Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 2 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δεν έχω ξαναπάει με άλλη γυναίκα που τίμησε τόσο πολύ την αμοιβή της μέχρι και το τελευταίο σεντ.
Δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή αλλά μου βγήκε σε καλό.
Η εμφάνισή της απέχει λίγο από τις συνήθεις επιλογές μου αλλά είναι μια αρκετά εμφανίσημη κοπέλα.
Πιό αδύνατη σε σχέση με τις φωτογραφίες της και με λίγο σκληρά χαρακτηριστικά στο πρόσωπό της.
Η υποδοχή με ρόμπα και παντόφλες ξενοδοχείου με έκαναν να διστάσω προς στιγμή αλλά αποφάσισα να μην το αφήσω να με επηρεάσει.

Στα του αγώνα τώρα, έχω πάει με εκατοντάδες εργαζόμενες τα τελευταία είκοσι+ χρόνια και με όλες σχεδόν τις γνωστές για τις καλές τους υπηρεσίες. Καμιά όμως ποτέ δεν με έκανε να νιώσω ότι πηδιέται μαζί μου γιατί γουστάρει να τη πηδάω εγώ και όχι για τα λεφτά.
Για να μην παρεξηγηθώ δεν εννοώ ότι της άρεσα και με ερωτεύτηκε, απλώς έχει έναν πολύ ωραίο τρόπο να σε κάνει να νιώθεις ότι πηδάς μια παλιά σου γκόμενα που έχεις να την δεις χρόνια.
Φιλιά (τα οποία συνηθίζω να αποφεύγω) βαθιά που όντως ξεκινάνε λίγο περίεργα αλλά στην πορεία γίνονται φυσικά και αισθησιακά. Αγκαλιές και παθιασμένα αγγίγματα, πίπα καλή χωρίς χέρι με deep και σάλιο. Αλλά εκεί που η κοπέλα ξεχωρίζει έιναι η συμμετοχή της στο sex. Αντέχει σε παθητικές στάσεις ανελέητο σφυροκόπημα, ανέβηκε από πάνω και χτυπιότανε σε όλες τις γνωστές στάσεις και σε κάθε ευκαιρία ζητούσε γλωσσόφιλα. Ακούραστη με φωνούλες και μουγκριτά σε ένα γύρο που κράτησε γύρω στα 40 με 45 λεπτά. Το τέλος ήρθε στο στόμα της που αν τα κατάπινε θα ήταν το τέλειο φινάλε αλλά τα έφτυσε στο μπάνιο. Γενικώς ήταν πρόθυμη και ήθελε να με ευχαριστήσει χωρίς υποψία δυσανασχέτησης για την μακρά και έντονη διάρκεια του γύρου.

Συνοψίζοντας πιστεύω ότι όσο η κοπέλα είναι ξεκούραστη έχει πολλά να δώσει για να ανταμοίψει τον πελάτη της. Αν τώρα μετά από μια καραβιά μούτσους κουραστεί δεν ξέρω πώς να είναι.
Τα μόνα αρνητικά που ένω να αναφέρω είναι ότι έχει μελανιάσει το υπογάστριό μου από το συνεχές δυνατό κοπάνημα στα κόκκαλα της λεκάνης της καθώς όπως είπα είναι αδύνατη, όπως και ότι δεν είναι για βυζολάγνους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Δεκ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
1.215
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mad_max, alladalla, geoven και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού