Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 2 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πήρα την κοπέλα την πρώτη μέρα που αρχισε την συνεργασία της με το γραφείο και μέχρι την επόμεμη μέρα δεν υπήρχε η σχετική καρτέλα της εδώ στο bou για να κάνω κριτική. Μόλις τώρα είδα την κριτική του συναγωνιστή, οπότε ας γράψω και εγώ την εμπειρία μου. Ο τίτλος της προηγούμενης κριτικής τα λέει όλα. Πρόκειται για ένα ζουμερό και καμπυλωτό κορμάκι για λάτρεις του είδους. Όσοι θέλουν μοντελέ σώματα ας προσπεράσουν. Το κορίτσι δεν είναι σε καμία περιπτωση παχύσαρκη, ουτε νταρντάνα(μιας και είναι κοντούλα). Είναι αυτό που λέμε juicy. Σφιχτές καμπύλες, μεγάλος αλλά ωραίος πωπός, μπουτάκια που χαίρεσαι να χουφτώνεις, ειδικά φορώντας μαύρες κάλτσες. Οι φωτό είναι ακριβείς σε ύψος, σώμα, πρόσωπο. Το μόνο που διαφέρει είναι το επαγγελματικό χτένισμα και μακιγίαζ καθώς επίσης και κάποιες λύψεις των φωτο οι οποίες την δείχνουν πιο wild, που μόνο αυτό δεν είναι όμως. Είναι ένα γλυκό και χαμογελαστό πλάσμα, απόλυτα gfe. Σαν την ζουμπουρλούδικη αλλά ωραία συμμαθήτρια που είχαμε στο σχολείο και θέλαμε να βρεθεούμε μαζί της και να χαιδέψουμε τις καμπύλες της.
Ήρθε στην ώρα της ντυμένη με σικάτο, κάτω από το γόνατο, φόρεμα που αναδεικνυε πολύ ευστοχα τις καμπύλες της, ψυλοτάκουνα, επίσης σικάτα, πέδιλα και μαύρο κολσόν. Το χτύπημα της πόρτας σιγανό. Άνοιξα την πόρτα με ανυπομονισία και αγωνία για το τι θα αντικρίσω, μιας και δεν σας κρύβω πως είχα μεγάλο ενδοιασμό όταν την επέλεξα μιας και φοβήθηκα μια ενδεχόμενη εκτεταμένη επεξεργασία των φωτο της.(Ακόμα θυμαμαι το φιάσκο του AmoKomA με την Betty από το your angels). Ευτυχώς όμως η Adele ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Κοιτούσε με την ίδια περιέργια καθώς άνοιξα την πόρτα και μπήκε μέσα με ωραίο χαμόγελο αλλά εμφανώς low profile. Φιλί απαλό και πεταχτό στο στόμα και με τα μέχρι εκείνα στοιχία που είχα(χτύπημα της πόρτας, είσοδος, φιλί) κατάλαβα πως θα κινηθούμε σε gfe ρυθμούς, πράγμα που με χαροποίησε.
Στα του αγώνα λοιπόν, είναι όντως κομματάκι άπειρη και κυρίως χωρίς να παίρνει πρωτοβουλίες. Πίπα καλή. Τον πάιρνει βαθιά στο στόμα και καθως τον έχει μέσα, παίζει μαζι του με την γλώσσα της, πραγμα αρκετά καυλωτικό. Στο sex δεν κάναμε ακροβατικά. Ξεκινησε πάνω μου και μετά ήρθα εγώ πάνω από εκείνη. Η εικόνα της στο καθρεφτη με τα ζουμερα μπουτάκια της και τις μαύρες καλτσες να είναι ανοιχτά και να ακουμπάνε στα πλευρά μου και εγώ ανάμεσα τους όλα τα λεφτά!!! και με έκαναν να χύσω μέσα της. Time out για ανασυγκρότηση και όντως μιλάει πολύ, αλλά ευχάριστα και πάντα με χαμόγελο. Καθώς χουφτώνα και χάιδευα μπουτια και κώλο καθόλη την διάρκεια του social, με ρωτάει κάποια στιγμή "are you ready?" Πραγμα που δείχνει οτι δεν θέλει να σου φάει χρόνο και όντως ο δεύτερος γύρος δεν άργησε να έρεθει και καθώς μπαλαμουτιαζόμασταν τρυφερά και γλυκά της ζήτησα να φορέσει τα πέδιλά της. Αυτό ήταν.... είχα γίνει πάλι πέτρα μόνο με την εικόνα αυτη. Δεν χρειάστηκα πίπα, ούτε και ήθελα. Απλα ανοιξα τα πόδια της και μπήκα μέσα της αργά αργά και απολάμβανα την εικόνα από τον καθρέφτη. Δευτερη στάση στα τέσσερα οπου η ελληνική στην όψη της κωλάρα της (όπως επίσης πολυ εύστοχα είπε ο φίλος πριν) ητάν σκετη καύλα με ωραίο συνολικό στήσιμο του σώματος. Ήταν η μόνη φορα που κινήθηκα σε πιο έντονους ρυθμους και την ζόρισα λίγο και μετά από αρκετή ώρα έχυσα πάλι μέσα της και απ'οτι κατάλαβα από το σιγανο βογγυτό και τα υγρά της, έχυσε και εκεινη μαζί μου.
+1 οτι χτύπησε το τηλ της για το τέλους του χρόνου από τον οδηγό, αλλά ουτέ καν που ασχολήθηκε και συνέχισε μαζί μου. Προσωπικά έμεινα πολυ ευχαριστημένος γιατί ανήκω στην κατηγορία που θα γραψω αμέσως τωρα...
Σε γενικές γραμμές απευθυνεται σε συγκεκριμένο κοινο και αυτό είναι μόνο σε όσους ψάχνουν ένα γλυκό, χαμογελαστό, καμπυλωτό και άπειρο μωράκι. Σε όσους θέλουν δηλαδή να κουτουπώσουν την παλιά και ζουμερή συμμαθήτριά τους.

Αναλυτική βαθμολογία:
Εμφάνιση προσωπο/σωμα: 8
Γενική συμπεριφορά: 8
Επικοινωνία: 8
Συμμετοχή στο σεξ: 7
Σχέση απόδοσης/τιμης: 8 (καθαρά υποκειμενικό).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 05, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
31 Μαρ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
255
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 paparounas1980, Kavliaris_panthiras, doc_lin και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού