Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 2 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Να αρχίσω ευχαριστώντας το γραφείο που ήταν τυπικοί και ευχαρίστως άκουσαν το τηλεφώνημα μου να διεκδικήσω το δώρο μου. Για οσους δε το ξερουν, κέρδισα free fuck στη δεύτερη κλήρωση του τζόκερ (ουτε καν το πηρα χαμπάρι οτι έγινε δεύτερη αλλα να ειναι καλα ο αμπελαλες που μου έστειλε προσωπικό μήνυμα και με ενημέρωσε).
Ρωτώντας ποια κοπέλα μπορώ να επιλέξω μου είπαν μεταξυ άλλων οτι διαθέσιμη τη Κυριακή το βράδυ απο τις νέες ηταν η Victoria Secret, μια Ρωσίδα πιτσιρίκα που ειδα τις φωτογραφίες της στο προφίλ και με ενθουσίασε. Πρότειναν incall συνάντηση και μου φάνηκε καλή ιδέα τωρα που δεν έχω πολύ χρόνο στη διάθεσή μου λογο... συζυγικών υποχρεώσεων. Κανονιστικέ λοιπόν ραντεβού στις 10 σε ξενοδοχείο προς παραλία όπου έκανε incall η κοπελα τη Κυριακή το βράδυ.
Έφτασα και στη ρεσεψιόν απλά ειπα οτι με περιμένει μια φίλη στο δωμάτιο -ταδε- όπως μου είπαν απο το γραφείο να πω.
Στο δωμάτιο μου άνοιξε η κοπέλα και στα αγγλικά μου είπε οτι νόμιζε δε θα έρθω γιατί αργησα κανα 10λεπτο, της ζήτησα συγγνώμη που άργησα, αλλά άντε να εξηγήσεις οτι ήρθα απο την άλλη μεριά της πόλης. Ρώτησε αν θα κάνω ντούς, της είπα οτι μόλις βγήκα απο το δικό μου και να το παραλείψουμε.
Η κοπέλα φόραγε σατέν νυχτικό-ρόμπα μάλλον μώβ χρώμα. Λέω μάλλον γιατί το δωμάτιο ηταν πολυ σκοτεινό και δε ξεχώριζα καλά τα χρώματα. Απο μέσα φόραγε μόνο καλτσον απο αυτά με τις ζαρτιερες αλλα χωρίς ζαρτιερες.
Να ξεκαθαρίσω, όπως οφείλω, ότι η κοπέλα ΔΕΝ ειναι αυτή στις φωτογραφίες. Μοιάζει όντως πάρα πολύ αλλά δεν είναι αυτή σίγουρα. Έχει το ίδιο σφιχτό σώμα με τα πιασίματα, 1.65 περίπου στο υψος, πρόσωπο προς στρογγυλό με κλασσικά σλαβικά ζυγωματικα, ανοιχτόχρωμα μάτια και ανοιχτόχρωμα μαλλιά (στο σκοτάδι δε ξεχώριζα καλά τα χρώματα).
Σίγουρα δεν είναι η κοπέλα στις φωτογραφίες του γραφείου. Αυτη στις φωτογραφίες μοιάζει ψηλότερη και λιγο μεγαλύτερη σε ηλικία. Το πρόσωπο της, δε, εχει φακίδες που δεν έχει η κοπέλα μας.
Η ηλικία της Βικτώριας ειναι 22 όπως μου είπε, και όντως τοσο την κανεις, είναι ουκρανιδα, λίγο ανέκφραστη αλλά ειναι φιλική. Όσο έβγαζα τα ρούχα μου αυτή κάτι κοιταγε στο κινητό και μου απαντούσε πράγμα που με ξενέρωσε λιγο αρχικά. Έκατσα δίπλα της γυμνός και τότε άφησε το κινητό και με κοιταγε. Έπρεπε να κάνω εγώ τη κίνηση να τη χαϊδεύω απαλά στο τέλειο δέρμα της και να τη γδυνω αισθησιακά, μετα να τη φιλάω στα μικρά ωραία βυζάκια και να ανεβαίνω στο λαιμό και τελικά στο στόμα όπου κάναμε πολύ παθιασμένα φιλιά με γλώσσα. Αυτή έπαιζε εντωμεταξύ με το πούτσο μου. Όπως ήμουν σηκώθηκα στο κρεβάτι ορθιος και της το έδωσα στο στόμα για πίπα. Καλή ηταν αλλά σύντομα βαρέθηκα και ηθελα να γευτώ το μουνάκι. Κατέβηκα με φιλάκια πάλι προς τα κατω όπου έκανα πολύ αισθησιακό γλειφομούνι που το απολαύσαμε και οι δύο και κράτησε πολυ. Ενίοτε έβαζα και λιγο δάχτυλο στο μουνάκι της που υγραθηκε και άνοιγε σπασμωδικα για να μπαίνει μεσα του μια το δάχτυλο, και μια όλη η γλώσσα μου. Έμοιαζα να χάνομαι με τη μούρη μου ανάμεσα στις μπουταρες της και ένιωθα να γεμίζω ζουμια. Γεμάτος με τα υγρά της στο πρόσωπο τη φιλισα και ζήτησα προφυλακτικό να μπω μέσα αφου δεν άντεχα άλλο τα προκαταρκτικά.
Τη γάμησα δυνατά παθιασμένα σε αυτη τη στάση. Εγω απο πάνω και να ανταλλάζουμε γλωσσοφιλα παθιασμένα. Πριν τελειώσω, για να παρατείνω λίγο τη διάρκεια, βγήκα και την εγλειψα λίγο ακόμα και μετά τη γυρισα στα τέσσερα όπου με θεα τη πανέμορφη τροφαντη κωλάρα της έριξα καμια εικοσαρια πουτσιες δυνατες και δυο κωλοσκαμπίλια, έβγαλα τη καποτα και της έχυσα παντου τα κωλομερια της αδειάζοντας τη ψωλή μου μέχρι τέλους.
Ξάπλωσα δίπλα της να πάρω ανάσες. Αυτή με κοιταγε και ρώτησε αν μου άρεσε και απάντησα καταφατικά.
Σηκώθηκα, έκανα ντουζακι, ντύθηκα και ταυτόχρονα κάναμε λίγο σοσιαλ για τις ζωες μας και με ξεπροβαδισε μέχρι τη πορτα δίνοντας μου ενα γλωσσοφιλο και λέγοντας με "bad man" γιατί της είπα οτι πάω στη γυναίκα μου που με περιμένει και γέλασα.
Λοιπόν το γαμήσι αυτό ηταν μεν δώρο, αλλά θα κρίνω αντικειμενικά. Η κοπέλα είναι όμορφη και νεα, εχει το ίδιο παρουσιαστικό με αυτή στις φωτο αλλά δεν ειναι η ίδια κοπέλα με αυτή στις φωτογραφίες. Η συμμετοχή της δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη και αναγκαστικά πήρα εγω τις πρωτοβουλίες. Απο την αλλη δεν σε ξενερώνει με "μη" και "μου" σε καμία περίπτωση. Είναι καθαρή, γουστάρει γλείψιμο, γλωσσοφιλα και δυνατό γαμήσι. Η πίπα της τίποτα το ιδιαίτερο αλλά δε τη λες και κακή (χωρις προφυλακτικο).
Αν θα ξαναπήγαινα... Ίσως. Ελπίζω η κριτική αυτή να ενημερώσει το γραφείο και να επισημάνει στη κοπέλα ότι χρειάζεται λίγο να συμμετέχει με περισσότερες πρωτοβουλίες. Κατα τα άλλα ειναι σούπερ μωράκι και σε όσους αρέσουν οι τσουπωτες πιτσιρίκες σίγουρα θα αρέσει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 14, 2018
Διάρκεια
30 λεπτά
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
PetranGTi
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Αυγ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
595
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, pavlos23, novusordo και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιανουαρίου, 2018
Τι εννοεις, δεν ειναι η μουναρα απ τις φωτογραφιες??
16 Ιανουαρίου, 2018
Μόνο μια φορά τελείωσες τυπε? Δύο εκτονώσεις δεν είναι?
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2