Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντηση σε ξενοδοχείο. Η Νεφέλη ήρθε στην ώρα της. Μαυροντυμένη με τακούνια, κ αργότερα φάνηκε πως φορούσε και ωραία μαύρα εσώρουχα ;)

Από εμφάνιση πρέπει να πω πως δείχνει αρκετά διαφορετική από τις φωτογραφίες. Είναι πιο όμορφη και πιο σεξουαλική. Θεωρώ πως οι φωτογραφίες της την αδικούν. Έχει πολύ πιο μακρυά μαλλιά τώρα και είναι αρκετά πιο αδύνατη από κοντά. Πολύ μικροκαμωμένη λίγο κοντύτερη από 1,60 όπως ακριβώς μου αρέσει. Πεντικιούρ περιποιημένο και μανικιούρ με ψεύτικα μακρυά πολύχρωμα νύχια. Φορούσε άρωμα αλλά μπορούσα να καταλάβω πως είναι καπνίστρια. Δεν θα πρέπει να γυμνάζεται, όχι πως φαίνεται κάτι άσχημο αλλά για να δώσω μια ακριβή εικόνα για το τι πρόκειται να συναντήσετε. Προσεγμένη γενικά εμφάνιση και στο make up και στα ρούχα. Αν με χάλασε κάτι ήταν επειδή ένιωσα πως το δέρμα της δεν ήταν αρκετά ενυδατωμένο. Δε ξέρω γιατί.

Μπήκε με άνεση στο δωμάτιο, κάθισε, έβαλε τη μουσικούλα στο κινητό της και αρχίσαμε να συζητάμε περί ανέμων και υδάτων. Υπενθυμίζω πως είναι Ελληνίδα οπότε άνετα μπορείς να κάνεις κουβέντα μαζί της γιατί είναι επίσης κοινωνική με ωραίο χιούμορ και χαμογελαστή κοπέλα.

Μετά το μπανάκι αρχίσαμε αμέσως. Δε χάνει χρόνο γενικά, με άρπαξε και κατέβηκε αμέσως κάτω να με περιποιηθεί. Αν και μου είπε πως δεν έχει κλείσει χρόνο στη δουλειά φάνηκε πολύ άνετη και αργότερα που αρχίσαμε να συζητάμε φαίνεται άτομο που πατάει στη γη. Δεν κάνει κάτι δηλαδή από αγγαρεία. Μετά τη πίπα, παίρνει τη πρωτοβουλία να με καβαλήσει. Γενικά λόγω του μεγέθους μου μου είπε επανειλημμένα να προσέχω στη δύναμη. Στην αρχή με χάλασε γιατί λέω δε θα το ευχαριστηθώ αλλά αργότερα φάνηκε να μην έχει θέμα γενικά στη διείσδυση. Γενικά δε χαλάει χατίρι, κάνει τα πάντα να σε ευχαριστήσει και να σε κάνει να νιώσεις άνετα. Πετάχτηκαν μερικές αστείες ατάκες κατά τη διάρκεια του πηδήματος και αρχίσαμε να γελάμε στο άσχετο. Θέλω να πω πως με έκανε να νιώσω αρκετά άνετα για να αρχίσω να χαβαλεδιάζω εκείνη τη στιγμή λες και κ τη γνώριζα από παλιά. Αλλάξαμε μερικές στάσεις, κυρίως εγώ από πάνω και με έκανε να τελειώσω με συνδιασμό πίπας και χέρι.

Τέλειωσα περίπου σε μια ώρα. Μετά κάθισε στο κρεββάτι άναψε τσιγάρο και καθίσαμε για 1 τεταρτάκι παρά πάνω και μιλούσαμε για τη δουλειά της και διάφορα. Ωραία συζήτηση και ενδιαφέρουσα. Τη συμπάθησα περισσότερο μετά μπορώ να πω.

Θεωρώ πως η κοπέλα έχει όλη την όρεξη να κάνει τη δουλειά της σωστά κ αν κάποιος θέλει εκτός από σεξ να χαβαλεδιάσει ή να συζητήση πιστεύω πως είναι ό,τι πρέπει. Για 100 ευρώ την ώρα θεωρώ πως είναι πολύ καλή τιμή γι αυτά που προσφέρει. Γράφω ίσως γιατί μου βγήκε πολύ χαλαρό το σεξ. Ίσως να ήταν η κούραση ή η χημεία. Πάντως μπορώ άνετα να τη προτείνω σε όποιον ψάχνει αυτά τα χαρακτηριστικά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 08, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
1.224
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, alladalla

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Νοεμβρίου, 2017
Ένα λάθος στη κριτική μου. Δεν ήταν Θεσσαλονίκη αλλά Αθήνα.
12 Ιανουαρίου, 2018
Είναι η κοπέλα που δουλεύει και στο GDE φίλε;
K
kritistwnpantwn
16 Ιανουαρίου, 2018
Ναι φίλος αυτή είναι. Θα βάλω κριτική και στην Αθήνα.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3