Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 7 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση με την Valia 12.00 το βράδι σε γνωστό αξιοπρεπές ξενοδοχείο της Μοναστηρίου.

Άψογη και τίμια συνεννόηση με το πρακτορείο, για 1 ώρα με 140 ευρώ. Όσο αφορά τη σχέση απόδσης-τιμής, προσωπικά εάν περνάω καλά δε με νοιάζει αν θα δώσω 100 ή 200, εάν φάω φόλα θα με πειράξει και το 1 ευρώ.

Όσο αφορά τη συνάντηση, η κοπέλα είναι προμιλφ από Ρωσία/Ουκρανία , είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες και στην περιγραφή του site, σχετικά ψηλή, με ιδιαίτερη οδοντοστοιχία, πολύ όμορφη πρόσχαρη συμπεριφορά, και πολύ ωραία κορμοστασιά χωρίς να είναι ιδιαίτερα γυμνασμένη, με μέτριο προς μεγάλο καλοσχηματισμένο φυσικό βύζο. Όμορφα λεπτά πόδια γάμπες και δακτυλάκια (το φετίχ μου). Γενικά μια όμορφη γυναίκα αλλά όχι bimbo ή σκυλί πορνοσταρ.

Συνενόηση στα αγγλικά επιπέδου Α2+. Αρχικά χαδάκια και γλωσσοφιλάκια (καπνίστρια αλλά εμένα δε με χαλάει) Στη συνέχεια Ιμπούκι με πάθος και καπότα (επιλογή μου),και την έβαλα να δακτυλιάσει το υγρό μο**ν@κι της καθώς έγλυφα τις ποδάρες της. Μετά μπές-βγές με άνετα ωραία ανοίγματα των ποδιών και και χύσιμο δυστυχώς στο δεκάλεπτο διότι ήμουνα αγάμητος και αμαλάκιστος 2 ολόκληρες μέρες (προτοφανές για τα δεδομένα μου!). Ακολούθησε πολύ καλό social time στο κρεβατάκι με χαδάκια και μασαζάκι. Η κοπέλα πραγματικά σέβεται τον πελάτη, γουστάρει συζήτηση και δεν βιάζεται καθόλου. Μετά πήγε να μου ξεκινήσει δεύτερο γύρο με παθιασμένο hand job και ισπανικό αλλά εγώ ήμουν πάρα πολύ κουρασμένος όλη μέρα απ΄τη δουλειά και δεν ευοδώθηκε η προσπάθειά της. Αν και έφυγα μονόμπαλος (εξ αιτίας μου) πραγματικά χαλάρωσα και πέρασα πολύ όμορφα μαζί της. Πιθανόν θα την ξαναεπισκεφτώ όταν δεν θα είμαι εντελώς χώμα γιατί είναι πολύ όμορφη παρουσία και θα 'θελα να τη δοκιμάσω για πιο πολλά γούστα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
165
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, doc_lin, xr1sros και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού