Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 5 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από σπόντες - καραμπόλες έτυχε σε εμένα να απολαύσω άλλο ένα free fuck Ναι!, αυτή τη φορά με επιλογές απο το athensdiva. Mετά από έρευνα και μελέτη στο σαιτ κατέληξα να τσοντάρω κατιτίς παραπάνω και να δοκιμάσω ένα τρίο. Οι επιλογές πολλές αλλά πάντα υπάρχει ένα ρίσκο αποτυχίας. Tηλέφωνο στο γραφείο, το οποίο είναι πολύ εξυπηρετικό και έγκαιρο στην πληροφόρηση η μπίλια έκατσε στην Μαρίνα και τη Λίλα.
Ξεκινώντας από τη Μαρίνα έχω να πω ότι οι φωτογραφίες την αδικούν, ειδικά στο πρόσωπο. Πρόκειται για μία πολύ νέα κοπέλα, πολύ όμορφη, αδύνατη, με αρκετά όμορφα τατουάζ σε διάφορα σημεία του σώματος. Στήθος μικρό, σώμα πολύ ωραίο εκεί όμως που πρέπει να σχολιάσω είναι η υφή και το χρώμα του δέρματος της. Λευκό και απαλό που σε προδιαθέτει για GFE καταστάσεις και ατελείωτο γλείψιμο. (Προτείνω στο γραφείο να βγάλει καλύτερες φωτό στο κορίτσι)
Για τη Λίλα δεν θα σχολιάσω το σώμα της διότι υπάρχουν περιγραφές συναγωνιστών που δίνουν την πλήρη εικόνα. Η συνάντηση έγινε σε χοτέλι των νοτίων προαστίων. Η αφιξη των κοριτσιών με μικρή καθυστέρηση. Η πρώτη εντύπωση πολύ θετική διότι τα κορίτσια ήταν ευδιάθετα και χαμογελαστά, με τη Λίλα σαφώς πιο ξεψάρωτη και πιο επικοινωνιακή.
Μικρή κουβέντα μεταξύ μας, μπανάκι και σιγά σιγά τα κορίτσια ξεκίνησαν να παίρνουν πρωτοβουλίες, με τη Λίλα να ξεκινάει μία αργή, αισθησιακή πίπα και την Μαρίνα να χαμουρεύεται μαζί μου. (Εδω να τονίσω στους μελλοντικούς συναγωνιστές, μην χωθείτε για γλωσσόφιλα με τη μία, ασχοληθείτε εσείς μαζί της για να λυθεί, διότι το κορίτσι είναι λίγο ντροπαλό.) Η φάση συνεχίζεται με τη Μαρίνα να ανεβαίνει από πάνω μου και να χώνει το αιδοίο της στα μούτρα μου για γλείψιμο, ενώ ταυτόχρονα η Λίλα να ανεβάζει ρυθμούς θυμίζοντας Σασα Μπάστα με το κλαρίνο της σε εκπομπή του Θέμου Ναι!. μετά από κανά 5λεπτο πολιορκίας, αλλαγή, με τη Μαρίνα να αναλαμβάνει να συνεχίσει τα πνευστά και τη Λίλα να με καβαλαει για να της δώσω τη δέουσα προσοχή.
Αφού έχω γίνει πέτρα εντελώς, τα κορίτσια ξεκινούν μια διπλή πίπα, με τη λίλα να γλειφει τα μπαλακια και την Μαρίνα να κανει deepthroat, ενώ σε κάποιες φάσεις σταματούσε και έπαιζε το κεφάλι με την άκρη της γλώσσας. Για να μην τελειώσω χωρίς διεισδυση η Λίλα μου φοράει το προφυλακτικό και αρχίζει την ιππασία ενώ η Μαρίνα έχει ξεκινήσει ένα μαεστρικό πινέλο από τα μπαλακια μέχρι και το περινέο, γεγονός που αναποφευκτα έφερε το τέλος σχετικά σύντομα.
Κουβεντούλα, μπανάκι, και επειδή δεν είχα πολύ χρόνο αποφάσισαμε να τελειώσω δεύτερη φορά μόνο με κλαρινέτο. Ξεκινάει η Μαρίνα άρχικά, με τη Λίλα να χαιδεύεται και να με γλειφεί σε διάφορα σημεία. Η Μαρίνα, εμφανώς πιο άνετη τώρα, μου έκανε μία ένα αργό, αισθησιακό γλείψιμο, το οποίο όντως μου θύμισε γκόμενα από το ΑΠΘ που είναι σε σχέση και γουστάρει αυτό που κάνει στο φίλο της παρά επαγγελματία call girl ΜατάκιΜατάκι Έχοντας δώσει μεγάλη έμφαση και στα περιφερειακά αυτή τη φορά χρησιμοποιήσε πολύ σάλιο δημιουργώντας μία εικόνα από πρόσφατες παραγωγές M. DorcelΓλώσσαΓλώσσα
H φάση ολοκληρώθηκε με τις δύο να με γλείφουν μαζί και εναλλάξ κοιτώντας με στα μάτια και λέγοντας και αστειάκια. Μπορώ να πω ότι η δεύτερη φορά την απολαυσα περισσότερο από άλλες φορές αφού η εικόνα με δύο γλυκές 20χρονες που σε περιποιούνται είναι κάτι σπάνιο.
Προφανώς η συνάντηση δεν εξελίχθηκε όπως είχα σκεφτεί πριν συναντησω τα κορίτσια, αλλά η εικόνα της πανέμορφης Μαρίνας και της γλυκύτατης Λίλας να σε γλείφουν μαεστρικά κοιτωντας σε στα μάτια με μάγεψε. Προφανώς τα δύο κορίτσια δεν είχαν ξανακανει duo μαζί, αλλά πιστεύω ότι μετον καιρό θα αποτελέσουν πολύ δυνατό δίδυμο, (σαν τον Αραουχο με τον Λιβάγια) αφου συνδυάζουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Είναι η δεύτερη φορα που φεύγω από δωμάτιο και σκέφτομαι ότι πρέπει να επαναλάβω τη συνάντηση.
Καλή χρονιά σε όλους και Ampelale η ιδέα του FFBB απλά τα σπάει!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Ιουν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
299
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, napoleonV1, petla και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιανουαρίου, 2018
Ναι!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1