Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 3 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Όταν πας για incall στο γνωστό και άθλιο ξενοδοχείο, απο το σημείο που παρκάρεις το αυτοκίνητο μέχρι να βρεθείς στο δωμάτιο της κοπέλας που επέλεξες τις έχεις δεί όλες. Στο δρόμο να τις φορτώνουν/ξεφορτώνουν οι οδηγοί, με τα μπαγκάζια να έρχονται/αναχωρούν, στην είσοδο, στο εστιατόριο, στο ασανσέρ και στους διαδρόμους. Και συναγωνιστές επίσης, πολλούς. Με δυο πρακτορεία να στιβάζουν 30+ κοριτσια εκει μέσα η κατάσταση έχει ξεφύγει αλλά προσωπικά για μένα έχει πλάκα.
Στα της Lana τώρα. Αματούρι μέχρι εκει που δεν πάει άλλο και πρώτη φορά στο βιζιτοκλαρί. Μαζεμένη, χωρίς γρι Αγγλικά και ολίγον βαριεστημένη. Το τελευταίο το βρίσκω λογικό σε τέτοια δωμάτια που τις βάζουν. Στο outcall τα κορίτσια έχουν πολύ καλύτερη διάθεση.
Όμορφη μελαχροινή στο πρόσωπο με λίγη ακμή που καλύπτεται με το makeup και σώμα πολύ καλό με σωστές σεξουαλικές αναλογίες και φτιαγμένο στήθος που της ταιριάζει. Μέσα στα κόκκινα εσώρουχα που με υποδέχτηκε ήταν αυτό που ήθελα εκείνη τη στιγμή.
Η έλειψη επικοινωνίας δυσκολεύει αρκετά τις υποδείξεις στα του αγώνα καθότι είναι αματούρι, αλλά επειδή ήθελα να βάλω αυτό το σώμα στην συλλογή μου με υπομονή και επιμονή το προχωρήσαμε μέχρι τέλους.
Αγωνιστκά δεν θα την θυμάστε την επόμενη μέρα αλλά μια το νεαρό της ηλικίας σε συνδυασμό με το ότι είναι μια μελαχροινή κουκλίτσα, για ένα ξεμούνιασμα όταν το έχεις σνάγκη κάνει. Και κάθεται να την ξεμουνιάσετρ χωρίς να πει κουβέντα.
Έχω την αίσθηση ότι αν ήμουν 20 χρόνια νεότερος, στην ηλικία της, θα το απολάμβανε περισσότερο κι αυτή. Εξάλλου ακόμα και οι πορνοσταρς δεν κάνουν όλες γυρίσματα για το oldje ))).
Γιατί δεν σας γράφω λεπτομέρειες για τον αγώνα; Τις έχω ήδη ξεχάσει!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 03, 2018
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
busterd
Τιμημένος
Εγγραφή:
17 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
51
Likes:
6.540
Πόντοι:
10.617
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Jim25jim, Chosen και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Φεβρουαρίου, 2018
Ετσι είναι παίχτη μου, αν κι έχουμε κι εμείς οι μεγαλύτεροι κάτι να δώσουμε στα πιπίνια Ναι!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1