Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 2 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Λοιπόν γραφω μια καπως καθυστερημενη κριτικη γιατι θα ηθελα κ τη δικη σασ γνωμη οσοι τυχατε (χμμ) να δοκιμασετε.
Κι αυτο γιατι ενω για μενα η συναντηση ητανε στα επιπεδα Βαρουφακης-Τροικα και για αυτο την εκοψα στη μεση, το γραφειο επεμενε οτι εχει πολυ καλες κριτικες για την κοπελα (κ μεχρι τωρα ειναι αληθεια με το γραφειο εχω πολυ καλη συνεργασια). Ειμαι πραγματικα περιεργος να ακουσω.

Λοιπόν η εμπειρια μου ειναι ως εξης. Φτανει η Εμαννουελα στο ραντεβου με ωραιο ντυσιματακι, οπου διαφαινοτανε κι ενα πολυ καλο σωμα. Πρόσωπο δυστυχως όχι το ίδιο καλο, στραβα δοντια και γενικα πολυ επαρχιωτικο προσωπο (sorry for the racism), αλλα ενταξει δεν ξενερωνουμε κιολας - ειχα ορεξη. την καλοσωριζω, παω να ξεκινησω καμια επαφη σιγα σιγα, φιλι για κανενα λογο - ισα να ακουμπησει φαση. Παραξενευομαι, 1η φορα μου τυχαινει Χμμμ; - ναι, πλενομαι καθε χρονο και ειμαι λιγο πιο ωραιος απο τον Τσακωνα. Τη ρωταω - σου αρεσει να φιλας κτλ? μου λεει ε,ναι- λιγο κουβεντα ξαναδοκιμαζω πολυ τραγικη συμμετοχη.
Τη στελνω για μπανιο και ξεκιναμε. Αντε παω για προκαρτακτικα μπας κ παρει μπρος. Οριακα καταλαβαινα οτι ειναι ζωντανη, μετα απο λιγο εεε εβγαλε κατι ζουμια, αλλα το ταβανι μου ειναι ο,τι πιο ενδιαφερον κυκλοφορει σε ταβανια μαγκες, μαλλον. Money Mouth

Παμε για τη δικη της σειρά, της τον δινω στο στομα, σχεδον μονο χερι στην αρχη, ισα που ακουμπαγε. Ε η ευγενεια μου ειχε φυγει ωρα πριν, τον σπρωχνω μεσα και της ανεβοκατεβαζω το κεφαλι εγω. ε εκει δεν ειπε τπτ, απλα ακολουθησε αλλα βεβαια χωρις κατι το ιδιαιτερο (μετα μου ειπε οτι ειχε πονοδοντο Μαλακία)

Πμαε και για την τελικη νικη, με το που μπαινω μεσα ξεκιναει ενα βογγητο με σταθερο volume k frequency ειτε εγω εσπρωχνα ειτε σταματαγα. με συνεπηρε παιδια Θυμός. Ε μετα απο ολα αυτα με το που τελειωνω τη στελνω για μπανιο και ειδοποιω γραφειο να τη μαζεψει στο 45' αντι για 1,30 ωρα.

Κι εδω εγινε κ το θεμα με το γραφειο γιατι της δινω χρηματα για κατι λιγοτερο απο ωρα, κι ας ητανε το ραντεβου ουτε για μιση ωρα πραγματικα (το 1ο 10΄ επειδη δεν ανταποκρινοτανε, το πηγαινα στην κουβεντα) και μου λεει δεν ειναι σωστα λειπουν και παιρνει το γραφειο και λεει να συμπληρωσω για 1 ωρα. Ε τα πηρα λιγο κρανιο γιατι στην ουσια ειχα δωσει ηδη παραπανω, πλακωθηκαμε λιγο μου ειπανε νταξει αντε δε χρειαζεται να συμπληρωσετε. Ε Τους εδωσα και τα υπολοιπα για 1 ωρα, τους την ειπα βεβαια και μετα επιμενανε οτι η κοπελα ειχε παρα πολυ καλες κριτικες κ ηταν πολυ περιεργο. Τι να πω? ετυχε?

Καλη χρονια boyz! Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
19 Νοε 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
816
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, Jim25jim, chamy και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιανουαρίου, 2018
Με το γραφείο μέχρι τώρα είχα άψογη συνεργασία. Δυστηχως στις κοπέλες δεν μπορείς να ξέρεις πως θα ανταποκριθουν, από πριν, στα ραντεβού (κάτι σαν kinder έκπληξη)
Αφού γυρεψες να λήξη νωρίς του ραντεβού, το γραφείο κλείνει ραντεβού πολλαπλάσια της ώρας. Έπρεπε να πληρώσεις για μια ώρα, αφού οι πληρωμή δεν πάει αναλογικά (δεν είναι πολλαπλάσια της μισής)
Για μένα συμπεριφερθηκες σαν "τσιγκούνης"... που προσπαθεί να καλύψει την στραβή που του έτυχε...
(sorry,αλλά ζητάς γνώμες)
Και σε μένα έτυχε κοπέλα κατώτερη των φωτογραφιών, αλλά ευτυχώς είχε καλή συμπεριφορά και δεν χρειάστηκε να σκεφτώ να κάνω αλλαγές στο ραντεβού.Γι αυτό πρέπει να προσπαθήσει και το γραφείο να έχει πιο αξιόπιστες φωτογραφίες (τουλάχιστον), όσο για τις υπηρεσίες είναι ένα θέμα που δεν ξέρω πως λύνεται...
03 Ιανουαρίου, 2018
Έχω ζητήσει και εγώ κάποια στιγμή 45' και δεν παίζει. Νομίζω αν την έδιωχνες στο μισάωρο δεν θα σου έλεγε κανείς τίποτα.
Τλσπ χάλια στη δουλειά τους είναι πολλές ,γιαυτό είμαστε εδώ, για προστασία στον καταναλωτή.

Καπέλο
03 Ιανουαρίου, 2018
συμφωνω κατα το ημισυ..
οντως η κοπελα εχει ωραιο σωμα , αλλα στο προσωπο απεχει απο τις φωτο ..πιο καθημερινο..
στις υπηρεσιες τωρα στα προκαταρκτικα ετσι οπως τα λες και σε μενα ...μια απο τα ιδια σε γενικες γραμμες
αν και οταν την ρωτησα για φιλια μου ειπε δεν ειχε θεμα
αλλα στο σεξ ειχε αρκετα καλη συμετοχη και αντοχη..με χρηση τζελ ομως....
cif τηρηθηκε κανονικα χωρις να το αποφυγει οπως οι περισσοτερες που κανουν
βιασυνη 0..εκατσε και λιγο παραπανω....
το ειχα γραψει στο θρεντ οταν ρωτησε καποιος...αν θελει κατι καλο, να ψαξει αλλου.. Γερο-μύστηςΓερο-μύστης
03 Ιανουαρίου, 2018
Φίλε πληροφοριακά να σου πω επηδει το είπες κοροϊδεύτηκα ο Τσάκωνας είχε μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες... Κατά το αλλά συμφωνώ έπρεπε να την έδιωχνες από την αρχή..
04 Ιανουαρίου, 2018
Ευχαριστω ολους τους συναγωνιστες για τη συμμετοχη τους!

@ghost: ναι προφανως ρε συ δεν κολλησα στην εμφανιση βασικα αλλα στη συμμετοχη/συμπεριφορα
@Virginios: συμφωνω απολυτα, το μονο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι το γραφειο επεμενε για τις επιδοσεις της συγκεκριμενης για αυτο ρωτησα κ γνωμες αλλων
@greta: thx, δυστυχως ειχα χασει το σχολιο σου στο thread
@crucifix: μονο respect στον Τσακωνα
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5