Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 1 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αφήνω τους προλόγους που δεν ενδιαφέρουν κανεναν που διαβάζει την κριτικη για την κοπέλα και περναω στην ουσία.
Χτυπάω την πόρτα και μου ανοίγει ένα χαμογελαστό κοντουλικο κοριτσακι με σκισμένο τζιν και μαύρο μπλουζάκι. Εχαλιστο βάψιμο (λιγο στα ματια) και ξυπόλυτη. Δηλώνει 22. Εγω αν την έβλεπα στο δρομο δε θα ημουν σίγουρος οτι εχει τελειώσει το λύκειο. Απο εμφάνιση απλα δειτε τις φωτογραφίες της. Οι μόνες διαφορές αν εξαιρέσουμε τη λάμψη της επαγγελματικης φωτογράφισης ειναι οτι εχει ελαφρός πιο ανοιχτη επιδερμίδα, εχει ενα μικρο τατουαζ στο πισω μερος του λαιμού και το πρόσωπό της χωρίς το make up ειναι πολυ πιο αθώο και πιο γλυκό.Ίσως να ειναι και 1-2 κιλά πιο αδύνατη . Μετρια αγγλικά αλλά βάζω 6 στην επικοινωνία γιατι ηταν συνεχώς χαμογελαστή και εκανε προσπάθεια για social.
Στον αγώνα λοιπον.... Δεν παιρνει πρωτοβουλίες (ισως λογω απειρίας απο το νεαρο της ηλικιας της) αλλά δείχνει να ευχαριστιεται πολυ αυτο που κάνει. Πιπα με λιγο χέρι αλλά αρκετα βαθιά (δεν εγινε προσπάθεια για deep throat μα δεν ζητησα κιόλας)με ιδιαίτερη περιποίηση στο κεφάλι. Περνάμε το προφυλακτικό και ξεκινάμε. Η κοπελα ξερει να στήνεται για να σε φτιάξει. Απο φωνες μην περιμένετε τιποτα άριες, ειναι ησυχη αλλα οι εκφράσεις του προσώπου της δειχνουν οτιαπολαμβάνει την πράξη.
Πέρασα παρα πολύ καλά με την νεαρά και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα ειδικά στους πιπινοκυνηγούς . Να σημειώσω τέλος οτι το ραντεβού ηταν απο τα πρωτα που εκλεισε στην πολη μας και ηταν ξεκουραστη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Φεβ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
808
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, satyrus, alladalla και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαρτίου, 2018
Βοήθα λίγο ρε Καραμήτρο έναν απελπισμένο μαλλιά....Είναι κοντούλα και λες ότι είναι λίγο πιο αδύνατη από τις φωτό....Δεν βγαίνουν έτσι τα 55 κιλά όμως....Χμμμ; Είναι και πιό αδύνατη από τις φωτογραφίες;Καπέλο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1