το πρόσωπο είναι το γνωστό και αναμενόμενο από τις εκπομπές και τα περιοδικά. Λίγο πρόστυχο, λίγο έκφυλο με έντονα όμορφα χαρακτηριστικά, τα οποία γλυκαίνουν από το χαμόγελό της, την τρέλα της, είναι ένα αυθεντικά χαρούμενο άτομο το οποίο εκπέμπει θετικά vibes Καπέλο . "Μόλις με ξυπνήσανε ... δεν πρόλαβα να φτιαχτώ όπως θα ήθελα", " Τι όμορφη κοπέλα, μια χαρά είσαι, μόνο που ξέχασες να ντυθείς.... " Μεγάλο χαμόγελο

Μετά το ντουζάκι και τον καλλωπισμό στο μπάνιο εμφανήσθει με ένα κατάλευκο προστυχότατο δαντελένιο φορμάκι, ότι πρέπει για να εξερευνούν τα δάκτυλα. Τα χείλη της βοηθημένα από την επιστήμη της πλαστικής χειρουργικής έντονα επιτελούν το έργο για το οποίο πραγματικά φτιάχνονται - και δεν είναι η αισθητική - αλλά η αισθαντική διότι η σιλικόνη κάνει ένα υπέροχο σφίξιμο στο κεφαλάκι του πέους ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα . Και η ξανθιά τηλεπαρουσιάστρια το γνωρίζει ΠΟΛΥ καλά αυτό. Στην αρχή η πίπα είναι οκ κανονική έως ότου έρθει η στύση και τότε αρχίζει το μαρτύριο με τα χείλια και τη γλώσσα στο κεφαλάκι. Έρωτας Γνωρίζει περί τίνος πρόκειται... Το παίξιμο του πέους ανάμεσα στα DD του έδωσε μία τιμητική θέση. Ναι!

Η δακτυλοσκόπηση είχε αποκαλύψει ένα μουνάκι κομψό, σχετικά στενό, με συμμαζεμένα χείλια και κλειτορίδα, σκέφτηκα να ανταποδώσω .... Η ανταπόκρισή της στο γλύψιμο ήταν άμεση χυμώδης και με σπασμούς "δεν το αντέχω αλλά το θέλω". Σπασίκλας

Το πήδημα άρχισε ανάσκελα ώστε να την "βιδώνω" με όλη τη δύναμη των γλουτών, σήκωνε τη λεκάνη για βαθύτερη διείσδυση - ήταν πολύ καυλωμένη. Συνεχίσαμε στο πλάι μετά έβαλε 2 μαξιλάρια στην κοιλιά μπρούμητα και βρέθηκα να βιδώνω με θέα ένα υ π έ ρ ο χ ο ΚατσικογάμηςΚατσικογάμης κώλο τον οποίο δίδει απλόχερα έναντι του σωστού τιμήματος. Αλλαγή στάσης και ξανά βγάλσιμο του προφυλακτικού ώστε να κάνει ακάποτη πίπα, και όταν ομοίασε με ξύλο της ζήτησα ξανά προφυλακτικό και να έρθει καθιστή από πάνω, όπου κουνιέται σε πολύ καλή γωνία με κεκλιμένο το σώμα ώστε να τρίβει το κεφαλάκι. Ξανά μπρούμητα και το τέλος ήρθε να χύνω ανάμεσα στα δύο σφικτά κωλομέρια. Ναι!

Στο σόσιαλ πολύ καλή, αυτή είναι η δουλειά της, και γενικά περνάς ευχάριστα, δεν σου τρώει χρόνο. Είναι διακριτική πολύ σημαντικό αν και τρελοκομείο με την καλή έννοια πάντα.

Ενα πολύ καλό γαμήσι το οποίο θα επαναληφθεί εν ευθέτω χρόνω προς ικανοποίηση των υπόλοιπων φαντασιωσεών μου.

Γαμήστε άφοβα. Καπέλο

Υ.Γ. με εντυπωσίασε η καταπληκτική ρώγα κάγκελο σε όλες τις συνθήκες... βγάζει μάτια..

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Dirty69
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
13 Απρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
7.213
Πόντοι:
23.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 MarkMazz, flybywire, Ettore και 49 άλλα μέλη

Σχόλια

20 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουνίου, 2018
Μπορει καποιος να μας πει ποια ειναι?
25 Ιουνίου, 2018
Φιλτατε ...σαν "μερακλης" που ειμαι αν το εβλεπα μπροστα μου οπως το περιγραφεις , το ξεκολάκι , αμφιβαλω αν θα προλαβαινε να κλεισει η πορτα και αν θα προλαβαινε να καταβασει βρακι .....
Κατι τετοια μωράκια ξυπνανε το κτηνος μεσα μου
E
Excalibur
25 Ιουνίου, 2018
Πότε έγινε η συνάντηση ρε φίλε;;είναι ακόμα στο γραφείο η κοπέλα;;
25 Ιουνίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ματάκι Ναι είναι ακόμη.
26 Ιουνίου, 2018
Σε ποιο κανάλι είναι παίδες? Χμμμ;
27 Ιουνίου, 2018
φιλε σου εχω στειλει πμ για δες και απαντησε μου
29 Ιουνίου, 2018
Μπορει να πει καποιος ποια είναι ;
Ναξερουμε αν αξιζει τ φραγκα
02 Ιουλίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ποιά είναι? Στειλε πμ αν θέλεις γιατί σκέφτομαι να κάνω μια έφοδο
03 Ιουλίου, 2018
Φοβερή περιγραφή, άρα αξίζει το 180αρι... Πείτε ποια είναι μην φάμε καμια φόλα κι εμείς οι άβγαλτοι!
04 Ιουλίου, 2018
Μπορει καποιος να μου στειλει pm ποια ειναι η εν λογω παρουσιαστρια γιατι ενδιαφερομαι κι εγω? ευχαριστω!
20 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2