Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 236 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Συνάντηση εχτες με την αννουλα στο πριβέ Μετά από ένα μνμ και την υπόλοιπη συννενόηση από το τηλέφωνο παρ όλο που μου είχε στείλει το τηλέφωνο της καιρό σε πμ εχτές έκατσε η περίπτωση να βρεθουμε . Ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα μου και το ραντεβού κλείστηκε στης 11 .
Φτάνω της στέλνω αριθμό και μπαίνω για το μπανάκι μου . Σε κανα μισάωρο χτυπάει η πόρτα ανοίγω και βλέπω μια ψηλή κοπέλα , αδύνατη μπαίνει μέσα συστάσεις φιλία γδύνεται και από αρχίζουν οι πρώτες θετικές κρίσεις . Πρώτον σώμα αδύνατο με ωραίο φυσικό στήθος η φωτό στο προφίλ την αδικεί πιστεύω , δεύτερον βγάζει αλ την τσάντα της συμπραγκαλα για την καθαριότητα της λιστεριν, οδοντόβουρτσα ,οδοντόκρεμα και το σαμπουάν της τα οποία μπήκε στο μπάνιο και τα χρησιμοποίησε πριν την έναρξη του αγώνα.
Βγαίνει από το μπάνιο σκούπισμα και βουρ στη μάχη αρχίζουμε μπαλαμουτισμα με βάζει κάτω και μου αρχίζει την περιποίηση σιγά σιγά προς το κάτω και εδώ αρχίζει η έκπληξη .
Παιδιά τέτοια πάθος με την πίπα δεν και γενικά με την περιοχή δεν έχω ξανά δει στην κυριολεξία κλείστηκε στην πουτσα μου ,όλο της το είναι περιποίηση της γύρω περιοχής άφθονη και μια πίπα τοσο δυνατή τέτοιο επίπεδο δεν έχω δει ένταση και δύναμη δεν έχω συστήσει ούτε η σκούρο δεν κάνει τόσο δυνατή πίπα νόμιζα ότι θα ξεκωλησει η πουτσα μου από την θέση της η κατάθεση δεν άργησε να έρθει μέσα στο στόμα της που με στράγγιξε πραγματικά και πήγε στο μπάνιο να τα φτύσει .
Πάλι μπανάκι και περιποίηση κάτσαμε για κουβεντούλα για φορτίσω πάλι μπαταρίες , συμπαιραναψαποωτην συζήτηση και από την συμπεριφορά της ότι πρόκειται για καλό παιδί δεν κοίταξε να φάει χρόνο μέχρι να μπούμε στο β ημίχρονο , έναρξη β γύρου πάλι με πίπα σεμινάριο πέρασμα σκουφου και στήσιμο στα 4 για ατελείωτο σφυροκόπημα το οποίο αντέχει παρά πολύ πολύ και δείχνει να της αρέσει δέχεται γρήγορους ρυθμούς εναλαγη στο πλάι για να χουφτώνω τα βυζια της τα οποία έχουν υπέροχη αίσθηση λόγο φυσικότητας μόλις κατάλαβα το το τέλος βγαλσιμο σκουφου και κατάθεση πάλι στο στόμα της όπου πήγε στο μπάνιο πάλι να τα φτύσει . Έκατσε πάλι για λίγο κουβεντούλα και μάλιστα με ρώτησε εάν αντέχω και για Τρίτη φορά , εδώ γελάμε τρέμανε τα πόδια μου καλά δεν μπορούσα να βγω από το σωματείο το πήρα σαν αστείο.
Το ραντεβού το θεωρώ άκρως πετυχημένο, τα τιμάει τα λεφτά της και με το παραπάνω κάνει τα πάντα να ευχαριστήσει τον πελάτη , σίγουρα θα ξανά τιμηθεί πολύ σύντομα .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 11, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Α
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Giannis5gr, Otimoti, Liderex και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Δεκεμβρίου, 2017
ευχαριστω για τα ομορφα λογια σου και με ευχαριστει που περασες ωραια.ανυπομονω να τα ξαναπουμεΈρωταςΈρωταςΈρωτας
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1