Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 7 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Συνάντηση προ διμήνου περίπου. Η κοπέλα παίζει ακόμα μπάλα,έτσι είπα και εγώ να καταθέσω την άποψη μου.

Η κοπέλα δεν είναι του τύπου μου αλλά οι επιλογές μου ήταν περιορισμένες. Κλείσιμο ραντεβού μέσω viber γρήγορα. Η κοπέλα λόγω συγκέντρωσης στο κέντρο ήρθε με παραπάνω από μία ώρα καθυστέρηση. Το γραφείο ήταν σε επικοινωνία, μου προτείναν να το ακυρώσουμε και να κάνουν έκπτωση στο επόμενο ραντεβού την αξία του ξενοδοχείου. Αποφάσισα να περιμένω.

Η κοπέλα έφτασε με ένα maxi φόρεμα. Εντυπωσιακή λόγω ύψους αλλά μέχρι εκεί. Μικρό στήθος, ωραίο κορμι αλλά το πρόσωπο τα χαλάει...

Είπαμε δύο μαλακίες και μπήκε για μπάνιο. Βγήκε ήρθε στο κρεβατι, χαμουρευτήκαμε, φιλί με γλώσσα., Μου ξεκαθάρισε "no finger inside". Την περιποιήθηκα όσο μπορούσα. Εν συνεχεία με πλάκωσε σε μια πίπα αρκετά καλή θα έλεγα, τόσο όσο να τελειώσω στο στόμα της και όχι μόνο. Δεν ξέρω που αλλού πήγαν. Έφυγε σφαίρα για το μπάνιο.

Πήγα και εγώ, γυρισα. Είπαμε δύο κουβέντες, από ότι κατάλαβα θέλει να μείνει καιρό εδώ. Χαμουρεμα πίπα και πέρασμα σκούφου. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες εκτελεί όμως καλά. Αλλάξαμε 2-3 στάσεις. Το τέλος ήρθε με εκείνη στα τέσσερα να χαζεύει τον εαυτό της στον από καθρέφτη.

Νορμάλ όχι κάτι ιδιαίτερο. Στις συνεδρίες υπάρχει πάντοτε ο παράγοντας της χημείας. Σε αυτή δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο δυσκολος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
132
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 delipas, spipis71, THV και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού