Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 10 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 28294
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
2.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η ημερομηνία ενδεικτική (μέσα στον Απρίλιο). Αφού ζήτησα διάφορες κοπέλες και είχαν...φύγει όλες ή δεν δούλευαν (!!!), αποφάσισα Alissa. Κουτουρού επιλογή, κυρίως λόγω βυζιών. Μου στέλνουν σχετικά γρήγορα ένα ρωσάκι με πολύ άσχημο πρόσωπο. Έως 25 το πολύ και όχι milf όπως λέει το σάιτ, με κακιά ρωσόφατσα. Τέλος πάντων την κρατάω, γιατί δεν είχα διάθεση να ψάχνω. Γλυκιά στη συμπεριφορά της, καλο παίδί, αλλά δεν ζήτησα αυτό. Ζήτησα γυναίκα που να μου αρέσει. Είδα ότι γενικά δεν το έχει με τις πρωτοβουλίες και ανέλαβα εγώ. Την έκανα να παραμιλάει και να σπαρταράει με το γλύψιμο. Αυτή όμως δεν με έκανε αντίστοιχα να ευχαριστηθώ πήδημα. Πίπα επιφανειακή, χωρίς προσπάθεια, χλιαρά πράγματα στο ιεραποστολικό και στην ιππασία. Τελικά μάλλον έπρεπε να με πληρώσει γιατί με χρησιμοποίησε σαν ζιγκολό, είχε αλλεπάλληλους οργασμούς (γνήσιους κι όχι μαΙμού Ναι! ), πέρασε καλά και δεν ανταπέδωσε.
Την επόμενη φορά δεν ξαναπαίρνω γυναίκα με καλυμένο πρόσωπο, γιατί στέλνουν ότι θέλουν και δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος τι ψώνισες. Αν δεν θέλει να τη δουν οι συγγενείς της ας κάνει άλλη δουλειά. Σ αυτήν τη δουλειά το πρόσωπο έχει τη σημασία του και το πληρώνουμε.
Καλά γαμίσια να έχουμε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 10, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
ΔΜ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, kwstasxat, mallias20 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Απριλίου, 2018
επρεπε να την διωξεις τυπε... τετοια βλεπουν τα γραφεια και συνεχιζουν ακαθεκτα να μπαζωνουν τους πελατες.
25 Απριλίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δύσκολο τύπε, γιατί εκείνη την ώρα, όπως όλοι ξέρουμε, διατάζει το κάτω κεφάλι, το οποίο ΕΛΠΙΖΕΙ ότι δεν θα φάει φόλα. Σ' αυτό στηρίζονται τα γραφεία και κάνουν πονηριές. Δεν με χάλαγε το σώμα της, οπότε είπα να δοκιμάσω, παρότι το πρόσωπο ήταν χάλια. Επίσης να σου πω ότι πριν έρθει, ήλπιζα να είμαι τυχερός, όπως με τη Marina από το YOUR ANGELS. Κι αυτή δεν έχει πρόσωπο στις φωτο του σάιτ, αλλά είναι κουκλί.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 33661
26 Απριλίου, 2018
Αυτή που σου έστειλαν απο τη περιγραφή σου δε μοιάζει με αυτη που εστειλαν σε εμενα Χμμμ;Money MouthΣπασίκλας
27 Απριλίου, 2018
Τύπε ήταν τραβελόφατσα η γκόμενα Χμμμ;Money MouthΣπασίκλας
27 Απριλίου, 2018
Φίλε μου λες για κακό πρόσωπο Μήπως χρειάζεται να βάζεις κάνα γυαλί. Εγώ την πήρα και ήτανε μία χαρά κοπέλα μήπως δεν έπρεπε να κάτσεις στο σπίτι και να τραβάς μαλακίες???
27 Απριλίου, 2018
Και εγώ την πήρα και ήτανε μία χαρά κοπέλα μας χρειάζεται τώρα να βάλεις τα γυαλιά γιατί δεν βλέπεις πολύ καλα Χμμμ; έχεις πιει παραπάνω όσο χρειάζεταιΧμμμ;
14 Μαΐου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φιλαράκο είναι προφανές ότι είσαι του μαγαζιού και με βρίζεις. Και δεν σε φτάνει μια φορά, το ανεβάζεις το σχόλιο δύο φορές με άλλο περιεχόμενο. Πρόσεξε τι λες, γιατί θα τα πω κι εγώ αλλιώς. Για να μη μακρυγορούμε: Άλλη κοπέλα έστειλες από αυτή που φαίνεται στο σάιτ. Κόψε τις παπαριές και γίνε επαγγελματίας. Άιντε γεμίσαμε έξυπνους εδώ μέσα.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 33661
16 Μαΐου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Και πάλι Κάνεις λάθος φιλαράκιΧαμόγελο δεν είμαι το μαγαζιού όταν σου έχουν στείλει άλλη κοπέλα έπρεπε να κάνεις παράπονα στο μαγαζί και όχι μετά από κάποιο καιρό κατευθείαν. Συγκεκριμένη κοπέλα έχω πάρει τρεις φορές και δεν ήταν 25 Άρα καθόλου. Γράψε αλήθεια . Και όχι μετά από κάποιο καιρό αμέσως γράψε. Χαμόγελο
03 Φεβρουαρίου, 2019
είχε αλλεπάλληλους οργασμούς (γνήσιους κι όχι μαΙμού Ναι! )

Στάνταρ μεγάλε..... και μετά πηγε στην εκκλησία να ευχαριστήσει το θεό που σε εστειλε στο κρεββατι της.
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9