Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 4 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η συνάντηση έλαβε χώρα λίγο μετά τις γιορτές. Καθώς σιγά σιγά υποχωρούσε η μελαγχολία που συνήθως συνοδεύει το τέλος των εορτών, άρχισε να ανεβαίνει η διάθεση για μια νέα ερωτική συνάντηση. Μιας και θα ήταν το πρώτο μου ραντεβού στο νέο έτος ήθελα κάτι ξεχωριστό, έτσι απέφυγα τις στάνταρ επιλογές και είπα να δοκιμάσω μια κοπέλα που να μην έχω πάρει ξανά. Μετά από αρκετό ψάξιμο έπεσα στη συγκεκριμένη. Νέο δίλημμα ενέσκηψε. Από τη μία οι φωτογραφίες καλές και όλοι να συμφωνούν για καλή εμφάνιση, από την άλλη να κρατάνε χαμηλά τις προσδοκίες στο κομμάτι των υπηρεσιών. Η περιέργεια τελικά επικράτησε και κάπως έτσι βρέθηκα να περιμένω την κοπέλα για να μου κάνει ποδαρικό.
Ήρθε στην ώρα της και μετά από λίγες αμήχανες κουβέντες στα αγγλικά μπήκε για μπανάκι. Πρέπει να είναι πάνω από 35 αλλά με ωραίο σώμα και στήθος. Για να είμαι ειλικρινής αυτό είναι που με τράβηξε, το μεγάλο στήθος για μια κοπέλα το θεωρώ σημαντικό πλεονέκτημα και σε συνδυασμό με το ξανθό μαλλί και τα τσιμπουκόχειλα σε προδιαθέτουν ότι θα περάσεις ωραία. Από την άλλη όμως είμαι και τύπος που του αρέσουν τα γλωσσόφιλα, άντε έστω τα φιλιά και η Βανέσσα δυστυχώς φιλάει ελάχιστα. Είναι σαν να παίζεις pacman και να κυνηγάς τη γλώσσα και τα χείλη της, για να το αποφύγει προτιμούσε να σε φιλάει στο λαιμό ή ακόμη πιο χαμηλά. Έτσι, την άφησα να κατέβει χαμηλά και για τιμωρία που ήταν κακό κορίτσι την άφησα να τον γλείψει λίγο παραπάνω και λίγο πιο βαθιά, δεν την χάλασε, της άρεσε κιόλας.
Στα του σεξ μην περιμένετε να πάρει η ίδια πρωτοβουλίες. Αν την αφήσεις μπορεί και να τελειώσει το ραντεβού και να μην την έχεις πηδήξει. Δεν θα σου πει όχι, αλλά δεν θα προτείνει η ίδια ούτε να ξεκινήσετε ούτε να αλλάξετε στάσεις. Anyway, αν σας αρέσει να οδηγείτε, θα απολαύσετε το ταξίδι χωρίς την κουραστική φλυαρία της συνοδηγού, μερικά μόνο χαμηλόφωνα βογκητά που δεν ενοχλούν και τους γείτονες Γλώσσα Δεν είναι η κοπέλα που θα κοπανιέται και θα σε καυλώσει με τις φωνές της, αν μπορείς να το παραβλέψεις αυτό, όλα καλά. Δοκιμάσαμε αρκετές στάσεις, δεν είπε όχι σε καμία, προς το τέλος ανέβασα στροφές και την πήρα δυνατά στα 4, κάπως έτσι ήρθε το τελείωμα στο στόμα της.
Με λίγα λόγια ένα ραντεβού που δεν θα μου μείνει αξέχαστο. Στο κομμάτι της επικοινωνίας και της διάθεσης για συμμετοχή κυρίως εντοπίζω το πρόβλημα. Καλή συνέχεια σε όλους Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
7 Ιουν 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
0
Likes:
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 IanAlderson, koumanidas, panagos7 και 55 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού