Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 47 10
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
4.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Η συνάντηση πρόσφατα, μιας και το κορίτσι τώρα, λέει, ότι άρχισε την καριέρα.
Εντελώς μινιόν, πιο μινιόν κι από αυτό που δείχνουν οι φωτογραφίες. Για τους λάτρεις του των καμπυλών δεν ενδείκνυται, με τίποτα. Ούτε καν για όσους θέλουν "μέτριες", "κανονικές" διαστάσεις - θα τη λυπηθεί η ψυχή σας.
Στα του αγώνα, που λέμε: Παρότι ήταν το πρώτο της ραντεβού εκείνη την ημέρα, η κοπελίτσα μπήκε κάπως ανόρεχτα και επιφυλακτικά στο δωμάτιο. Ούτε αγκαλιές, ούτε φιλιά, μόνο τυπικό χαμόγελο και βλέμμα που περιεργαζόταν. Σαν να έκανε αναγνωριστικό παιχνίδι, να δει πώς είναι η κατάσταση για να κανονίσει κι αυτή την τακτική της. Γενικά έδειχνε σαν να θέλει να λουφάρει, να τη βγάλει με όσο το δυνατόν λιγότερη προσπάθεια - ίσως για να κρατήσει δυνάμεις για αργότερα, ποιος ξέρει;
Άρχισε λοιπόν μία κουβέντα, χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Καθόταν στην άκρη του κρεβατιού και χάζευε ουσιαστικά. Περίμενα να δω πώς θα το πάει το πράγμα. Είχα αποφασίσει να δείξω υπομονή. Κάποια στιγμή, αφού έφαγε ένα δεκάλεπτο, σηκώθηκε να πάει στο μπάνιο, χωρίς καν να βγάλει τα εσώρουχα! Έμεινε ένα δεκάλεπτο εκεί μέσα και βγήκε, φορώντας και πάλι τα εσώρουχα!!!
Με το ζόρι ξεκίνησε ο αγώνας, όπου ήταν μέτρια σε όλα: στην πίπα, στη χρήση χεριών, στην εναλλαγή στάσεων, στις πρωτοβουλίες, στη διάθεση. Όχι τόσο κακό για να της πεις σταματάμε, ούτε τόσο καλό για να πεις ότι αξίζει που χαραμίζεις την ώρα σου και τα λεφτά σου.
Ο πρώτος γύρος τέλειωσε και μετά ήρθε μία μακριά ανάπαυλα. Καμία διάθεση για τίποτα. Με το ζόρι κάποια στιγμή πήρε μπροστά για να συμβεί το απίστευτο: Λίγη ώρα μετά και περίπου 10 με 15 λεπτά πριν την ολοκλήρωση της μιάμισης ώρας, χτυπάει το τηλέφωνό της για να τελειώσει το ραντεβού! Πάνω στο ψητό. Σταματάει, λέει πρέπει να φύγω και μετά καταλαβαίνει ότι το ραντεβού δεν είχε τελειώσει ακόμα! Έμεινα κόκκαλο! Η συζήτηση περί της ώρας και τα συναφή, έκοψαν κάθε διάθεσή μου να συνεχίσω. Πρώτη φορά μου έτυχε κάτι τέτοιο, αλλά, να, που έγινε κι αυτό. Απαράδεκτο μεν, διδακτικό δε. Διότι δεν πήρα υπόψη μου προηγούμενες κατατοπιστικές κριτικές, που έκρουαν καμπανάκι και (απο)δέχθηκα την προτροπή του γραφείου για τη μικρή.
Να περνάτε καλά και να προσέχετε, γιατί οι φόλες που κυκλοφορούν εκεί έξω είναι πολλές.










Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
190€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Δεκ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
339
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alexx.gr, makhswrx, chicharito και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Νοεμβρίου, 2017
Να 'σαι καλά φίλε... μας έσωσες τα € μας!!
Και ψηνόμουν άσχημα για το μικρό
21 Νοεμβρίου, 2017
Διαβάζοντας τις αρχικές "κριτικές" και μετά τη δική σου τύπε, και των άλλων θυμάτων, το συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα είναι ότι το προμοτοριλίκι ζει και βασιλεύει.
Προφανώς έρχεται φθηνότερα στο γραφείο από το να φέρει κοπέλες που είναι καλές στη δουλειά τους και σέβονται τον πελάτη.
P
px75
21 Νοεμβρίου, 2017
Περιγράφεις ακριβώς αυτό που είδα. Πιο ακριβώς δεν γίνεται. Συν οτι η κοπέλα φαινόταν και... φτιαγμένη. Και δεν εννοώ από την καύλα.
K
kostas_paleologos_69
21 Νοεμβρίου, 2017
Σε ειχα προειδοποιησει φιλε μου αλλά δεν ακουσες !!!!ΛύπηΛύπη
22 Νοεμβρίου, 2017
Προκαλούν εντύπωση πάντως οι τόσο διφορούμενες κριτικές.
22 Νοεμβρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

είχες δίκιο, παρασύρθηκα από την επίμονη πρόταση του γραφείου! Money Mouth
22 Νοεμβρίου, 2017
Ευτυχως τυπε για μενα δυστυχως για σενα οταν ηθελα να την παρω ηταν full. Μας γλυτωσες ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΚαπέλοΚαπέλο
23 Νοεμβρίου, 2017
παντωϛ γα να γνωρζεται καποιεϛ απο τηϛ κοπελεϛ εχουν δουλευσει στο xbar και στα στουντιο τηϛ αλυσιδαϛ προφανωϛ το γραφειο ειναι ιδιο με την ιδια πολτικη τηϛ ξεπεταϛ
23 Νοεμβρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Θα διαφωνήσω μαζι σου. Η κοπέλα ξεκίνησε πολυ καλα. Αν θες τσέκαρε τα σχόλια στην προηγούμενη κριτική. Θα δεις ότι κάποιος απο τους δυσαρεστημένους είχε παρει την κοπέλα οταν πρωτοξεκίνησε και στη δεύτερη φορά έφαγε φόλα.
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9