Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 3 10
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Υποβάλω πάλι την κριτική μιας και τη πρώτη φορά κάπου χάθηκε.
Πριν ξεκινήσω να πω ότι η εμπειρία μου σε σχέση με τους συναγωνιστές ήταν τελείως διαφορετική και σε καμιά περίπτωση δεν τους μέμφομαι. Αν δουμε εξάλου κριτικές τους, το έχουν κράξει το γραφείο και πιο παλιά, οπότε εδώ μιλάμε για διαφορετικά γούστα και διαφορετικά θέλω από μία συνάντηση. Σημ. Εγώ είμαι πιο πολύ του GFE, αγκαλίτσες φιλάκια, συναίσθημα (αυστηρώς για τη 1-2 ώρες του αγώνα) κλπ.

Και αφού τελειώσαμε με, με τα βαρετά disclaimers προχωράμε στο δια ταύτα.

Συννενόηση εύκολη με το γραφείο και σκάει μύτη η κορασίδα στο δωμάτιο με 15 λεπτά καθυστέρηση (λίγο εκνευριστικό μιας και με πίεσε για να προλάβω το επόμενο ραντεβού μου).

Anyway, ως γνωστόν υπάρχουν 2 είδη ρωσικού προσώπου. Το elegant/αριστοκρατικό με λεπτά χαρακτηρίστικά και το βλαχορωσικό με πλακουτσωτές μύτες και περίεργο σχήμα. Ε λοιπόν η Σλάβα είναι στη δεύτερη κατηγορία.

Με το που ανοίγω την πόρτα κοντοστάθηκα μιας και για να την αναγνωρίσω μου πήρε 3-5 λεπτά. Μπαγάσα φωτογράφε πως κατάφερες να κρύψεις τέτοια πλακουτσωτή μύτη, μόνο εσύ και ο lead developer του photoshop θα το καταφέρνατε.....

Σώμα +10 κιλά από τις φωτό που πρέπει να είναι τουλάχιστον 3-4 ετών. Με το φόρεμα φαινόταν να έχει και κοιλιά αλλά μόλις βγήκαν τα ρούχα, αποδείχτηκε πως όχι..... (ουφ ευτυχώς).

Πρώτη κίνηση της κοπελιάς: Χειραψία και ανακοίνωση ονόματος.... Εκεί πλέον κατάλαβα ότι το παιχνίδι είναι χαμένο.... Επειδή όμως χρόνο δεν βρίσκω εύκολα και who know when θα ήταν η επόμενη ευκαιρία για αγωνιστική, είπα στον εαυτό μου Wolfie, δώσε αγώνα και ότι βγει. 11 εμείς 11 αυτοί...

Φευ.... το κορίτσι απλά δεν είχε διαθεσή, αφου γδύνεται, απλώνει το κορμί στο κρεβάτι και παίρνει τη στάση κομοδίνο..... τι χάδια, τι τριψήματα, τι φιλιά (όχι στόμα, δεν αφήνει Κεφάλι σε τοίχο!) αυτή είχε την ίδια σεξουαλική όρεξη με μια μούμια. Κορίτσια αν είναι να δουλεύουμε εμείς τόσο πολύ για να πηδήξουμε, ή θα πρέπει εμείς να πληρωνόμαστε ή αφού ρίχνουμε τη δουλειά και τη προσπάθεια, ας έχουμε κανονική γκόμενα.

Με τα πολλά βάζει μπρος τη ρουτίνα (και λέω ρουτίνα γιατί και στα 2 ημίχρονα είχε ακριβώς ίδιες κινήσεις/στάσεις) μου παίρνει μια πίπα και στη συνέχεια περνάμε σε δυείσδυση όπου εκεί το τέλος ήρθε σχετικά σύντομα και ανώδυνα μιας και έιχα καιρό να κατέβω σε αγώνα και όσο να'ναι το γεγονός ότι πηδάω ψηλή γκόμενα στο ύψος μου (αν και στα όρια του βουνού) εμένα με βοήθησε λίγο

Σφυριγμα πρώτου ημιχρόνου, τρέχω στα αποδυτήρια, βγαίνω για 2ο γύρο τί να δω? Το κοριτσι έχει βγάλει κινητό παίζει ένα χαζοπαιχνίδι και είτε είμαι στο δωμάτιο είτε όχι το ίδιο και το αυτο.... Πάλι ο Wolfie κάνει την ανάγκη φιλότιμο την αρχίζει με το καλό:"Πως σου φένεται η Ελλάδα κλπ." "Θα πας κανα νησάκι" οπού εκεί το κορίτσι της ξεφεύγει και αρχίζει και θάβει Αθήνα και λέει πόσο δεν γουστάρει που είναι εδώ κλπ όμορφα. Οπότε τώρα εξηγούνται όλα γιατί δεν γουστάρει να γαμηθεί το κορίτσι.

Δευτερος γύρος μετά από πολύ αγώνα, υπομονή και επιμονή έγινε (για την τιμή των όπλων) ώπου και αυτόν φρόντισα να τον τελειώσω σχετικά σύντομα μιας και αν δεν υπάρχει το σχετικό connection κατά την διάρκεια του αγώνα, εγώ ξενερώνω.

Οκ εντυπωσιακό το ύψος και τα μακρυά πόδια, αλλά τουλάχιστον για μένα, μόνο αυτά δεν φτάνουν.

Καλή συνέχεια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Μαϊ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
546
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Dirty69, old boy και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού