Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 7 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Οι προσπάθειες μου να βρεθώ με φίλη που μου ξεγλιστράει συστηματικά, για ακόμα μια φορά απέβησαν άκαρπες. Δεν με θέλει η τύχη ρε παιδί μου, απλά δεν ... ! Που θα πάει όμως όταν βρεθούμε θα μας ακούσει όλη η Αθήνα!
Έτσι, συνεννόηση μεσω viber με το πρακτορείο και η κορασίδα έφτασε στην ώρα της. Εμφάνιση πρόσωπο ότι βλέπεις στη φωτό που είναι καθισμένη στο πάτωμα, έτσι κι έτσι, όχι άσχημη αλλά όχι και όμορφη. Όμως το όμορφο χαμόγελο της σε αποζημιώνει καθόλη τη διάρκεια του ραντεβού. Σώμα λαμπαδα, γυμνάζεται όμως δεν είναι φέτες, πεταχτό κωλαρακι και καλοσχηματισμενο στήθος με ρώγες αυθαδικες.
Στον αγώνα, γλωσσόφιλα στην αρχή πολύ-πολύ μετρημένα όμως όσο περνάει η ώρα και την ζεσταίνεις γίνονται παθιασμένα. Μετά το πρώτο μισάωρο από κει που έψαχνα τη γλώσσα της σε κάθε ευκαιρία ερχόταν μόνη της και με γλωσσοφιλιαζε. Πίπα καλούτσικη, αν καταλάβει ότι καυλωνεις με deepthroat το προσπαθεί με αρκετά καλά αποτελεσματα.
Όμως, το δυνατό σημείο της κοπέλας είναι η διάθεση, τα νιάτα και οι αντοχές. Που όλα αυτά φαίνονται και σε αποζημιώνουν στο κρεβάτι. Ανελέητο πήδημα, καυλωνει εύκολα, χύνει εύκολα, δεν σε αφηνει να πάρεις ανασα. Η απειρία της είναι δεδομένη όμως μαθαίνει ΠΟΛΥ γρήγορα και γουστάρει να γαμιεται. Ιεραποστολικό να σε σπρώχνει με τα χέρια της να την καρφώνεις. Στα τέσσερα στάση όπως ακριβώς πρέπει για να μπαίνεις όλος μέσα και αν λουφαρεις αυτή σπρωχνε8 με δύναμη προς τα πίσω. Cow girl δυνάμεις ατέλειωτες! Απλά δεν κουράζεται ποτέ!
Καθαρή, μοσχομυριστη, μπάνιο πριν και μετά.
Συμπέρασμα, ένα πετυχημένο ραντεβού. Με τίποτα δεν κλαις τα λεφτά σου. Αν συνεχίσει και αποκτήσει εμπειρία τότε θα αφήσει στον τόπο πολύ κόσμο!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
24 Απρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
10.458
Πόντοι:
24.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Elganador, delipas, trikimia και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού