Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 47 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα στην εμφάνιση, όπως στις φωτό με πολύ ωραία μάτια. Μόλις γδύθηκε ήρθε μπροστά μου και άρχισε να κουνάει το κωλαράκι της με ενα butt plug χωμένο στο κωλοτρυπίδι.

Την τράβηξα κοντά και άρχισα να τη γλύφω με μανία και στις δυο τρύπες. Την έβαλα doggy style και με βίαιο τρόπο άρχισα να της γαμάω τον κώλο μέχρι που έχυσα.

Ντουζάκι μπλα μπλα κτλ. Κρατώντας της τα μαλλιά την έβαλα να μου γλύψει τον πούτσο. Με έγλυψε για ώρα κοιτώντας με με τις ματάρες της. Κάθησε πάνω μου και εγλειφα τα βυζιά όσο γάμαγα. Με το ένα χέρι της έριχνα σκαμπίλια στο μικρό της κωλομέρι και με το άλλο της κράταγα τα μαλλιά. Σηκώνομαι όρθιος και με αγκαλίάζει από το λαιμό καρφωμενη στον πούτσο μου και αρχίζει να χτυπιέται για κανά δίλεπτο. Την πήγα στον τοίχο για να ακουμπάει και με ανοιχτά πόδια συνέχιζα να τη γαμάω. Αμέσως για να μην κουραστούμε αλλαγή στην πολυθρόνα και στήσιμο για δεύτερο κωλογαμήσι. Δεν άντεχα άλλο βγαίνω από τον κώλο της βγάζω το προφυλακτικό γονατίζει μπροστά μου και της χύνω στο στόμα με το μικρό να χαμογελάει όπως της τα εριχνα.


Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
PetranGTi
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Αυγ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
595
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ζήνα(2), Maniakos613, chamy και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού