Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 49 10
Call-Girls 92443
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Τετάρτη απόγευμα είχα αρκετό ελεύθερο χρόνο για μια συνεύρεση άνω της μίας ώρας.
Στα κιτάπια μου έχω πάντα την Βύκα για τέτοιου είδους συναντήσεις, όμορφη, ομιλητική, ευχάριστη, μια κοπέλα που πάντοτε περνάω καλά μαζί της.
Το μόνο δύσκολο είναι πως να την βρεις, μιας και κάνει λίγα ραντεβού και συνήθως δεν την πετυχαίνεις με την πρώτη.
Μετά από δυό αναπάντητες σηκώνει το τηλ κατά τις 16:45 αν θυμάμαι καλά και μου λέει ότι έχει ραντεβού στις 17:30 οπότε μπορούμε να κανονίσουμε από τις 18:30 και μετά. Αυτό πάλι ταίριαζε στο πρόγραμμά μου εγώ είχα ραντεβού στις 21:00 στου ρέντι για ταινία οπότε είχα άπλα.
Κλείνουμε ραντεβού στο γνωστό μέρος πίσω από το Ωνάσειο, εγώ κατέφθασα κατά τις 18:20. Φίσκα το πάρκινγκ, κατά την άνοδο στον 4ο πέτυχα δύο ζευγάρια και μια εργαζόμενη, μετά μου αρέσει που λέει ο κόσμος ότι δεν έχει λεφτά...Κατσικογάμης Τέσπα φτάνω στο δωματιάκι κάνω ντουζ και περιμένω. Η κοπέλα έφτασε με μια καθυστέρηση 20 λεπτών αλλά αυτό δε με πείραξε καθόλου, προσοχή λοιπόν σε αυτούς που θέλουν ακρίβεια στα ραντεβού τους η κοπέλα δε θέλει να έχει πίεση χρόνου.
Μπαίνει μέσα λοιπόν σκάει και το πρώτο φιλάκι και αρχίζουμε την κουβεντούλα, τι κάνεις πως πάει η ζωή σου και τα σχετικά ενώ παράλληλα γδύνονταν. Για ακόμη μια φορά θαύμασα το σφιχτό κορμάκι της το βυζί εντάξη δεν είναι τέλειο αλλά κάνει την δουλειά του, το γενικό σύνολο είναι πάρα πολύ καλό. Ξαπλώσαμε και αρχίσαν τα γλυψήματα, το να μου μιλάει κάποια και ταυτόχρονα να μου γλείφει τον πούτσο συνήθως δε μου αρέσει αλλά αυτή η κοπέλα το κάνει με τέτοια μαεστρία που με πάει σε άλλο επίπεδο, σε ένα είδος ερωτικής Νιρβάνας που ο χρόνος δε κυλάει. Το εργαλείο ήταν έτοιμο και η ώρα της διείσδυσης ήρθε με εμένα και την Βίκυ αγκαλιά σε σχήμα κουτάλι και να της τον χώνω από κάτω. Η γυναίκα αυτή μου βγάζει πολύ συναίσθημα σκέτη γατούλα, συνέχεια με αυτήν από πάνω στο ίδιο στιλ κι εγώ από κάτω να της κρατάω το κορμάκι και να δίνω ρυθμό ενώ κοίταζα από τον καθρέφτη. Μετά πήρε αυτή τον ρυθμό και σερνόταν μπρος-πίσω ενώ εγώ κοιτούσα πως έμπαινε ο πούτσος μου στο γλυκό μουνάκι της. Ήρθε η ώρα να ανεβάσουμε ρυθμούς και έρχομαι εγώ από πάνω. Η Βύκη έδειχνε να ανταποκρινότανε και εγώ άρχιζα να ανεβάζω στροφές. Μείναμε σε αυτή την στάση αρκετή ώρα κοίταζα στο δωμάτιο για να κάνουμε κι άλλες στάσεις αλλά αφού πήγαινε καλά έτσι δε το αλλάξαμε. Στο τέλος ξάπλωσα επάνω της και τον έβαζα όσο βαθιά μπορούσα και εκεί τέλειωσε. Εγώ είχα γίνει μούσκεμα όπως και αυτή οπότε κάναμε ένα διαλειμματάκι για να ανάψει ένα τσιγάρο κι εγώ πήγα για ντουζ. Για να χαλαρώσουμε λιγάκι πιάσαμε κουβέντα για σχέσεις ρωσίδες-έλληνες και όπως είναι φυσικό ήρθαμε σε αντιπαράθεση που οδήγησε στο δεύτερο γύρο. Εδώ είχα πάρει και τα πάνω μου και άρχισα να δίνω γερά κομπρεσέρ μιλάμε. Δε θυμάμαι πόσες στάσεις αλλάξαμε πάντως ήταν αρκετές πότε εγώ από πάνω, πότε από πλάγια, πότε αυτή από πάνω, χαμός είχαμε αρκετή όρεξη για σεξ. Η όλη φάση κράτησε για κάνα 20λεπτο όπου μου είπε ότι έχει ένα ραντεβού στις 20:00 και πρέπει να πάει. Αφού έχυσα αρκετό ιδρώτα ικανοποιώντας την ξαπλώνω πετάω την καπότα και της λέω "τώρα ήρθε η σειρά σου να με κάνεις να χύσω". Αρχίζει λοιπόν το τρομπόνι το βαθύ κι εγώ να απολαμβάνω. Πραγματικά ήμουνα έτοιμος να πάω και σε τρίτο γύρο αλλά έπρεπε να τερματιστεί το ραντεβού μας. Το μόνο που δεν πήρα ήταν τα βυζάκια της οπότε της λέω να τα γαμήσω κι αυτά μην πάνε χαμένα. Σηκώνομαι λοιπόν αυτή κάθεται στο κρεβάτι και τον χώνω ανάμεσα στα βυζιά, καλή αίσθηση είχαν. Για τελείωμα την ξαπλώνω στο κρεβάτι και ανεβαίνω πάνω στο στήθος της με τον πούτσο μου σε γκρό πλαν, πότε το έγλυφε πότε τον έπαιζα. Στο τέλος τα σκάγια την πήραν παντού, πρόσωπο στόμα χαμός.
Ήταν μια δυνατή συνεύρεση αρκετά καλύτερη από τις άλλες φορές, παρόλο που την πίεζε ο χρόνος δεν έφυγε γρήγορα, ανανεώσαμε το ραντεβού μας και αποχερετιστήκαμε.
Αυτά τα ολίγα από μένα παιδιά να περνάτε καλά και να μαμάτε...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
BigJumper
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
838
Πόντοι:
2.972
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koumanidas, ser2000, Liderex και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Μαΐου, 2018
Καλημέρα
Που βρίσκω το τηλ;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1