Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 234 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Με την ΑΝΝΑ ειχαμε βρεθει ενα χειμωνιατικο πρωινο το φλεβαρη περιπου εναν χρονο πριν. Ευκολη συνατηση, αλλα ειχα τις αμφιβολιες μου για το ποσο ανεξαρτητη ηταν. Με πηρε τηλ μολις εφτασε στον πλησιεστερο σταθμο του μετρου και υστερα την καθοδηγησα. Οπως βλεπετε η περιεργεια μου ειχε φουντωσει και αποφασισα να προχωρησω ο ιδιος προς το σημειο της συναντησης, ωστε να κοψω κινηση και να δω το προιον. Ειδα μια κοπελα χαμενη να κοιταζει αριστερα δεξια τις οδους και εναν τυπο πιο μπροστα της να την καθοδηγει. Λογικα πρεπει να ηταν καποιος οδηγος η ο νταβας. Επεστρεψα στο σπιτι ψιλοαπογοητευμενος, διοτι ηταν ντυμενη σαν καλογρια, πολυ αδυνατη για τα γουστα μου και σχετικα ψηλη κοπελα γυρω στο 1,70. Το μαλλι πιασμενο πισω με ξενερωνει αφανταστα. Λεω να κανω το κασκαντεριλικι, λεω μηπως βγαλει κανα βιτσιο. Χτυπαει την πορτα της ανοιγω. Ηταν φοβισμενη, αρχιζε τις ερωτησεις της αστυνομιας, αν μενω μονος, τι δουλεια κανω, μην της κανω πλακα λογω το νεαρο της ηλικιας μου 24 τοτε, και κτλπ. Η κοπελα ηταν μια απογοητευση μεχρι την στιγμη που πηγε για ντουζακι και ειδα το υπεργαλαξιακο στηθος της. Ερωτευτηκα! 3,5 με 4 νουμερο το ειδα, φυσικο και αρκετα σφιχτο. Ξεκινησε με βαθια πιπα, να βαζει ολο τον πιτσιρικα μεσα, πραγμα που τα ειδα ολα. Επιανα δυνατα στις χουφτες τις βυζαρες της και ξεχναγα την τρελα της. Σταματαγε που και που οταν ακουγε,την εξωπορτα να ανοιγει και να κλεινει φοβουμενη μην ερθει ο πατερας μου.
Στα του αγωνα τωρα, δεχτικη ηταν, τιμια, προσπαθουσε ακομα και αν φοβοταν. Δεν εδωσα σημασια, της εβαλα το λουκανικο στο στομα και αδειασα τους καρπους μου στο στομα της. Εδω το τοινιζω, δεν αφησε γουλια να παει χαμενη. Εκει καταλαβα, οτι εχει μελλον αυτο το κοριτσι ΚΑΙ γουσταρει αυτο που κανει. Δεν πηγα για δευτερο καψουλι, νυσταζα, επ[ειδη το βραδυ δουλευα και την χαιρετισα με ενα φιλι στο μαγουλο. Δεν ηταν κακη εμπειρια, οπως εξελιχτηκε αλλα την ηθελα πιο αποφαστιστικη.
Ο λογος που εγραψα αυτο το κατεβατο, ηταν επειδη βλεπω αυτη την κοπελα να εχει βελτιωθει και δυστυχως δεν ειχα την τιμη μεχρι τωρα να την ξαναφωναξω, επειδη στο προγραμμα δεν εχει κουλουρι.Επισης ειναι πρωτη κριτικη αυτη που κανω και πολυ χαιρομαι που υπαρχουν τετοια σαητ και ενημερωνομαστε για τις κοπελες. Παιζει πολυ αλητεια, πολλα τρωκτικα, σκαρτες υπηρεσιες, καλο ειναι να προσεχουμε. αυτα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
ΣΕΡΝΕΖΟΣ
Μέλος
Εγγραφή:
10 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
103
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 f21, z4, demon14 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Δεκεμβρίου, 2017
και χωρις πρωκτικο θα το ευχαριστηθεις παρα πολυΈρωταςΈρωταςΈρωταςφιλακια...
16 Δεκεμβρίου, 2017
το ξερω, προκειται για παλια μας συναντηση εξαλλου. εγω τα καλα σου σημεια τα γνωριζω. μεγαλα βυζομπαλα και ζουμερη πιπα! θα σε εχω στα υποψιν μου, αννα!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2