Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με τις κριτικές που υπάρχουν ήδη για τη Yana η οποία πήρε μεταγραφή από το Golden.
Το σύνολο θα ευχαριστήσει τους λάτρεις των ψηλών γυναικών με λίγα παραπάνω κιλά άψογα κατανεμημένα. Όλο της το σώμα είναι “Πέτρα” με highlight τον απίστευτο κώλο της τον οποίο δίνει αλλά δυστυχώς στα 70 έξτρα ακατέβατα. Το αρκετά μεγάλο στήθος της είναι το μόνο πράγμα επάνω της που έχει κάπως υποκύψει στους νόμους της βαρύτητας αλλά πολύ μικρό το κακό. Το πρόσωπο της αν και γεματούτσικο, παρατηρώντας το, διακρίνεις τα πανέμορφα χαρακτηριστικά του. Μέσα στα κίτρινα εσώρουχα και τις γόβες των φωτογραφιών που με υποδέχτηκε και σε συνδυασμό με το μαύρισμα της επιδερμίδας της ήταν κάτι παραπάνω από αρκετά για να ενεργοποιήσουν τα σεξουαλικά ένστικτα και με το παραπάνω.
Μιλάει αρκετά καλά Αγγλικά και μπορεί να σταθεί και σε μεγαλύτερες σε διάρκεια συναντήσεις. Είναι ευγενικότατη και αν και με λίγη εμπειρία στο άθλημα γνωρίζει πώς να σε κερδίσει, αν και πιστεύω ότι αυτό δεν είναι θέμα εμπειρίας αλλά έμφυτο ταλέντο.
Μέσα στο 10λεπτο η ατμόσφαιρα είχε ήδη γίνει ερωτική με την φροντίδα της να περιλαμβάνει εξαιρετικό στοματικό, βαθύ με εναλλαγές στην ταχύτητα και αρκετό deep throat. Η καθαριότητα της σε προδιαθέτει να την περιποιηθείς και εσύ. Δέχεται χωρίς πρόβλημα δάχτυλα μπροστά ενώ πίσω, αν δεν έχεις συμφωνήσει για anal δεν θα σε αφήσει να το παρατραβήξεις με τα δάχτυλα. Γνωρίζει την τέχνη του σεξ και παίρνει πρωτοβουλίες από μόνη της. Λόγω ύψους και σωματότυπου επιβάλλεται να το κάνει καθώς μετρίου αναστήματος και όγκου πελάτες θα τα βρουν λίγο μπαστούνια να την χειριστούν.
Η ημίωρη συνάντηση εύκολα μετατράπηκε σε ωριαία καθώς ο ερωτισμός και η συμμετοχή της είχε φτάσει στα κόκκινα και εγώ έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου να κρατηθώ όσο γίνεται περισσότερο και να μην ολοκληρώσω. Απολάμβανε όπως και εγώ τη συνεύρεση μας. Είχαμε κάνει τα κρεβάτια και το δωμάτιο άνω κάτω. Το προσκέφαλο των κρεβατιών κοπανούσε με δύναμη τον τοίχο του δωματίου από την ένταση της πράξης. Αυτό μαζί με τις κραυγές της, μάλλον δεν θα ήταν πολύ ευχάριστο για τον συμπαίκτη και την κοπέλα που ήταν στο διπλανό δωμάτιο του τρίτου ορόφου.
Ολοκληρώσαμε την μια και μοναδική συνεύρεση στο 50λεπτο και χρειάστηκα ένα καλό κρύο ντους και ένα τσιγάρο για να επαναφέρω τους καρδιακούς μου παλμούς σε φυσιολογικά επίπεδα.
Θα την ξαναέβλεπα σίγουρα. Ήταν μια αψεγάδιαστη συνάντηση

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 08, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
busterd
Τιμημένος
Εγγραφή:
17 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
51
Likes:
6.540
Πόντοι:
10.617
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, lavios, Spanakeros και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού