Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 20 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αλίκη, πετίτ πιπινάκι στο 1.60 κάτι, αδύνατη και με καλοσχηματισμένο κώλο. Πρόσωπο μέτριο για τα γούστα μου αλλά όμορφα βυζάκια. Στην αρχή ήταν λίγο μαζεμένη στη συμπεριφορά αλλά της έκανα κάτι πλακίτσες και έσκασαν τα πρώτα χαμόγελα. Γουστάρω αυτή την πιπινοσυμπεριφορά και γενικά την επαφή με πιτσιρίκες όταν είναι χαλαρές. Δεν έχασα άλλο χρόνο, την άρπαξα για τον πρώτο πούτσο γιατι ήμουν ήδη άσφαιρος κάτι μέρες και έπρεπε επειγόντως να αδειάσω τα αρχίδια μου. Αφού της κατέβασα το κολάν που φορούσε, εγλυψα λίγο την κωλοτρυπίδα της για να ανοίξει και την έστησα στα 4 με κλειστά πόδια. Σφαλιαρίζοντας τον κώλο της έριξα λίγες πουτσιές και να το πρώτο χύσιμο μέσα στην κωλότρυπα της. Άρχισε να γελάει και όταν τη ρώτησα γιατί μου λέει συνήθως περιμένουν να γδυθώ πρώτα. Εσύ ήσουν πολύ καυλωμένος.

Κάναμε τα μπάνια μας και αφού με ρώτησε άναψε τσιγάρο. Μιλήσαμε λίγο και εγώ φαντασιωνόμουν ότι είμαι ο καθηγητής της και την έχω μόνη στην αίθουσα. Μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα προσπαθήσει να τη φιλήσω. Ξαφνικά όπως άφησε κάποια στιγμή το τσιγάρο την αρπάζω από το σβέρκο και την αρχίζω στα σάλια έτσι με τη γεύση του τσιγάρου. Ο πούτσος μου πάλι είχε φορτώσει σπέρμα. Την έβαλα από πάνω για να χουφτώνω τα μικρά εφηβικά βυζιά της και τη γαμούσα κοιτάζοντας την στα μάτια για να βλέπω τις εκφράσεις της. Κάποια στιγμή μου λέει θέλω να με γαμήσεις όρθια. Την βάζω αντικριστά στον τοίχο γραπόνωντας τα πόδια της γύρω από τη μέση μου και κάθεται πάνω στον πούτσο μου. Με την πλάτη της στον τοίχο αρχίζω να τη γαμάω με δύναμη και η μικρή να μου φιλάει το λαιμό. Έτοιμος να χύσω πάλι ήθελα για τελευταία φορά να απολαύσω την κωλοτρυπίδα της. Την ξαναέστησα στα 4, άνοιξα τα πόδια για να έχω πλήρη δυείσδηση και γαμώντας την γρήγορα έχυσα.

Τελικά με τα πιπίνια έχω καλή χημεία. Δεν ξέρω αν θα ξαναπάρω πάντως γιατί βαριέμαι το ίδιο φαγητό, γι αυτό και το "ίσως" αν θα την ξανασυναντούσα. Το γραφείο μια χαρά σε συνεννόηση και έχω γίνει πελάτης πια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Ιουν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
475
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Trifonbakatsoulias, Διαγραμμένο μέλος 177820, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού