Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 4 10
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
1.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Ρε σεις πραγματικά μας κάνετε πλάκα ? Είναι κάποιου είδους φάρσα αυτο ? Γιατί αν είναι κανονικά όταν ανοίξανε τα φώτα θα έπρεπε να μου το πείτε και να γελάσουμε όλοι μαζί.

Ξέρουμε ότι στις φωτογραφίες υπάρχει πάντα ένα ποσοστό παρέμβασης, μια «βελτιστοποίηση» αλλα εδώ μιλάμε για special effects επιπέδου Star Wars.

Για να μην τα πολυλογώ , ανοίγει η πόρτα και βλέπω τη θείτσα χαμογελαστή με ένα κότσο σαν να έχει μόλις τελιωσει τη φασινα. Παθαίνω το πρώτο σοκ αλλα απο τη μια το χαμόγελο και η παιχνιδιάρικη διάθεση της και απο την άλλη ταση μου να τεστάρω τον εαυτό μου σε extreme καταστάσεις με πείθουν να κάτσω (βοήθησε και η θέα απο τις τεράστιες μοστραρισμενες της βυζαρες). Εν το μεταξύ εκτός απο τις βυζαρες όλα τα αλλα είναι εντέχνως καλυμμένα....
Ήταν σαφές ότι αυτο που έβλεπα ήταν 20 με 25 κιλά βαρύτερο απο αυτο που φενεται στις φωτογραφίες αλλα δεν διαγράφονταν τίποτα άλλο (πονηρή η βλάχα).
Πάω για το ντουσακι μου , βγαίνω, Βλέπω το δώρο μου ξετυλιγμένο και πραγματικά μένω μαλακας. Απο την μια σκέφτομαι πως τα έφερε η ζωή και που έχω καταντήσει να σκέφτομαι να πηδήξω αυτο το πράγμα και απο την άλλη εξετάζω τις εναλλακτικές που μου δίνονται.
Η αρχίζω να τρέχω ξεβράκωτος με τα ρούχα στο χέρια ελπίζοντας ότι θα προλάβω να την κοπανήσω η κάθομαι και προσπαθώ να αποκομίσω ότι μπορώ απο την κατάσταση. Άρχισα να σκέφτομαι π.χ. να της προτείνω να μου κάνει κανα μασάζ και τέτοια....
Το σώμα που είδα sorry αλλα είναι τραγικό. Δεν έχει καθόλου κωλο,καθόλου μέση και η μπυροκοιλια είναι σοκαριστική. Όλα αυτά σε συνδιασμο με κάτι ηλίθια αστεία που έκανε ότι είναι πρώην άντρας (δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση) με έχουν αφήσει μαλακα.Το «μωρό» ψιλιαζεται ότι κάτι πάει στραβά και αρχίζει τα «ήρθες για να μιλήσουμε» και «δεν σε βλέπω να κάνει τίποτα» Τλσπ για να μην κουράζω σιγά σιγά και με τα χίλια ζόρια μου σηκώθηκε - να λέμε του στραβού το δίκιο στην πίπα το έχει πολύ - την γαμησα και έφυγα τρέχοντας. Τα ηθικά διδάγματα τις ιστορίας είναι 2.
1. Δεν υπάρχει έλεος στο photoshop. Η μόνη λύση είναι αν παίζει πάνω απο 15% transformer να υπάρχει άμεση αναχώρηση προς παραδειγματισμό.
2. Η ανδρική φύση είναι μυστήριο τρένο και μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες. (ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί να την τεστάρω τόσο πολύ).

Βέβαια είμαι και εγω μαλακας γιατί τις κριτικές τις διάβασα αφού την έκλεισα , παντος κανένας δεν προηδοποιησε για το μέγεθος της φόλας.... εκτός και αν πήρε 10-15 κιλά μέσα στις γιορτές. Ρε σεις το πως θα περάσει ο καθένας με την κάθε κοπέλα είναι αρκετά υποκειμενικό, αυτο που βλέπουμε όμως δεν είναι. Τλσπ.

Υ.Γ. Στις γάμπες ρε συνάδελφε πως κατάφερες και εστιάσες.... ?

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 06, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Virginios_Richter
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
41
Likes:
2.336
Πόντοι:
5.191
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, ILIAS1339, doc_lin και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιανουαρίου, 2018
"θείτσα χαμογελαστή" από το Σικάγο?
09 Ιανουαρίου, 2018
Ας ειχες φυγει φιλε....για πιο παραδειγματισμο μιλας με 15% photoshop, οταν εσυ εκατσες με 200% photoshop...
09 Ιανουαρίου, 2018
"Υ.Γ. Στις γάμπες ρε συνάδελφε πως κατάφερες και εστιάσες.... ?" Απάντησες μόνος σου: "Η ανδρική φύση είναι μυστήριο τρένο και μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες. (ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί να την τεστάρω τόσο πολύ)." Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα, αναφέρω απόσπασμα από την κριτική μου: "Εάν εξαιρέσεις τις πολύ ωραίες γάμπες και το σεταπ με πέδιλο που ξεσηκώνει, καθώς και το φυσικό βυζί (χαλαρό) ιδανικό για old school βυζολάτρεις, στα υπόλοιπα χάνει πολύ. Δεν υπάρχει μέση, παίζει κοιλίτσα, ανύπαρκτος κώλος." το οποίο είναι σαν να βλέπω copy paste το δικό σου σχόλιο:"Δεν έχει καθόλου κωλο,καθόλου μέση και η μπυροκοιλια είναι σοκαριστική." Κουράγιο σύντροφε!
09 Ιανουαρίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Οτι εσυ τα ειχες πει , τα είχες, απλα χαθηκαν μεσα σε άλλα σχόλια για την απόδοση της και σε σχόλια συναδέλφων για "ουκρανικό άτι" Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! και "αξιόλογο μιλφ" κλπ.Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4