Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η συναντηση κλειστηκε σχετικα ευκολα. Ειχα κλεισει μια αλλη κοπελα που τελικα δεν μπορεσε και κατεληψα στην Καρίνα. Ισχυει οτι η κοπέλα είναι λίγο ποιο αδύνατη απο τις φωτο, ηλικία αυτη που δηλώνει, γενική εμφανιση σχεδον οπως η φωτογραφίες, πολυ ωραιος κωλος και απιστευτο στήθος φυσικό 2αρι . Συνενοήση σε μετρια επιπεδα θα ελεγα αλλα δεν χρειαστηκε. Η κοπελα με το που μπηκε πιστευω οτι το επαιζε ντροπαλή, νομιζω οτι το κανει με προθεση. Στα του αγώνα αρχιζουν τα απιστευτα, αφου τα ειπαμε 2-3 λεπτακια σηκωθηκε και αρχισε να μου κανει στριπτιζ, φαινεται οτι το εχει η κοπελα. μετα μπαινει στο μπανιο και επιστρεφει φορτσατη και ορμαει, δεν προλαβα να βγαλω τα ρουχα μου αφου με προλαβε αυτη. συνεχεια παλι με ερωτικο στριπτιζ με χαιδεματα, τριψιμα κτλ. Στα προκαταρτικα τα κανει ολα, οχι μονο πιπα ,που ειναι μετρια προς καλη, αλλα περιποιηση παντου κυριολεκτικα. Μετα απο κει καναμε τα παντα, πολλες στασεις 69, κτλ. Στην αρχη δεν εδινε φιλι στο στομα αλλα μετα ειχε γαλικο φιλι εξαιρετικο.Τζελ σε μενα δεν εβαλε καθολου, και επισης δεχοταν με ευχαριστηση δαχτυλο παντου. Σε καποιο σημειο αντιστραφησαν οι ρολοι αφου αντι να προσπαθει αυτη να με ικανοποιηση, αρχισα ν αγχωνομαι το πως θα ικανοποιησω εγω αυτην Χεχε!. Χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι ότι λιγα δευτερολεπτα πριν τελειωσω, σταματαει και μου λεει , "μην βιαζεσαι, οχι ακομα" (μετα απο 10 λεπτα εντονου ρυθμου)και συνεχιζει με φιλια και περιποιηση.Ο δευτερος γυρος στα ιδια επιπεδα με μεγαλυτερη διαρκεια.CIF , CIM δεν προλαβα να δοκιμασω.Τελειωντας Η κοπελα πραγματικα φαινεται οτι αγαπαει αυτο που κανει, καθησε 20 λεπτα παραπανω, δεν μου ειπε σε τιποτα οχι, το οχι το ειπα εγω στον δευτερο γυρο, της ειπα να χαλαρωσει λιγο.Μετα απο καιρο , νιωθω οτι μετα το σεξ ηταν σαν να πηγα γυμναστηριο 2 ωρες σε εντονους ρυθμους lol.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
646
Πόντοι:
991
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kostkast, rakalos1212, blizardeye και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιουνίου, 2018
Ρε συνάδερφοι πως τα πετάμε έτσι αβέρτα τα 10άρια;Χμμμ; Για το σώμα μιλάω, όχι για τη συμπεριφορά και τη συμμετοχή...
16 Ιουνίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

για το σωμα βλέπεις εσυ κανενα ψεγαδι? εγω δεν βλεπω ουτε κυτταριτιδα ουτε τιποτα, αν είναι ετσι κι από κοντα γιατι να μην βαλει αριστα στο σωμα? άλλο καπελο αν εγω πχ θελω πιο μεγαλο βυζι ή ο απολωνας κοκαλα να φαινονται. στα αντικειμενικα κριτιρια αν η άλλη εχει σφικτο νεανικο δερμα χωρις ψωμάκια κυτταριτιδα γιατι όχι και 10 στο σωμα?
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 172663
16 Ιουνίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σχολιάζω αυτό που βλέπω στις φωτογραφίες. Αν εσύ βλέπεις 10άρι κορμί πάω πάσο....
18 Ιουνίου, 2018
Φίλτατε mallia, λογικο ειναι να κανεις αυτην την παρατηρηση, αλλα εβαλα το 10αρι για το σωμα γιατι :
1)Το σωμα της ηταν λιγο ποιο λίγνο απ οτι στις φωτογραφίες και οι καμπυλες στις οπως στην φωτογραφία. Αυτο εβγαλε κατ εμε ενα εντυπωσιακο αποτελεσμα.Επισης ολο της το σωμα ηταν περιποιημενο και γυμνασμενο οσο πρεπει. χωρις ψεγαδια και απαλο. Επισης το στήθος για μένα ηταν το τελειο.Δηλαδη, μεσαιο μεγεθος στητο με φοβερη αισθηση.Δεν μπορουσα να μην βαλω 10 γιατι πρωτη φορα μου ετυχε και παντα για τα δικα μου γουστα. Δεν μου αρεσει ουτε το μικρο στηθος αλλα ουτε και το μεγαλο. και τελος το βασικοτερο. Η κοπελα μου εκανε ολοκληρωμενη παρουσιαση του σωματος στις στο στριπτιζ, λες και μου εκανε επιδειψη καθε σημειου της ενα πραγμα Έρωτας Δεν εχω βαλει 10αρι σε καμια κριτικη μου και πιστευω οτι πολυ δυσκολα θα βρεθει αυτη η περιπτωση. Αυτα παντα για τα δικα μου γουστα.ισως να ειμαι και περιεργος, θα δειξει
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4