Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 170 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Για πρώτη φορά μετά από καιρό, μου παρουσιάστηκε κενό στο πρόγραμμά μου, που το γνώριζα κάποιες μέρες πριν. Αφού μελέτησα τις επιλογές μου, αποφάσισα να κλείσω με την Κατερίνα. Την βρήκα εύκολα, στο τηλέφωνο ήταν κοφτή και τυπική.
Έχω παρατηρήσει και θεωρώ πλέον δεδομένο, ότι κοπέλες που έχουν το τηλέφωνό τους φόρα παρτίδα σε διάφορα sites, είναι αρκετά μαγκωμένες και σχετικά απότομες όταν κάποιος τις παίρνει τηλέφωνο. Αυτό συμβαίνει γιατί εκεί έξω υπάρχουν αμέτρητοι μαλάκες, που σκοπό έχουν, μόνο να καυλαντίσουν και σίγουρα, όχι να γαμήσουν. Όλα αυτά οδηγούν στο να αναγκαζόμαστε να ζητάμε τηλέφωνο από πολλές κοπέλες μέτριου παρουσιαστικού και υπηρεσιών, μόνο και μόνο γιατί έχουν κάτι το απρόσιτο και το απαγορευμένο.
Εξαίρεση δεν αποτέλεσε και η Κατερίνα. Χωρίς περιττές κουβέντες, της είπα ποια ώρα με βόλευε, είχε κενό και το κλείσαμε. Το μόνο που αναλύσαμε λίγο παραπάνω ήταν το ξενοδοχείο. Η ίδια πρότεινε το bill, δεν είναι το καλύτερό μου(θα γράψω πιο κάτω), αλλά δεν με χαλάει κιόλας.

Την ημέρα του ραντεβού, το μεσημέρι, φιξάραμε την ώρα και τέλος. Επειδή όμως ο μεγάλος προγραμματισμός δεν μου ταιριάζει, κάποια πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα είχα σχεδιάσει. Μάλλον, το αφεντικό μου κατάλαβε ότι θα πηδήξω και αποφάσισε να μου ρίξει και αυτός ένα πήδημα για καλό Σαββατοκύριακο. Αυτό με πήγε πίσω και έτρεχα σαν παλαβός για να προλάβω...

Έφτασα ελάχιστα λεπτά πριν το ραντεβού και αφού είχα ενημερώσει την Κατερίνα για πιθανή καθυστέρησή μου. Το πάρκινγκ λόγω μηχανής ήταν απλό, όμως, κενές θέσεις υπήρχαν και για αυτοκίνητα.

Πάμε τώρα στο γιατί δεν γουστάρω τόσο το bill, γιατί, όποτε πάω, δεν έχει διαθέσιμο δωμάτιο.
Στην ρεσεψιόν, ήταν η ψηλή αδύνατη μελαχρινή και ενημέρωσε εμένα, έναν άλλο συναγωνιστή και ένα ζευγάρι ότι δεν υπάρχει δωμάτιο και θα περιμένουμε 15 με 20 λεπτά. Περίμενα ένα με δύο λεπτά και πλησίασα την μελαχρινή να πιάσω κουβέντα. Της μίλησα λίγο για την αναμονή και μου είπε, δώσε μου ένα λεπτό. Όντως, λίγο μετά με φώναξε και μου έδωσε τα σύνεργα για το δωμάτιο.

Πηγαίνοντας για το ασανσέρ, χτύπησε το κινητό μου και ήταν η Κατερίνα, την ενημέρωσα για το νούμερο του δωματίου και ανέβηκα. Το δωμάτιο μικρό και καθαρό, μπουρνούζια, πετσέτες και παντόφλες, όλα σφραγισμένα. Ελάχιστα λεπτά και πριν προλάβω να βγάλω ρούχα, χτύπησε η πόρτα.

Κατερίνα
Άνοιξα την πόρτα και αντίκρυσα μία κοπέλα, νέα και φρέσκια. Είναι μελαχρινή, τόσο στα μαλλιά όσο και στο σώμα. Ήρθε με ελαφρύ, ωραίο βάψιμο και φορούσε τζιν και ένα μπλουζάκι. Το ντύσιμό της συμπλήρωναν ένα ζευγάρι μποτάκια και ένα τζάκετ.

Οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό που αντίκρυσα ήταν πάνω από τις προσδοκίες μου. Το πρόσωπό της είναι πολύ όμορφο, έχει μεγάλα στρογγυλά μάτια και όμορφα χείλη. Τα χαρακτηριστικά της είναι αρμονικά και δεν υπάρχει τίποτα παράταιρο. Μοναδικό ίσως ψεγάδι, είναι η οδοντοστοιχία της, όταν γελάει έντονα και πλατιά. Σε απλό χαμόγελο είναι μία χαρά. Επειδή όταν γελάει δυνατά γουστάρει, δεν ενοχλεί αυτό, ίσα ίσα που βλέπεις μία κοπέλα να ευχαριστιέται τον χρόνο που περνάει μαζί σου και αυτό εμένα με φτιάχνει.
Το σώμα της το βρήκα πολύ ερωτικό και άκρως καυλωτικό. Έχει φτιαγμένο στήθος, αλλά αρκετά ταιριαστό στο κορμί της και ένα φανταστικό κωλαράκι. Όμορφα χέρια και πόδια συμπληρώνουν το πακέτο που είναι επενδεδυμένο με διάφορα τατουάζ που φαίνονται και στις φωτογραφίες της. Καταλαβαίνω κάποιους που λένε ότι έχει παχύνει, αν την συγκρίνουν με το 2013(;) που ξεκίνησε. Από τότε μέχρι σήμερα, το σώμα της έχει αλλάξει. Νομίζω ότι τότε ήταν πιο εφηβικό, ενώ τώρα έχει περάσει στο στάδιο του γυναικείου.

Με την είσοδο της ανταλλάξαμε κάποια φιλιά, δεν θυμάμαι εάν ήταν στόμα ή μάγουλο, πάντως ήταν λίγο μαζεμένη. Με τον τρόπο μου και την ακαταμάχητη γοητεία μουΓλώσσα, την έκανα να γελάσει και να χαλαρώσει. Άρχισε να γδύνεται και μου αποκαλύφθηκε το κορμί της με ένα σετ μαύρων εσωρούχων όπως και είχα ζητήσει. Με ρώτησε εάν θα πάει για μπάνιο πρώτη και της είπα ναι. Πριν μπει, την ρώτησα τι θα πιει, αφού αναλύσαμε λίγο τις δυνατότητες του μπαρ, αποφάσισε να πιει μια σοκολάτα. Εγώ επέλεξα ένα Jameson. Ξεκινήσαμε τα μπανιαρίσματα και λίγα λεπτά μετά, βρεθήκαμε μπροστά από το κρεβάτι να φιλιόμαστε.

Με την πετσέτα να χάνεται, μου αποκαλύφθηκε το ολόγυμνο σώμα της που πλέον ήταν πάνω στο δικό μου. Δεν χόρταινα να την χουφτώνω παντού, κώλο, βυζιά, μουνί, την ίδια ώρα έπαιζε τον πούτσο μου και φιλιόμασταν βαθιά με γλώσσα. Το φιλί της ωραίο αλλά και ταυτόχρονα λίγο αμήχανο. Μεταφορά στο κρεβάτι, με την Κατερίνα να ξεκινάει ένα ωραίο τσιμπούκι ενώ ήμουν όρθιος. Την γύρισα ανάσκελα με το κεφάλι της στην άκρη του κρεβατιού και της πηδούσα το στοματάκι ενώ άρχισα να παίζω και να γλύφω το μουνάκι της. Το στοματικό της ωραίο αλλά όχι τόσο βαθύ, προσπαθεί πάντως και γλύφει παντού. Να πω την αλήθεια, δεν την ζόρισα παραπάνω. Τα χείλη της αγκαλιάζουν το πέος και η εικόνα, να σε κοιτάει με τα μεγάλα της μάτια, είναι γαμηστερή. Στη συνέχεια την γύρισα και έπεσα με τα μούτρα στο ξυρισμένο αιδοίο της. Μικρό μουνάκι και πεντακάθαρο, ωραία κλειτορίδα που δεν χόρταινα να πιπιλάω. Ενώ βρισκόμουν επί το έργον, χτύπησε η πόρτα. Από την καύλα πήγα έτσι όπως ήμουν, με την σημαία σηκωμένη, λίγο πριν ανοίξω, γύρισα πίσω, έβαλα πετσέτα και παρέλαβα τον δίσκο με την παραγγελία. Τον άφησα κακήν κακώς και γύρισα στο μωρό. Πέρασμα προφυλακτικού και εκκίνηση με ιεραποστολικό. Το μουνάκι της μου άρεσε πολύ σαν αίσθηση, την πηδούσα πότε χαλαρά, πότε πιο δυνατά, φιλιά αρκετά κατά την διάρκεια. Δίνει τρομερά φιλιά σε λαιμό, χέρια, στήθος, δείχνει να της αρέσει. Αλλάξαμε αρκετές στάσεις, θέα στα τέσσερα, γαμάτη... Εκεί έδειξε να γουστάρει, αλλά και να πονάει, αυτό με φρέναρε λιγάκι, μου ζήτησε συγνώμη που με έκοψε και συνεχίσαμε. Από αυτό το σημείο και μετά, γύρισα την συμπεριφορά μου σε πιο gfe τόνους. Δεν είμαι σίγουρος γιατί, μου έβγαλε κάτι εύθραυστο εκείνη την στιγμή, με αποτέλεσμα να είμαι πιο απαλός στις κινήσεις μου. Κάποια λεπτά μετά, γύρισε και ξεκίνησε ένα στοματικό για να τελειώσω. Με το αριστερό μου χέρι, έπαιζα με τα μουνόχειλά της, δεν διαμαρτυρήθηκε ούτε όταν το έκανα πιο γρήγορα. Κάπου εκεί τελείωσα στη ζεστασιά του στόματός της. Χωρίς μεγάλη βιασύνη πήγε για ντους. Ασθμαίνοντας, ακολούθησα να ξεπλύνω λίγο τον πούτσο μου και να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπό μου, μέχρι να τελειώσει η μικρή και να μπω και γω με την σειρά μου.

