Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 4 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Veronika έχει τα 30 πατημένα αλλά εμφανισιακά βάζει κάτω πολλές στα early 20's όπως και στην εμπειρία. Έχει πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ της δουλείας κυρίως από Ιταλία μεριά και μιλάει τα Ιταλικά καλύτερα από τα Αγγλικά. Η θητεία της στη γείτονα χώρα της έχει δώσει και έναν "Ιταλικό μεσογειακό" αέρα στην επικοινωνία που ξεφεύγει από την ψυχρή συμπεριφορά που μας έχουν συνηθίσει πολλές Ρωσίδες.

Ψηλόλιγνη μοντελέ κορμοστασιά με προκλητικό πρόσωπο (λίγο φτιαγμένα χείλη) που σε προδιαθέτει ότι θα περάσεις καλά. Ο κώλος στέκεται ικανοποιητικά στο ύψος του ενώ το στήθος είναι φτιαγμένο Β+ με πολύ καλή αίσθηση και εμφάνιση. Επιδερμίδα απαλή και άψογη καθαριότητα. Στην υποδοχή είναι άψογη και τηρεί το dress code που μπορεί να της ζητηθεί με όμορφα στυλάτα εσώρουχα και ψηλοτάκουνα.

Στο ξεκίνημα του αγώνα θέλει λίγο σπρώξιμο στην αρχή αφού ήταν λίγο μουδιασμένη παρά την εμπειρία της. Με την κατάλληλη καθοδήγηση παίρνει γρήγορα μπροστά και μοιράζει χωρίς πρόβλημα πολλά και υγρά γλωσσόφιλα. Η πίπα της είναι πολύ βαθιά. Χρησιμοποιεί κάποιες φορές το χέρι αλλά λίγο. Είναι δεκτική στο πινέλιασμα, το ευχαριστιέται και το δείχνει. Στις στάσεις δεν θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της αλλά θα σε ακολουθήσει όπου και όπως της πεις και θα εκτελέσει τα καθήκοντα της στο ακέραιο και με δείγματα απόλαυσης και από την πλευρά της. Δέχεται δακτυλιάσματα εμπρός και πίσω και γενικά είναι πολύ "open minded" για όσους καταλαβαίνουν τι εννοώ. Η μισή ώρα πέρασε πολύ γρήγορα και ευχάριστα μαζί της και φτάσαμε στο 45λεπτο για να τελειώσει ο αγώνας χωρίς διαμαρτυρίες και κοίταγμα ρολογιού από την πλευρά της. Η συνεύρεση μαζί της μου έφτιαξε το μεσημέρι και σίγουρα αν μας επισκέπτεται συχνά θα την επισκέπτομαι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
busterd
Τιμημένος
Εγγραφή:
17 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
51
Likes:
6.540
Πόντοι:
10.617
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού