Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 28 10
Call-Girls 36212
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Έπρεπε να γράψω κριτική για την συγκεκριμένη κοπέλα όπωςδηποτε μετά από την συνάντηση που είχα. Λόγω περιορισμένου χρόνου στην συμπρωτεύουσα με βόλευε μια συγκεκριμένη ώρα..η οποία δεν βόλευε την κοπέλα..μου ξαναστέλνει όμως μετά απο ώρα και κανονίστηκε το ραντεβού για μεσημεράκι στο γνωστό ξενοδοχείο. παρένθεση είχα προσπαθίσει άλλες δυο φορές να την κλείσω αλλά δεν βόλευε καθόλου.
Λοιπόν φτάνω μου στέλνει το δωμάτιο και ανεβαίνω. οι φωτογραφίες της ακριβέστατες...χαμογελαστή και προσχαρη! κατευθείαν πλακωθήκαμε στα φιλιά...βέβαια ελάχιστα πρίν τσιμπούκωνε συναγωνιστή αλλά τετοια ώρα τέτοια λόγια!!
μπαίνω για ντουζάκι και με το που βγαίνω μου ορμάει κατευθείαν...πίπα για σεμινάριο! λίγο σεξ στα Κατσικογάμης όμως λόγω άσχημης ψυχολογικής κατάστασης αυτόν τον καιρό δεν τραβούσε η ομάδα! δε δυσανασχέτησε καθόλου..ισα ίσα τον ξαναπήρε στο στόμα και ξεκίνησε μια λυσαλέα πίπα οπου άδειασα στο στόμα της.με το χαμόγελο πηγέ στο μπάνιο να τα φτύσει!ήρθε πάλι και μετά απο λίγο κουβεντούλα δεύτερος γύρος πιπας! καθότι δεν μπορούσα να τελειώσω πάλι της έκανα ενα γλύψιμο στην κωλάρα της οπου είναι όλα τα λευτά!
η κοπέλα είναι καταπληκτική με διάθεση και τα αξίζει τα χρήματα της. Σίγουρα θα την ξανακλείσω οταν με το καλό ξανανέβει για περισσότερη ώρα.

καλα να περνάτε!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
mpampis23
Μέλος
Εγγραφή:
26 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
76
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mixalis mixoy, novas98, mad_max και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού