Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 10 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά το ευρωπαϊκό που πήρε ο Θρύλος στο Πόλο είπα να το γιορτάσω και γω με τον γνωστό τρόπο !! Καλώντας στο σπίτι μου ένα πανέμορφο μοσχοπίπινο, σαν τα κρύα τα νερά ένα πράμα!
Η Michelle δηλώνει Λευκορωσίδα, γύρω στα 22 χρονών, ύψος 1.80 καθαρό όπως μου είπε και η ίδια (!!!), 55- 56 κιλά βάρος, με μακριά μαλλιά, λευκή αψεγάδιαστη επιδερμίδα, κορμοστασιά λέμε. Παρά το ύψος, το σώμα της είναι αρμονικό με τέλειες αναλογίες !! Όλα πάνω της είναι φυσικά. Χωρίς σιλικόνες, τατού και άλλες μαλακίες, αγνό νεανικό κορμί που σε κάνει να γουργουρίζεις από ευχαρίστηση !! Μόνο στα χειλάκια της έχει κάνει κάτι (δεν κατάλαβα πως μου το είπε) όχι όμως σιλικόνη, και πάλι ανεπαίσθητο πολύ. Η κοπέλα είναι μούναρος. Όταν άνοιξα την πόρτα της εισόδου στην πολυκατοικία, έμεινα μαλάκας !!! Ύψος μαζί με τα τακούνια πάνω από 1.90 (!!) και ένα χαμογελαστό πρόσωπο τι να πω ??? Αγγελούδι !! Οι φωτό την αδικούν, από κοντά είναι καλύτερη! Έρωτας

Αγγλικά πολύ καλά και social πολύ ικανοποιητικό. Τώρα από υπηρεσίες μέτρια πράγματα είναι η αλήθεια, υπό την έννοια ότι η κοπέλα είναι άγουρη στο επάγγελμα και δεν έχει πουτανιά μέσα της, οπότε έχεις στην αγκαλιά σου ένα νεαρό πανέμορφο κορίτσι το οποίο όμως ξέρεις ότι δεν θα σε τρελάνει στα κόλπα. Νομίζω πώς είναι η ιδανική γυναίκα να σε συνοδέψει κάπου και όταν γυρίσεις σπίτι να κάνεις και ένα σεξάκι με πολλά γούτσου γούτσου και αγκαλίτσες. Για αυτό και βάζω αυτό το βαθμό στη συμμετοχή.
Δεν αφήνει δάχτυλο, φιλιά διστακτικά μέχρι να αρχίσει να σε φιλάει κανονικά, με μικρά βυζάκια που όταν πιπιλάς τις ρωγούλες γίνονται κάγκελο. Υγραίνεται γρήγορα, έχει μουνάκι όμορφο, κλειστούτσικο (με μετρίου μεγέθους μουνοχειλάκια) ροδαλό και πεντακάθαρο, όπου θα το περιποιηθείς για ώρα. Για να καταλάβετε, ξεκινούσα να την γλύφω και καύλωνα τόσο πολύ που δεν προλάβαινα να την το δώσω στο στόμα, έβαζα αμέσως καπότα και έμπαινα μέσα της, οπότε δεν ξέρω από πίπα τι λέει. Μην βαράτε παιδιά, αλήθεια λέω. Με το που άρχιζε τα ουφ, ωχ, αου κλπ, δε είχα υπομονή, ήθελα να μπω μέσα της. Και τις δύο φορές έχυσα στο λάστιχο. Δεν πρόλαβα καν να βγω !! Εν τω μεταξύ το μουνάκι της είναι στενό και όχι πολυχρησιμοποιημένο, οπότε με το ...μαλακό!!

Η Michelle είναι τόσο όμορφη που σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν βλέπεις τις αχλαδοκώλες - κομπλεξικές - μπασμένες - γεμάτες κυτταρίτιδα να το παίζουνε γκόμενες και φίρμες! Α στα διάλα !! Επειδή πρόσφατα είχα πάρει και την Bella από Glamour, μπορώ να πώ ότι η Michelle (που έχει και πολύ ωραίο πραγματικό όνομα ) είναι πιο όμορφη, πιο γλυκιά και πιο αθώα (που λέει ο λόγος !!), ενώ η Bella είναι καλύτερη στο κρεβάτι.

Αρνητικά: λίγο flat κώλος (λέμε τώρα !!). Χα χα ! Κάτι έπρεπε να πω ρε!

Η κοπέλα εγκρίνεται και παίρνει πιστοποίηση μουνάρας. Μακάρι να ξανάρθει !

Το γραφείο οκ. Εύκολη συνεννόηση χωρίς προβλήματα. Καλά να περνάτε !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 10, 2018
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
300€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Aragorn135
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
11.479
Πόντοι:
10.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, chris1955, spipis71 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού