Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.2 1 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Μέτα από αρκετη προσπάθεια κλείνω ραντεβού για μίση ώρα γιατί τις ώρες που με βολεύε δεν ήταν ελευθερη για μία.
Χτυπαω και ανοίγει μια πολυ ψηλή κοπέλα (1,80 ή εκεί γυρω)κορμαρα(βάρος αυτο που βλεπετε στις φωτο) με κλασσικό σοβιετικό τετραγωνοστρογγιλο πρόσωπο, οχι τοσο λάγνο οσο των φωτογραφιων. Και καπου σταματάνε τα θετικά..
Τη χαιρεταω...σιωπη. Μαλλον δε θα άκουσε λέω και ξανασυστηνομαι πιο δυνατά, με κοιταει και λεει κατι σαν οκ.. Καθεται στο κρεβάτι και με ρωταει με τραγικα αγγλικα με την πιο βαρια ρωσικη προφορά που εχω ακούσει ποση ώρα ειναι το ραντεβού. Αγγλικα επιπεδου I am κι αυτο υπο συζήτηση... Ετοιμαζομαι για ντουζ και μου ζητα τα λεφτα,τα αφήνω στο κομοδίνο και τα αρπαζει σε χρονο μηδεν...
Βγαίνω απο το μπανιο και ξεκινάει πιπα. Μηχανικη ψυχρή και με δόντι(πρωτα με ρωτησε αν ηθελα με ή χωρίς προφυλακτικό) Φιλια δεν έδινε. Το σωμα ενω είναι φοβερο στο ματι,στο χερι είναι αγύμναστο και το στηθος νερουλό γι αυτό και δεν εβαλα τη μεγιστη βαθμολογία. Μου βαζει προφυλακτικό (δε ξέρει, βάλτε το μονοι σας)ξαπλωνει κι ανοιγει τα ποδια...ξεκινάμε ιεραποστολικό, στα θετικα το οτι δεν εβαλε λιπαντικό και οτι αντεχε γρηγορους ρυθμους,αλλά μουγκα στη στρουγκα...τη γυρναω στα 4 μπας και κατι αλλα παλι δεν... ξανα ιεραποστολικό ,ξανά βουβαμαρα... αλλα λογω του οτι ειναικορμαρα και μου αρεσε αυτο που εβλεπα τελειωσα.
Να σημιωσω οτι στο μπανιο ειχε μονο ενα σαμπουαν του ξενοδοχείου κι αυτο μισό. Οσο ντυνομαι για να φύγω καθεται ανέκφραστη στην καρέκλα. Ουτε ενα χαμόγελο εστω απο αμηχανία, τίποτα... φεύγοντας προσπαθεί να με ρωτήσει τι θα κανω το βραδυ(μαλλον περασε φανταστικά μαζι μου και ηθελε να τη βγαλω βολτα Μαλακία) ηταν ομως αργα για social.
Κριμα λοιπον γιατι η κοπελα εχει ολα τα φοντα να σε κανει να περασεις καλά'αλλά ειναι τρομερά ψυχρή και αδιάφορη. Λιγες ωρες αργοτερα ειχα ξεχάσει εντελως το ραντεβου..

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
90€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Φεβ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
808
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hard_rocker, doc_lin, madrach και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού