Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 1 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Κατηφορίζοντας χθες προς τα νότια έκανα μια στάση για ενα καρφωματάκι στην Zlata, την τελευταία φρέσκια άφιξη του γραφείου που εξυπηρέτησε άμεσα και κανόνισε την διαθεσιμότητα της νωρίς το απόγευμα. Ήμουν και ο πρώτος της πελάτης στο τουρ όπως μου είπε μετά.
Όντας ο πρώτος πελάτης θα περίμενε κανείς να είσαι και φρέσκομπανιαρισμένη και αρωματισμένη αφου ούτε πίεση χρόνου είχες μεταξύ των ραντεβού ούτε σε βάλανε να δουλέψεις στο καπάκι απο το αεροδρόμιο. Η μασχαλίλα όμως ήταν έντονη όπως και η έλλειψη φρεσκάδας στο στόμα της. Από εμένα βέβαια το μπάνιο μου ζήτησε να το κάνω!!!! Κι ας ήμουν φρέσκος έτοιμος απο το σπίτι όπως κάνω πάντα, εκτός κιαν όταν κανονίζω είμαι ήδη έξω.
Η υποδοχή όπως ζήτησα με τα μαύρα των φωτογραφιών.
Η εμφάνιση στο σύνολο της τίποτα μα τίποτα το ιδιαίτερο, πολύ συνηθισμένο, και αυτό που βλέπετε ατις φωτό ξεχάστε το. Μάστορας φωτοσοπάς, τα έχουμε ξαναπεί, οι φωτογραφίες δεν είναι παραπλανητικές αλλά δεν είναι και αντιπροσωπευτικές. Όυτε καν η selfie που έχει στο προφίλ δεν είναι αντιπροσωπευτική αφου είναι χάλια τραβηγμένη και χάνει σε σχέση με αυτο που θα δείς. Τέσπα, ενα ζευγάρι ωραία μάτια, κοντό μαλλί και τουρλωτός κώλος δεν είναι αρκετά για να ξεφύγεις απο τα συνηθισμένα.
Στα θετικά, ότι είχε πολυ καιρό να γαμηθεί και οι βρύσες έτρεχαν ασταμάτητα σε σημείο που στο τέλος τα σεντόνια έμοιαζαν κατουρημένα! Και εγώ επίσης απο τη μέση και κάτω! Τελείως ερασιτεχνική φάση το κορίτσι με μέτρια τεχνική στην πίπα και στις στάσεις που δοκιμάσαμε. Εγώ ήμουνα μάλλον η βίζιτα σε αυτό το ραντεβού άσχετα ποιός πληρώθηκε στο τέλος. Στην αρχή έκανε μια δίλεπτη πίπα και πήγε να μου φορέσει την κσπότα αλλά με τον τρόπο μου της έδωσα να καταλάβει ότι δεν υπάρχει λόγος να βιάζεται και πως όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Ίσως επειδή την είχα κλείσει μισάωρο αρχικά και στην συνέχεια το έκανα ώρα.
Ρε φίλε θα μου πείτε τώρα, εδω μας μιλάς για μετριότητα και εσυ το επέκτεινες το ραντεβού; Ναι, γιατί την βαρούσα 20 λεπτά χωρίς να χύνω με τπτ άρχισε να βαράει και το ξυπνητήρι και εγώ άχυστος απο ραντεβού δεν γουστάρω να φεύγω. Έστειλε γρήγορα στο πρακτορείο για επέκταση, γύρισε στη δράση και στο 45 είχα χύσει και κάπνιζα το τσιγάρο μου στην είσοδο του ξενοδοχείου έχοντας καλησπερήσει τον ρεσεπσιονίστ δις και 3 κορίτσια που μπαινόβγαιναν και τα ξέρω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 03, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
busterd
Τιμημένος
Εγγραφή:
17 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
51
Likes:
6.540
Πόντοι:
10.617
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, sapiosexual, Blizardeye και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Μαρτίου, 2018
Έχουν πλάκα τα κακογαμημένα ρωσίδια....λίγο να τις περιποιηθείς στο κρεβάτι και χάνουν τη μπάλλα...Ναι!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1