Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 69 10
Call-Girls 67885
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα σε όλους!
Την είχα βάλει καιρό στο μάτι μου είπε και ένα φιλαράκι ότι είναι οκ και πως να αντισταθώ η συνάντησή κλείστηκε από την προηγούμενή μέρα για την επόμενή το πρωί!
Φτάνω στο μπλε κρύσταλλο παίρνω δωμάτιο και περιμένω να πω εδώ ότι τις ζάλισα τον έρωτα με το τηλ γιατί αντί να της πω την ώρα που είχαμε
κανονίσει της είπα για μια ώρα μετά τώρα πως μπέρδεψα το eleven με το twelve εγώ το ξέρω...!
Χτυπάει η πόρτα λιπών και βλέπω μπροστά μου μια κυρια! Με το μάκρη παλτό της ταυτόχρονα να κρύβονται όλα αλλά να έχεις κάνει ήδη σενάρια το μυαλό σου για το τι κρύβεται μέσα..!
Μπαίνω για μπάνιο και μόλις βγαίνω την βλέπω να είναι ξαπλωμένη και γυμνή στο κρεβάτι πάω ξαπλώνω δίπλα της ξεκινήσανε τα γλωσσοφιλα την γυρνάω και της έγλυψα το ωραίο μουνάκι της... Τώρα το κορίτσι έτρεμε το κορίτσι έβγαζε κραβγουλες το κορίτσι
μόλις έδειξε ότι τέλειωσε κάθε φορά που ισα ίσα ακουμπούσα την γλώσσα μου πάνω του πεταγότανε δείγματα αληθινά μέχρι εκεί καλά το ξέρει η ίδια ευχαριστώ μου είπε ...
... μακάρι αν το κατάφερα ...
Και πάμε τώρα ΠΙΠΑ χαχαχαχα ρε φίλε ΠΙΠΑ φτύσιμο τελείωμα πρώτο στο στόμα..! μετά μασάζ μου βάζει λάδι στην πλάτη και τρίψιμο νταξει δεν έχει τύχει να μου κάνει κάποια μασάζ που να έχει εμπειρία σε αυτό αλλά ήταν πολύ καλό..
Της έκανα και εγώ έβλεπα ώμος την ΚΩΛΑΡΑ και σκεφτόμουν πως θα το κουμαντάρω αυτό εγώ ... Φιλιά πάλι γλύψιμο πέρασμα σκούφου ανέβηκε πάνω μου
οκ πολύ πλαφ πλαφ ρε παιδί μου χααχχααχ μετά στήσιμο στα 4 ήθελα να τσιρίξω τι έβλεπα μπροστά μου τι ΚΟΛΟΣ με είχε πιάσει δέος ..
Δεν έπαιζε να τελειώσω ώμος με ξεκινάει πάλι σε πίπα δεν ξεκόλλησε από πάνω του χτυπάει το κινητό και ακόμα εκεί μέχρι που ήρθε το τέλος!
Κουβέντα πολύ οκ λίγο τα αγγλικά μας παίδεψαν αλλά βγάλαμε άκρη!

Disclaimer : Η Κρητική αυτή έχει να κάνει με το πως πέρασα εγώ δεν είμαι ούτε στην τσέπη κανενός ούτε τίποτα εγώ παίρνω 500 και τα βγάζω όπως μπορώ πέρα ο καθένας διαβάζει και παίζει μπάλα όπως εκείνος νομίζει! Εγώ έτυχε να είχα γνωστό που δεν είναι στο φόρουμ ρώτησε μου είπε δίνει και γλοσσωφιλα κλπ κλπ... το λέω αυτό γιατί κρητική πιο κάτω λέει ότι δεν δίνει!

Disclaimer 2 : κάποιο διάστημα τέλη Δεκέμβρη μέχρι και τέλη Γενάρη μου είπε θα λείπει

Ελπίζω να σας κάλυψα κάποιους καλά να είστε!
Καλες Γιορτες με Υγεια!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Reddotkilling
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Ιαν 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
726
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntountaras, Andy Dufresne, makhswrx και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού