Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 2 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Άλλη μια βραδιά με αμέτρητα άκυρα στις επιλογές – γούστα μου από όλα τα γραφεία. Άκουσα όλες τις πιθανές αιτίες που οδηγούσαν την βραδιά σε Βατερλό.Κεφάλι σε τοίχο!
Προγραμματισμένα και έκτακτα ρεπό(Αλίκη & marina)Εμμμμ, μακροχρόνιες και μίνι άδειες (Inna & monica)Χμμμ;, περιόδους & νέες αφίξεις με jet lang που χρειάζονται 1-2 ημέρες να συνέλθουν (Τονια,ΕΜΙ)Λύπη, reserved για τις επόμενες ώρες ….πφφφ γαμω την HO.RE.CA μου μέσα ….υπέθεσα πως πολλοί επισκέπτες εκτός Αθηνών συνδύασαν δουλειά και hobby. Λέω μεγάλε δες τις ανεξάρτητες μπας και δεις φως προς τιμή τους απαντήσανε όλες Μαρία Μολδαβή, Άννα110, Κατερίνα 20 αλλά … είμαι φουλ η μια, δεν με βολεύει η περιοχή η άλλη, είμαι εκτός η τρίτη.
Αναγκάστηκα να κάνω τον κασκαντέρ μην έχοντας κριτικές η κοπέλα. Αλλά ο τολμών νικά. Συνεννόηση με το γραφείο καλή και ακριβώς on time η κοπέλα στην πόρτα μου σε 5*στο κέντρο όπου και διέμενα ΠΣΚ.
Οι φωτογραφίες την αδικούνε την ALEXANDRA ίσως στην προσπάθεια του γραφείου να την παρουσιάσουν ως μεγαλύτερη. Αν και στο κινητό της είχε τρομερές φωτό. Μάλλον έπρεπε να πάρει μεροκάματο και ο εδώ φωτογράφος.
Είναι ένα baby 20 ετών, Ύψος: 1.67 εκ, Βάρος: 48 κιλά, στήθος ότι βλέπετε τα μαλλιά προς σκούρο ξανθό όχι τόσο κόκκινα. Δηλαδή ο ορισμός petite & amateur.Φοιτήτρια marketing δήλωσε από το Παγωμένο Κίεβο Ουκρανίας στο πρώτο της tour. Θελει να έρθει και καλοκαίρι στα νησιά.
Στην επικοινωνία πάλι καλά που υπάρχει η τεχνολογία αλλιώς me Tarzan you jane. Το ότι δεν μιλάει σχεδόν καθόλου αγγλικά δεν μας εμπόδισε και πολύ στο να βγάζουμε άκρη χάρη στην διάθεση της και με χαμόγελα υπάκουσε στις οδηγίες μου.
Πεντακάθαρη ήρθε μπανιαρισμένη για τριχοφυΐα ούτε λόγος βλέπετε η ηλικία σε συνδυασμό με το DNA του ξανθού γένους την καθιστούν από ανύπαρκτη έως χνούδι.
Το δώρο το ζήτησε στην αρχή με την δικαιολογία ότι το επιβάλει το γραφείο Μαλακία αλλά στην τσάντα μέσα το έβαλε φεύγοντας όλη την ώρα ήταν εκεί που το άφησα, μπορεί και να είπε αλήθεια από το συγκεκριμένο γραφείο όλες τα ίδια λένε. Είπαμε κάνουμε τον κασκαντέρ αν δεν υπάρχουν κριτικές από μπαλκόνια δεν πηδάμε.!!! Αυτό ΔΕΝ πρόλαβε να με χαλάσει γιατί από το δεύτερο λεπτό και ενώ χαμουρευόμαστε εγω αρχίζω να αναρωτιέμαι αν ……αλλά έτσι είναι όταν τα χιλιόμετρα στο άθλημα είναι πολλά και από τα κουφά που έχω δει και ακούσει γράφω βιβλίο.
Παίχτηκαν 2 γύροι σε όλες τις στάσεις, Τσιμπουκαρα με eye contact, deepthrοat και γλείψιμο στα @@, λογικότατο να ανταποδώσω άλλωστε το μ@νακι της ήταν μια ζωγραφιά το απολαύανε και αυτή με κραυγές, με συμμετοχή και διάθεση στο sex έδειχνε να το γουστάρει από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό χωρίς προσπάθεια να φάει ώρα. Είχε μαζί της gel αλλά δεν χρειάστηκε γιατί είχε κ@υλες. Στον πρώτο γύρο όσο κι αν προσπάθησα ήταν αδύνατο να ανεβάσω στροφές. Στο δεύτερο γύρο μετά από ολιγόλεπτο time outγια social & red bull οι στροφές ήταν μόνο υψηλές, αντέχει, το ζει και σε κάποιες στιγμές είχε γαντζωθεί πάνω μου ρουφώντας η φωνάζοντας σαν……δεν περιγράφω άλλο ήταν πολύ GFE η φάση και δεν μπορώ τους συναισθηματισμούς. Αν θα την συναντούσα ξανά σίγουρα ΝΑΙ ευτυχώς δεν ζω Αθήνα γιατί θα την ζητούσα κάθε μέρα κοινώς οικονομική καταστροφή.
Τέλος του μήνα φεύγει για αυτό συνάδελφοι Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε ………!!!
Σε μια ώρα πήρα 5-10 χρόνια ζωής αυτή είναι η αίσθηση που έχω και ας πέρασαν και λίγες ημέρες από την συνάντηση μας.
Αν είστε μέχρι 35 - 40 σε καλή φυσική κατάσταση και γουστάρετε GFE εμπειρίες και τα κυβικά της πιστεύω θα ζήσετε ότι και εγώ. Αν γουστάρετε PSE φαση με CIM CIF ANAL και άλλα extreme γούστα δεν τα δεχεται κοιτάξτε αλλού.
Αν μου άφηνε το σύστημα θα έβαζα:
Μ.Ο.(9,0)
Εμφάνιση (πρόσωπο)* 9
Εμφάνιση (σώμα)*9
Γενική συμπεριφορά* 10
Επικοινωνία* 6
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή* 10
Σχέση απόδοσης/τιμής 10
Καλές Απόκριες και καλά γαμήσια !!!
Να γαμάτε & να γράφετε ρε αλάνια …!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
Εγγραφή:
23 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
8.897
Πόντοι:
3.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, petergsp, doc_lin και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Φεβρουαρίου, 2018
κοστος?
16 Φεβρουαρίου, 2018
Οτι λενε στο site τους
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2