Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 47 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Η κριτικη γράφεται για ενημέρωση των συναγωνιστών και για να αντιλαμβάνονται τα πρακτορεία οτι οταν υπαρχουν "άτυχης" συγκυρίες θα πρεπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και οχι να επικαλούνται γελοίες δικαιολογίες. Γράφω κριτικες σχεδον 10 χρονια και καμια κοπελα δεν μου ανέφερε οτι εχω καμπυλότητα στο πέος. Βεβαίως μπορω να περάσω και οντισιόν για να δουνε ίδιοις ομμασι.

Η συνέδρια ξεκίνησε πολυ όμορφα καθώς η εμφανιση ηταν άριστη. Σώμα πετιτ, γυμνασμένο, όμορφο πρόσωπο βαμμένο με μακρύ μαύρο μαλλί. Με λίγα λόγια η απόλυτη Λολιτα. Πολυ σοσιαλ και επικοινωνιακό πιπινι. Έπεσε το σχετικό χαμούρεμα με τα γλωσσοφιλα του και μετά το μπανακι ξεκίνησε ο αγωνας. Απο εδώ και μετά ξεκίνησαν τα παρατράγουδα.
Πίπα ρηχή και με ανάγκη καθοδήγησης. Οχι απαραίτητα κακο κρίνοντας το νεαρό της ηλικίας. Στη επόμενη φάση που ηταν 69 υπήρξε μια δυσφορία στο γλυφομουνι την οποία δεν είχα ξαναβιωσει. Το προσπέρασα εύκολα και προχώρησα με στα ενδότερα με τοποθετηςη προφυλακτικού απο τη "μικρή" . Ελαφρώς αμήχανη και λιγο άτσαλα. Ιςως το προφυλακτικό να μην ηταν σχεδιασμένο για καμπυλωτό πέος Ντροπή
Πρωτη σταςη ιεραποστολικό. Έκανα να μπω. "Στοπ" "πιο σιγά πονάω" "παρτο λιγο αριστερά" "παρτο δεξιά" "στοπ σιγά" Θυμός
Ώπα σκέφτηκα "Houston we have problem"
Λέω οκ, ας δοκιμάσουμε cow girl όπου θα εχει τον απόλυτο έλεγχο. Ουτε εκει. Τα ίδια. Το πιπινι να πονάει εμφανώς αλλα και να μην το παραδέχεται. Το όλο σκηνικό πλεον εντελώς ντεκαβλε. Απο τη μια να θέλω να τη στειλω πιςω στο πρακτορειο και να κανω μανούρα καθώς δεν υπήρχε περίπτωση να την αγνοήσω και να συνεχίσω με σαδιστικό τροπο μονο και μονο για τα 130 ευρω. Απο την αλλη με έπιασε ενα "πατρικό" μιας και ειχε τα μισά μου χρονια και δεν ήθελα να τη φέρω σε δυςκολη θεςη, Τελκα βγάλαμε προφυλακτικό ξεκινήσαμε παλι πιπιτσα και τελικά επήλθε τελείωμα χαζεύοντας το τέλειο κωλαρακι της.
Πλήρες ξενέρωμα....
Στο πρακτορειο έβαλα κακο βαθμο γιατι αφού ενημέρωσα για το πρόβλημα δεν ειχε την ευθιξία να μου απαντήσει μετά απο επικοινωνία με τη κοπελα. Το ραντεβου κλείστηκε πολυ εύκολα αλλα και πολυ εύκολα δέχτηκαν τη χαζή δικαιολογία της κοπελιάς. Μαλλον εχει κανει Πολλα ραντεβου για τα δικα της δεδομένα και εχει "καεί" η αλλιως ξεμουνιαςτει. Αυτές οι πολυ μικρές ηλικίες και άβγαλτες δεν θα επρεπε να παίρνουν τόσα ραντεβου όπως πχ μια Χαντζη που εχει άλλες δυνατότητες.
Εύχομαι να βοήθησα και να ακουστούν και άλλες κριτικες. Τα περι καμπυλοτητας ειναι τουλαχιςτον αστειότητα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 06, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέγας
Εγγραφή:
25 Ιουν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
704
Πόντοι:
3.995
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 makhswrx, chicharito, Hell Boy 29 και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Νοεμβρίου, 2017
Δηλαδή ρε φίλε δεν σε άφησε να γλύψεις αυτή τη μουνάρα ? Ή δεν είναι τόσο μεγάλο το μουνί της όσο φαίνεται στο βίντεο του γραφείου?
Για πρωκτικό να μη μιλήσουμε δηλαδή? Διότι είχα σκοπό να το πάρω το μικρό.
08 Νοεμβρίου, 2017
πρώτα να ισιώνετε το τσουτσούνι σας κύριε και μετά σεξ !!!! χαχα
ωραία η κριτική...
J
john100
08 Νοεμβρίου, 2017
Προσκύνημα Τύπε είσαι όντως διακορευτής!
08 Νοεμβρίου, 2017
Βγάλε μια φωτογραφία το πέος σου και ανέβασε την στο φόρουμ τους για να δούμε τι θα πουν.Γιατι τέτοια θέματα απαράδεκτης συμπεριφοράς από τα γραφεία εχουμεψπερασρι όλοι μας και πουθενά δεν βρίσκουμε το δίκιο μας.
08 Νοεμβρίου, 2017
Τα ιδια και εδώ, φαινεται το έχει σύστημα, μην κοροιδευόμαστε.Την πήρα 2 φορές και η τελευταία ήταν το απόλυτο ξενέρωμα με ,πονάω μη και αλλες αστείες δικαιολογίες αν δει κανεις ποσο ανοιγμένες είναι οι τρύπες της. Μας δουλευουν τα μικρα
08 Νοεμβρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καμπυλωτό προς τα πάνω μονο για να βρίσκει το σημείο G
Όλες οι άλλες καμπυλότητες θέλουν ευθυγράμμιση.
Ρε τι αλλο θα ακούσουμε;;;
08 Νοεμβρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Με αυτο που έγραψες δικαιώνεις τη κριτική μου και επιβεβαιώνεις οτι η μικρή παίζει θέατρο.
Εύχομαι το πρακτορείο να λάβει άμεσα μέτρα να αναλάβει τη καμπυλότητα στον εγκέφαλο της πιτσιρικα για να μη κλαίει άλλος τα λεφτά του. Κρίμα γιατί εμφανισιακά το εχει το πακέτο. Απλά θέλει να λουφαρει.
08 Νοεμβρίου, 2017
συναγωνιστές μακρυα. την πηρα και γω. απογοήτευση. δεν τόχει και δεν το γουσταρει. επιπλέον βγαζει και ένα κοινωνικο θυμό. λεπτομέρειες στη μελλοντικη κριτική μου.
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8