Catherine's Social
Βγαίνοντας, την είδα να καπνίζει ένα game boy, σύμφωνα με αυτά που είπε, προσπαθεί να το κόψει. Άραξα με το μπουρνούζι δίπλα της, πίνοντας το ιρλανδέζικό μου, ενώ η Κατερίνα απολάμβανε την σοκολάτα της. Της άρεσε όπως είπε και είχε καιρό να πιει. Μιλήσαμε για την ίδια, για μένα, για το site, για πελάτες, ήταν ευχάριστη και σίγουρα πιο χαλαρή από την πρώτη επαφή. Άρχισα να χαϊδεύω τις σταγόνες που δεν ήθελαν να εγκαταλείψουν την επιδερμίδα της και να φιλάω τον λαιμό της. Δεν άργησα να φτιαχτώ και ξεκινήσαμε το παιχνίδι. Πίπα, 69 και κάποιες ακόμα στάσεις, έλαβαν χώρα. Αποκορύφωμα ήταν η Κατερίνα από πάνω και εγώ να αγγίζω την πανέμορφη επιδερμίδα της, κάποιες σφαλιάρες στο κωλαράκι της και λίγο άγγιγμα στην πίσω τρυπούλα της. Μην φανταστείτε τίποτα σπουδαίο, απλά δεν μπορούσα να αντισταθώ... Η ίδια μου τράβηξε το χέρι στην αρχή, μόλις κατάλαβε όμως ότι το πήγαινα χαλαρά, με άφησε.
Τελείωμα στο ίδιο μέρος και αντίστοιχη πορεία και για τους δυο μας.

Η ώρα μας είχε ήδη τελειώσει και η Κατερίνα είχε αρχίσει να ντύνεται χωρίς να βιάζεται, χτένισε τα μαλλιά της, ήπιε λίγη ακόμα από την σοκολάτα της και μάζεψε τα πράγματά της. Το δωράκι της το πήρε όταν βγήκα από το δεύτερο ντουζάκι. Χωρίς να την ρωτήσω, μου είπε ότι πέρασε όμορφα, το ίδιο πέρασα και γω. Φιληθήκαμε και αποχώρησε για την συνέχεια των ραντεβού της.



Καθώς η νύχτα ήταν νέα ακόμα, επικοινώνησα με φίλους και κανόνισα την συνέχεια. Όσο έμεινα στο δωμάτιο, με έπιασε μια μελαγχολία, άραξα στο κρεβάτι με το ποτό μου και έβαλα τέρμα στο κινητό μου, Richter, Bach και Chopin. Η μουσική είναι από τα ελάχιστα σε αυτήν τη ζωή, που είναι ίση απέναντι στους ανθρώπους. Μπορεί να συγκινηθείς, να ταξιδέψεις, να κλάψεις, να χαρείς, να εκτονωθείς, όποιος και αν είσαι, ανεξαρτήτως μουσικών γνώσεων ή κοινωνικής τάξης. Δεν ξέρω γιατί ένιωσα έτσι, ίσως είναι κρίση μέσης ηλικίας, ίσως με έχουν επηρεάσει οι "παππούληδες" που γαμάνε μέρα νύχτα, ίσως φταίει το ότι ηλικίες, όπως αυτές της Κατερίνας, είναι αρκετά δύσκολο να πέσουν πια, μόνο με την γοητεία μου.


