Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 232 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είπα ν’ αναφερθώ κι εγώ στην προσωπική μου εμπειρία με την Αννούλα περισσότερο σαν αντίδραση σε κατά τη γνώμη μου, κακόπιστη κριτική που διάβασα. Θεμιτό αυτό που αρέσει σε μένα να μην αρέσει σε κάποιον άλλο, όμως στην προκειμένη περίπτωση ορισμένα πράγματα που έχουν να κάνουν ειδικά με λεξιλόγιο, συμπεριφορά και εμφάνιση είναι ανακριβή.

Μιλάμε για ένα κορίτσι που δε το λες πολύ όμορφο στο πρόσωπο (ούτε άσχημο φυσικά) αλλά είναι σίγουρα η κοπέλα της διπλανής πόρτας και αυτό είναι στα συν για μένα. Με τις ατέλειές της όπως όλοι, αλλά και με πολύ ωραία χαρακτηριστικά όπως το υπέροχο και φυσικό στήθος της το οποίο λογικό είναι να υπόκειται στους νόμους της βαρύτητας αλλά προσωπικά δε θα το άλλαζα με το καλύτερο πλαστικό. Είναι σχετικά ψηλή με ωραία κορμοστασιά, λεπτή και στα τέσσερα το κωλαράκι της τα σπάει, αν μάλιστα κάποτε αποφασίσει να κάνει το βήμα παραπάνω θα κλείνεις ραντεβού μετά από κάνα μήνα τουλάχιστον. Όσο για το γατάκι της θα φας χρόνο εκεί, καλοσχηματισμένο και καθαρό ανταποκρίνεται στα χάδια και αν την κάνεις να νιώσει άνετα και φιλικά θεώρησέ το δεδομένο ότι θα σου δώσει το κάτι παραπάνω.

Είναι σωστή επαγγελματίας και πάνω απ’ όλα ζεστός άνθρωπος, στην περίπτωσή μου έβγαλε τέτοια χημεία που ένιωσα πως είμαι με κάποια που δε συναντώ πρώτη φορά. Ήταν άψογη στο ραντεβού της , ήρθε σε ξενοδοχείο κοντά στη πλατεία Βικτωρίας πρόσχαρη και ομιλητική, έσπασε τον πάγο άμεσα. Δεν γνωρίζω τις γραμματικές της γνώσεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν χαμηλού επιπέδου στη συζήτηση και τη συμπεριφορά. Τι να πω που δεν έχει ήδη ειπωθεί η κοπέλα είναι θησαυρός, κάναμε χαλαρό σεξ μία ώρα όχι στα μουγκά, με κουβεντούλα κατά διαστήματα κάτι που προσωπικά μου αρέσει και με χαλαρώνει και η διάρκεια αυτή δεν είναι κάτι σύνηθες για μένα. Αυτό μου το έβγαλε η Αννούλα και της το πιστώνω.

Μετά από μένα δεν είχε άλλο ραντεβού, το ρολόι δεν το κοίταξε ποτέ, όχι δεν μου είπε σε τίποτα μόνο σιγά-σιγά με κάποιους «λεπτούς» χειρισμούς π.χ. δάχτυλο στο κωλαράκι με την κατάλληλη προετοιμασία πάντα, το μωράκι αναστέναζε, με είχε στο στόμα και έχει ήδη γραφτεί αρκετές φορές ότι κάνει άψογη πεολειχία. Από στάσεις τα πάντα όλα, γυμνάστρια και βάλε φαντασία, αργά- γρήγορα, ανάσες, γλωσσόφιλα, αγκαλιές, κουβεντούλα και πάλι στον αγώνα ακούραστη, τίμια, θεά. Μ’ αυτά και με τα άλλα πέρασε μια ώρα χωρίς να το καταλάβω και μου ανέβασε (extra bonus) και την ψυχολογία για τις επιδόσεις μου η μικρή. Τέλος, για όποιον έχει σημασία γιατί αναφέρθηκε κι αυτό, όσο έλληνας είμαι εγώ είναι κι αυτή. Γι’ αυτό κι έχει φιλότιμο το κορίτσι και σου δίνει αυτό που αξίζεις και μερικές φορές σου το δίνει κι άμα δεν τ’ αξίζεις γιατί είναι ψυχάρα.

Καλά να είμαστε, σπάνια κάνω τέτοιου είδους εξορμήσεις, αλλά την Αννούλα θα την ξαναδώ. Στη βαθμολογία έβαλα τα ανώτερα επιτρεπτά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 28, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
3 Αυγ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
369
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 joe mak, fouxter, doc_lin και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού