Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 233 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Κατ΄ αρχήν να αναφέρω πως ότι γραφτεί είναι η εμπειρία μου με την Άννα αρκετούς μήνες πίσω.
Σε αναζήτηση κάποιας καινούργιας κοπέλας να συναντηθώ έπεσε το μάτι μου στο νημα της Άννας και βλέποντας τις φωτο που ανέβασε σε συνδυασμό με το όχι ιδιαίτερα μεγάλο ¨δωράκι¨ της μου κίνησε το ενδιαφέρον.
Τηλεφώνημα λοιπόν (εύκολη επικοινωνία), κλείσιμο ραντεβού για Bill, και μετά από περίπου ένα δίωρο (στην ώρα που είχαμε συμφωνήσει) χτύπαγε την πόρτα του δωματίου.
Οι φωτο που έχει βάλει και οι περιγραφές συναγωνιστών είναι ακριβέστατες (ψηλή κοπέλα, μεγάλο στήθος, καλό ¨πίσω σύστημα¨ ,χωρίς περιττά κιλά όμως όχι ιδιαίτερα σφιχτό σώμα ) αυτό το οποίο δεν φαίνεται και μπορεί να περιγραφεί αναλόγως τα γούστα το καθενός είναι το πρόσωπο. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να την πω άσχημη (το 3 που είδα σε κριτική έτσι το εκλαμβάνω) απλώς δεν είναι το δυνατό σημείο της αλλά σίγουρα είναι μία συμπαθητική κοπέλα.
Μπαίνοντας στο δωμάτιο, από την συμπεριφορά και από τις πρώτες κουβέντες, καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με μία κοπέλα με θετική σκέψη, μια κάποια αμηχανία (η οποία μάλλον οφείλετε στην όχι μεγάλη εμπειρία της) και λίγο (εώς πολύ) άγχος για το πως θα ικανοποιήσει αυτόν που έχει απέναντί της.
Προσφέρει τα πάντα εκτός από την ¨πίσω πόρτα¨ της και κάνει ότι περνάει από το χέρι της (και από το στόμα και τα πόδια της) ούτως ώστε όταν θα κλείσει η πόρτα πίσω της ήδη ο ¨πελάτης¨ να σκέφτεται πότε θα την ξαναδεί.
Διαβάζοντας αυτά κάποιος λογικό είναι να αναρωτηθεί: αφού είναι έτσι η κοπέλα γιατί δεν την ξαναείδες; και εδώ έρχεται το μεγάλο (κατ εμέ) μείον, με την Άννα είχα την αίσθηση ότι πήγα με μια άβγαλτη κοπέλα η οποία ρωτούσε συχνά τι να κάνει, αν μου αρέσει αυτό και πως να συνεχίσουμε. Σε αρκετούς εδώ αυτό μπορεί να τους αρέσει εγώ όμως θέλω η κοπέλα να έχει και μια (καλώς εννοούμενη) ¨πουτανιά¨, χωρίς υποδείξεις να καταλαβαίνει τι του αρέσει και πως θέλει να συνεχίσει ο παρτενερ της. Αυτό βέβαια είναι κάτι το οποίο αποκτάται με τον καιρό και με τις εμπειρίες που αποκομίζει η κάθε κοπέλα από τον κάθε έναν από εμάς και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα το βελτιώσει (αν δεν το έχει ήδη βελτιώσει) γιατί όπως προείπα θέλει να φεύγει και ο ¨πελάτης¨ να είναι ευχαριστημένος.
Εν κατακλείδι αν θέλει κάποιος μια κοπέλα σε gfe ρυθμούς με ότι μείον μπορεί να έχει αυτό πιστεύω θα μείνει ικανοποιημένος.
Αυτά βέβαια αρκετούς μήνες πριν, και επειδή είναι καλό παιδί και καλός χαρακτήρας είμαι σίγουρος ότι με τον καιρό θα βελτιώνεται και θα μπορέσει να γίνει καλή επαγγελματίας, όχι όμως ¨επαγγελματίας¨ . Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
mr.madman
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Ιουλ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
735
Πόντοι:
316
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 KOULIO, LanciaRallye037, jimy.m. και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Οκτωβρίου, 2017
Προσκύνημα
Σε αρκετούς εδώ αυτό μπορεί να τους αρέσει εγώ όμως θέλω η κοπέλα να έχει και μια (καλώς εννοούμενη) ¨πουτανιά¨, χωρίς υποδείξεις να καταλαβαίνει τι του αρέσει και πως θέλει να συνεχίσει ο παρτενερ της.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1