Χωρίς να είμαι ο σούπερ ουάου γαμιάς, είμαι θιασώτης του δυνατού σεξ και όχι του gfe. Στο ραντεβού, πήγα με διάθεση για ξεφτιλίκια και σκισίματα, κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη. Από ένα σημείο και μετά, τα κύρια χαρακτηριστικά της συνάντησης ήταν, ο αισθησιασμός και ο ερωτισμός. Υπερθεματίζοντας, κάναμε σεξ μόνο στο κρεβάτι, πράγμα που τις περισσότερες φορές βαριέμαι...
Γίνομαι αγαπούλης μεγαλώνοντας, ήμουν μήπως πάντα πιρφόρος, θα αρχίσω να διαβάζω Cosmo και Ladylike, τι σκατά συμβαίνει; Αυτά και άλλα πολλά συζητήθηκαν αργότερα, σε μαγαζί της Γλυφάδας, όπου αμέτρητες γκόμενες μας την έπεφταν αποσπώντας την προσοχή μας από αυτά τα διαχρονικά ερωτήματα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
wired77
Μέγας
Εγγραφή:
25 Οκτ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
5.517
Πόντοι:
4.096
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 NICK TRIVE, spipis71, rodriguez65 και 33 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Οκτωβρίου, 2017
φίλε ωραία κριτική.

"Καθώς η νύχτα ήταν νέα ακόμα, επικοινώνησα με φίλους και κανόνισα την συνέχεια. Όσο έμεινα στο δωμάτιο, με έπιασε μια μελαγχολία, άραξα στο κρεβάτι με το ποτό μου και έβαλα τέρμα στο κινητό μου, Richter, Bach και Chopin. Η μουσική είναι από τα ελάχιστα σε αυτήν τη ζωή, που είναι ίση απέναντι στους ανθρώπους. Μπορεί να συγκινηθείς, να ταξιδέψεις, να κλάψεις, να χαρείς, να εκτονωθείς, όποιος και αν είσαι, ανεξαρτήτως μουσικών γνώσεων ή κοινωνικής τάξης. Δεν ξέρω γιατί ένιωσα έτσι, ίσως είναι κρίση μέσης ηλικίας, ίσως με έχουν επηρεάσει οι "παππούληδες" που γαμάνε μέρα νύχτα, ίσως φταίει το ότι ηλικίες, όπως αυτές της Κατερίνας, είναι αρκετά δύσκολο να πέσουν πια, μόνο με την γοητεία μου."
από τις καλύτερες παραγράφους που έχω διαβάσει...
J
john100
20 Οκτωβρίου, 2017
Υποκλινομαι στους πρόβληματισμούς σου, αγαπητε wired. Δεν είναι τιποτα.. Οσο θα μεγαλώνεις τοσο πιο "αγαπουλης" θα γίνεσαι. Ειδικα οταν θα εχεις πιπινια-πειρασμούς διπλα σου!
Οσο για το Μπιλ εγω το κανω εξήγηση από την αρχη οταν ειναι να παω σε εκεινη την τοποθεσία. Αν δεν βρω δωματιο στο Μπιλ δεν περιμενω, πηγα απέναντι... Και ετσι γινεται συνηθως.

Παντα τετοια.
20 Οκτωβρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε John, ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια.
Καπέλο
20 Οκτωβρίου, 2017
Ωραίος φίλε!
Οι δύο τελευταίες παράγραφοι είναι όλα τα λεφτά...
20 Οκτωβρίου, 2017
Φίλε old boy ευχαριστώ πολύ!
Μόνο που άντεξες να διαβάσεις μέχρι το τέλος είσαι άξιος συγχαρητηρίων!
Προσκύνημα
20 Οκτωβρίου, 2017
Φίλε zebu, ευχαριστώ!
Μπορεί να έχεις δίκιο, όταν αυτές οι ηλικίες δεν σε «βλέπουν» καν εκεί έξω, τότε ίσως να είναι ένα τέλος εποχής.
Ειδικότερα εάν έχεις υπάρξει δυνατός παίκτης, τότε, το πρόβλημα μεγαλώνει.
Για το bill καλά κάνεις και ξηγιέσαι έτσι. Εμείς οι πελάτες δεν είμαστε «παντρεμένοι» με κανένα χοτέλι.
20 Οκτωβρίου, 2017
wired77 το τελευταίο σου σχόλιο με "σκότωσε"...!!
θα μπορούσα να το είχα γράψει με σχεδόν τα ίδια λόγια.
δεν γνωρίζω πόσο είσαι, αλλά φοβάμαι ότι πλησιάζω επικίνδυνα την ηλικία που ακριβέστατα περιγράφεις !!
ως εκ τούτου δεν ξέρω αν πρέπει να "κλαίω" ή να χαμογελάω πίνοντας με τους φίλους και σκεπτόμενος ότι τουλάχιστον "έζησα" ως νεος, και τα καλά μου χρόνια δεν πήγαν χαμένα αλλά τα γλέντησα τότε που μπορούσα...
μάλλον όμως φτανω στο τέλος
J
john100
20 Οκτωβρίου, 2017
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Ωραία τα όσα έγραψες.

Όσο για τον προβληματισμό σου Χμμμ; , νομίζω πως όσο "παλιώνουμε", τόσο θέλουμε μια διαφορετική και πιό χαλαρή σχέση μεσα στα μικρά κλεφτοδιαλείμματα που κάνουμε.

Δεν την έχω συναντήσει την Κατερίνα και δεν μπορώ να έχω προσωπική άποψη, όμως από τα όσα έχω διαβάσει, πρέπει να είναι μια πραγματική GFE η ώρα μαζί της. Ίσως και γιατί όχι, να ισχύει το "πρόσεξέ με για να σε προσέξω και σεβάσου με για να σε σεβαστώ".... και γιατί όχι;

καλή συνέχεια!
21 Οκτωβρίου, 2017
john, αν πλησιάζεις τότε καταλαβαίνεις τι εννοώ. Δεν έχει σημασία η αριθμητική ηλικία, για κάποιον μπορεί να είναι το 30, για κάποιον άλλο το 35 και για κάποιον το 50. Απλά νιώθεις ότι ένας κύκλος ετοιμάζεται να κλείσει.
Νομίζω ότι το συναίσθημα δεν είναι ούτε για να κλαις ούτε για να γελάς μόνο.
Η λέξη γλυκόπικρο έχει φτιαχτεί για κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Αυτό που πιστεύω και ακολουθώ, είναι το δόγμα του «ζήσε», κάθε φορά που μια «πίστα» τελειώνει, πρέπει να είσαι σίγουρος ότι την περπάτησες όσο καλύτερα μπορούσες.
Θέλω να πιστεύω, ότι η ζωή, σε κάθε στάδιο, επιφυλάσσει περίεργες και όμορφες εκπλήξεις παρέα με τις αναπόφευκτα άσχημες.
21 Οκτωβρίου, 2017
φίλε sniper, δεν ξέρω, μπορεί να ισχύει αυτό που γράφεις, έστω εν μέρει.
Ίσως μεγαλώνοντας να πατάμε λίγο λιγότερο το γκάζι, μπορεί, θα δείξει ο χρόνος...
Για την Κατερίνα δεν ξέρω τι ισχύει γενικά, ξέρω τι έγινε στο ραντεβού μας.
Για την προσοχή και τον σεβασμό που γράφεις, συμφωνώ 100%
Υπάρχουν άλλες κοπέλες που κάνουν αυτό το σπορ και με το μπουν στο δωμάτιο σε προδιαθέτουν για υψηλές στροφές.
Αρχίζουν τα βρισίματα, τα τραβήγματα, τις «σφαλαρίτσες» και ό,τι άλλο γουστάρει κάνεις, αυτές για μένα είναι pse και σκοπό έχουν να μην μπορείς να περπατήσεις βγαίνοντας από το δωμάτιο. Ναι!
Η Κατερίνα, σίγουρα έμενα δεν με προϊδέασε για τέτοιες καταστάσεις. Να πω την αλήθεια, δεν έχω διαβάσει και όλες τις κριτικές της και δεν ξέρω αν άλλοι πέρασαν διαφορετικά.
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10