Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 117 10
Call-Girls 230370
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Με την πάροδο περίπου ενός χρόνου από την πρώτη και με 5 ή 6 συναντήσεις στο ενδιάμεσο είναι ξεκάθαρη (και πέραν πάσης αμφιβολίας) η εικόνα για την Λίζα.
Σωματικά είναι λίγο απίθανο να αλλάξει κάποια σε αυτό το διάστημα, αυτό που μπορεί όμως να αλλάξει είναι η συμπεριφορά στην συνεύρεση με τον πελάτη (είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο). Με την (σχεδόν από όλους, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, παραδοχή για την υψηλού επιπέδου) εμφάνιση της θα μπορούσε κάλλιστα να έχει ¨καβαλήσει το καλάμι¨ και στα ραντεβού να πλήρωνες μόνο εμφάνιση και από διάθεση…κομοδίνο (μπορεί έτσι να έχανε τους πελάτες που έχει αλλά με την ουρά που περιμένει να την συναντήσει θα είχε άλλους για πολύ καιρό ακόμη), αντιθέτως εγώ βλέπω την ίδια διάθεση και την ίδια φρεσκάδα που είδα και την πρώτη φορά.
Πάντα είναι περιποιημένη, όμορφα ντυμένη αλλά αυτό που δεν μπορεί εύκολα να περιγραφεί με λόγια είναι ο αισθησιασμός που εκπέμπει, δε νομίζω ότι υπάρχει άντρας που θα την συναντήσει οπουδήποτε και δεν θα τραβήξει την προσοχή του. Όταν φτάσει η ώρα να την έχεις στην αγκαλιά σου διαπιστώνεις πως η πραγματικότητα υπερβαίνει την φαντασία όσον αφορά τις σκέψεις που δημιουργούνται στο μυαλό όταν την δεις να μπαίνει στο δωμάτιο .
Δεν είμαι σε θέση να ξέρω αν της αρέσει η συγκεκριμένη δουλειά γι’ αυτό όμως που είμαι σίγουρος είναι ότι για όση ώρα είναι με κάποιον θα κάνει τα πάντα για να τον ικανοποιήσει εισπράττοντας έτσι και αυτή την ανταπόδοση της ευχαρίστησης. Για εμένα (και ίσως για πολλούς άλλους ακόμη) είναι όπως πρέπει να είναι μία γυναίκα σε ένα ερωτικό ραντεβού, δεν θέλει καθοδήγηση γιατί καταλαβαίνει τις επιθυμίες μας και τις εκπληρώνει στο έπακρο.
Επί του ¨πρακτέου¨ τώρα μόλις την δεις να βγαίνει γυμνή από το μπάνιο (εδώ να αναφέρω ότι την πρώτη φορά που αντίκρισα αυτό το θέαμα η έκφραση μου δεν πρέπει να είχε μεγάλη διαφορά από του Gene Wilder όταν είδε την Kelly Le Brock να λικνίζεται πάνω από τον αεραγωγό στην ταινία Η γυναικάρα με τα κόκκινα ) είσαι σίγουρος ότι αυτό που θα ακολουθήσει θα είναι απολαυστικότατο, καθώς χαϊδεύοντας το υπέροχο σώμα της νιώθεις το χέρι σου σαν να ¨περνάει¨ πάνω από βελούδο, ταυτόχρονα το άρωμα της θα σε παρασύρει στο να γευτείς όλο το κορμί της και ειδικά μόλις φτάσεις ¨χαμηλά¨ θα ευχαριστηθείς διπλά καθώς την περιποιείσαι και ακούς την αισθησιακή φωνή της να σου ζητάει να μην σταματήσεις.
Τα πιο πάνω περιγράφουν την ικανοποίηση και των πέντε αισθήσεων μας για την οποία πρέπει να…κάνουμε κι εμείς κάτι. Για τα…υπόλοιπα φροντίζει η Λίζα καθώς το μενού έχει: προκαταρκτικά με βαθιά φιλιά, πολύ καλό στοματικό, μικρό στήθος με ρώγες που δεν γίνεται να μην ¨ασχοληθείς¨ μαζί τους, σεξ όπου και όπως θέλεις και τέλος (για όσους επιλέξουν φουλ πακέτο) αυτά τα θεϊκά οπίσθια που άλλο να τα βλέπεις στις φωτογραφίες και άλλο να είσαι μέσα τους.
Το μόνο μείον είναι η αρχική επικοινωνία καθώς θέλει (δεν ξέρω με ποιόν τρόπο) να ελέγχει που δίνει το τηλέφωνο της, σε αυτό ήμουν τυχερός καθώς (αν και την είδα κάνα τρίμηνο μετά) πρέπει να ήμουν από τους πρώτους που το ζήτησαν και το πήρα σχεδόν αμέσως ενώ τώρα απ’ ότι διαβάζω στο νήμα της περιμένουν πολλοί αλλά…
Εν κατακλείδι το πρόσημο είναι όχι απλώς θετικό αλλά θετικότατο και η Λίζα είναι μία κοπέλα παράδειγμα (προσωπική άποψη φυσικά) για τον χώρο του αγοραίου έρωτα σε μια τιμή που την κάνει να είναι ο ορισμός του VFM.
ΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
mr.madman
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Ιουλ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
735
Πόντοι:
316
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 batsos, dady28, αβγδεζ και 43 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Οκτωβρίου, 2017
9,7? Ωραίος!
Φαίνεται ότι αξίζει και με το παραπάνω το κορίτσι!
Τουλάχιστον όλοι εμείς που δεν έχουμε τρόπο επικοινωνίας, μπορούμε και απολαμβάνουμε τις κριτικές.. κάτι είναι κι αυτό.. Γλώσσα
22 Οκτωβρίου, 2017
Αντε να δουμε εμεις ποτε θα παρουμε τηλεφωνο!!!!ΠροσκύνημαΠροσκύνημα
I
Imobille89
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2