Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 31 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μικρή αποχή απο τον αγοραίο, αλλά ήρθε η στιγμή για εντυπωσιακή επάνοδο!
Έτσι, μετά απο ψαχούλεμα στο αγαπημένο μας σάιτ και σε αναζήτηση του vfm, αποφάσισα να συναντήσω την Μάρτα, αφού είχα κάνει το διάβασμα μου και είμαι λάτρης των μίλφ.

Η συνενόηση πολύ εύκολη με ένα τηλέφωνο κλείσαμε για γνωστό ξενοδοχείο του Παγκρατίου. Να πω επίσης οτι έχει viber και απαντάει στα μηνύματα χωρίς πρόβλημα.

Έρχεται στην ώρα της με αέρα και χαιρετιόμαστε με σταυρωτό φιλί. Εχει πολυαναφερθεί το ύψος της και το σωματότυπο της με τακούνια μέτρια, που είναι πανω απο 1.80. Σε εμένα φόραγε κολλητό παντελόνι με μπλούζα, που φυσικά άφηνε να φανεί το πλούσιο μπούστο της και απο πάνω λεπτό πανωφόρι. Ωραίο ντύσιμο σέξυ χωρίς να είναι κραυγαλέο, που σίγουρα κάνει τους λάτρεις του είδους να γυρίσουν στον δρόμο.

Τα Ελληνικά της πολύ κάλα, αφού έχει έρθει πολλά χρόνια στην χώρα μας και όπως μου είπε πρός τιμή της, ήθελε να μάθει την ομιλία, αλλά και γραφή με ανάγνωση. Βούρ στο ψητό λοιπόν αφού συνενοηθήκαμε μια χαρά, γδύνεται και αποκαλύπτει το μαύρο χοντρό δικτυωτό με το μαύρο στρινκάκι, που με έκανε κάγκελο. Για το στήθος δε, επιβεβαιώνω οτι είναι φυσικό μεγάλο και άψογο, το πιπίλησα μέχρι να μουλιάσει. Ισπανικό φυσικά επιβάλεται και με λίγο τζελάκι ήταν κάβλα. Στοματικό κάνει βεβαίως ελεύθερο, αλλά προτίμησα με σκούφο, όπου ηταν πολύ καλό αργό με βασανιστικό ρυθμό ενώ έκανε ντηπ θρόουτ με λάγνο βλέμμα. Απο στάσεις καβάλα απο πάνω με δυνατό κοπάνημα όπου τα βρήκα λίγο σκούρα, καθώς είναι μεγάλο κορμί και κρεβατογεμίστρα, αλλά η κάβλα μεγάλη να βλέπεις και να πιάνεις το μεγάλο της στήθος. Εκδίκηση απο κάτω και δυνατό σφυροκόπημα με τις ποδάρες πάνω και στο πλάι, οπού βγάζω το λαστίκ και της τα απλώνω πάνω στο στήθος. Αντίστοιχος δεύτερος γύρος μετά απο κανά τέταρτο, σε πιο pse ρυθμούς ακόμα, με στάσεις στα τέσσερα οπου με κοπάναγε πολύ δυνατά και τα παφ πούφ ακούστηκαν πολυ, ενώ απο πάνω κόντεψε να μου τον σπάσει! Τέλος την έβαλα απο κάτω και τα έδωσα όλα όπου και ολοκλήρωσα με βογγητά καύλας μούσκεμα στον ιδρώτα.

Οπως καταλάβατε η Μάρτα μου έβγαλε φούλ pse φάση, ίσως έπαιξε ρόλο και η ολιγόμηνη αποχή απο το πληρωτέο σεξ, αλλά πέρασα πολύ καλά και για άλλη μια φορά κατάλαβα πως αυτή η κατηγορία των γυναικών, την ιδρώνουν την φανέλα πιο πολύ απο άλλες που σίγουρα βασίζονται στην εμφάνιση; τους.
Φυσικά είναι η προσωπική μου άποψη και οσοι θέλουν πιπίνια μοντελάκια πουτανάκια, ας μην την λάβουν υπόψη τους.

ΥΓ και ένα κρύο αφού έρχεται Φθινόπωρο!!!
Αρχαίος Έλληνας στρατηγός που του άρεσαν οι ώριμες γυναίκες...........................................



ΜΙΛΦΙΑΔΗΣ!!!
καλό φθινόπωρο (δρόσισε ήδη!!!)

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
NBAZ
Σπουδαίος
Εγγραφή:
15 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
1.576
Πόντοι:
2.290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, dimchair, anon. και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού