Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 18 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Συναντηθήκαμε με τη Μαρία τέλη Νοέμβρη, απόγευμα μιας καθημερινής απο τις σπανιες που έκαστε να ξεμπερδέψω μια λογική ώρα από τη δουλειά. Και εκεί ίσως ήταν το λάθος μου, γιατί με τόση κούραση, άγχος και συσωρευμένη πίεση μηνών από την δουλειά, οι προοπτικές του ραντεβού δεν ήταν καλές από την αρχή.
Για να εξηγήσω τα πράγματα καλύτερα, καταρχήν η μικρή είναι ένα ωραίο κοριτσάκι με γλυκο πρόσωπο, λεπτό κορμάκι με φρέσκο δερματάκι, κανονικό ύψος, γυμνασμένη δεν τη λες αλλά είναι τόσο μικρή που αυτό δε χαλάει σε τίποτα την εμφάνισή της. Και φυσικά, μένεις μ@λ@κ@ς με το στήθος της! Απίθανο, μεγάλο, φυσικό και ακόμα στέκεται εκει που πρέπει. Την έβλεπα ξαπλωμένη γυμνή στο κρεββάτι και δεν τη χόρταινα!

Έλα όμως που στη φάση που ήμουνα, αποδείχτηκε ότι η εικόνα μόνο δεν αρκεί...

Τα Αγγλικά της ελάχιστα, οπότε η επικοινωνία σχεδόν ανύπαρκτη. Γλωσσόφιλα, τα οποία για μένα είναι απαραίτητα για να φτιαχτώ, δεν έπαιζαν. Μπανιο μαζί, που επίσης θεωρώ ότι δημιουργεί γρήγορα ένα κλιμα οικειότητας, επίσης το αρνήθηκε. Πρώτα έστειλε εμένα για μπάνιο (δεν το βρίσκω κακό βεβαια) και μετά μπήκε μόνη της. Στο σεξ, οκ στην αρχή, φτιάχτηκα πολύ φιλώντας, χουφτώνοντας και γλύφοντας όλο το κορμί και η πίπα της που ακολούθησε ήταν καλή. Ξεκινήσαμε ιεραποστολικό, μέχρι ενός σημείου καλά, μετά κάτι η κούραση μου, κάτι τα φιλιά που λείπανε με αποτέλεσμα η όλη φάση να αρχίζει να μου θυμίζει το διεκπεραιωτικό στυλ των στούντιο, άρχισα να πέφτω. Σταματήσαμε, κάναμε κάτι νοήματα για το πως θα συνεχίσουμε, μου εβγαλε το προφυλακτικό, συνέχισε με το στόμα και με τελείωσε με το χερι. Μπήκε γρήγορα στο μπάνιο για ντους εκείνη, στη συνέχεια μπήκα εγώ. Βγαίνοντας, εκείνη έστελνε κάτι μηνύματα στο κινητό, προσπάθησε να μου πει στα αγγλικά ότι έγραφε (μάλλον) στον οδηγό. Για 2-3 λεπτά, επιχειρήσαμε να αλλάξουμε μερικές κουβέντες, μετά ξαναμπήκε στο μπάνιο για λίγο, βγήκε και άρχισε να ντύνεται...
Δεν έκανα την παραμικρή προσπάθεια να πω για δεύτερο γύρο. Δεν είχα δυνάμεις, δεν είχα κέφι ούτε όρεξη να ξαναπιάσω κουβέντα μαζί της και να προσπαθήσω να συζητήσω για συνέχεια. Της έδωσα τα 120 ευρώ (έκπτωση του γραφείου λόγω viber - δεν το ήξερα) κάναμε μια αγκαλίτσα και έφυγε. Συνολική παραμονή 50'.

Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι η κοπέλα μπορεί να τρέξει καλά ένα τυποποιημένο πρόγραμμα. Πέρα από αυτό, δεν μπορώ να καταλήξω αν δεν μπορεί / δεν ξέρει ακόμα να ανεβάσει τη διάθεση του πελάτη, αν κάτι πάει στραβά στην πορεία. Ή αν δεν θέλει και προτιμάει να βγάλει μια εύκολα ώρα...
Από τη μια προσπαθώ να τη δικαιολόγήσω σκεπτόμενος ότι ίσως θεώρησε αυτονόητο ότι με την κούραση που έβγαζα, δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσω για δεύτερο γύρο. Από την άλλη σκέφτομαι ότι μου έχει ξανατύχει να μην είμαι ξεκούραστος ή ήρεμος, αλλά χάρη στη διάθεση της κοπέλας να βγει και δεύτερος γύρος αλλά και ένα συνολικά πετυχημένο ραντεβού.

Δεν ξέρω αν σας βοήθησα ή αν σας μπέρδεψα. Ευχαριστώ πάντως για την υπομονή σας. Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
N
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 wired77, Giannis vita, Don Pornos και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού