Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 134 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Είμαι σε φάση αναζητήσεις νέας στάνταρ κοπέλας αυτό τον καιρό και η επομένη στην λίστα υποψηφίων ήταν η Χριστίνα. Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα με SMS και η κοπέλα έφτασε στην ώρα της χαμογελαστή και ευδιάθετη. Το ντύσιμο της δεν θύμιζε call girls αλλά ήταν εξόχως θηλυκό κάτι που μου άρεσε.

Ηλικία: Αρχικά δεν ισχύει ότι η κοπέλα είναι milf. Είναι ακόμα αρκετά μικρή για να μπει σε αυτή την κατηγορία. Για την ακρίβεια είναι σε μια μέση ηλικία που ούτε κορίτσι μπορείς να την πεις αλλά σίγουρα όχι και milf. Αυτό δεν το λέω για αν την εκθειάσω, αλλά για να μην πάρει κάποιος λάτρης του είδους και απογοητευτεί.

Πρόσωπο: Κατ’ αρχή αυτά που γράφουν διάφοροι για καυλόφατσα / προστυχόφατσα δεν ισχύουν. Η κοπέλα έχει μια κανονικότατη όψη μιας κοπέλας που αν πέρναγε δίπλα σου στο δρόμο θα γυρνούσες το κεφάλι 180 μοίρες για να την κοιτάξεις αλλά δεν έχει κάτι το πρόστυχο. Υπό την έννοια ότι και σε δουλειά γραφείου να την έβλεπες δεν θα έλεγες από μέσα σου “τι κάνει εδώ η καυλορουφήχτρα?”

Σώμα: Η εμφάνιση της είναι μάλλον εντυπωσιακή! Και αν ήταν λίγο ψηλότερη (πρέπει να είναι κάτω από 1,70) θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για “μοντελέ” κατάσταση. Είναι αρκετά αδύνατη (αλλά όχι ξερακιανή), με υπέροχο κώλο. Και μετά υπάρχει το θέμα των βύζων…. Εδώ τι να πω? Πραγματικά η κοπέλα είναι η χαρά του βυζολάτρη! Πρώτα μπαίνουν τα βυζιά της στο δωμάτιο και μετά αυτή! Και το σημαντικότερο είναι φυσικά!

Επί το έργο: Η κοπέλα τα τιμά τα λεφτά της και καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να ευχαριστήσει τον πελάτη. Εγώ ειδικά την κούρασα αρκετά και δεν μου έδωσε σε καμία φάση να καταλάβω ότι δυσανασχετεί. Το καλύτερο της είναι σίγουρα στα τέσσερα βλέποντας αυτή την τρομερή κωλάρα. Πίπα πάρα πολύ καλή με άφθονο σάλιο και από τις λίγες που ξέρουν να παίξουν σωστά ένα πούλι με το χέρι (κορίτσια ο πούτσος δεν είναι τρόμπα!). Επίσης επιβεβαιώνω και εγώ για τα διάφορα (ψεύτικα) καυλιάρικα επιφωνήματα που βοηθούν την όλη κατάσταση και την καύλα. Επίσης υπήρχε και ένα γενικότερο dirty talk με περιγραφές κτλ αλλά είναι ίσως ο μόνος τομέας που επιδέχεται βελτίωση.

Social time: Για το συγκεκριμένο δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη καθώς πέρα από 2 κουβέντες που είπαμε όταν ήρθε, κυριολεκτικά γαμιόμασταν επί μια ώρα.

Γενικά εάν κάποιος με ρώταγε αν θα έπρεπε να συναντήσει την συγκεκριμένη κοπέλα θα του έλεγα ναι. Είναι μια τίμια επιλογή σε κάλο budget που προσπαθεί να προσομοιάσει PSE. Εγώ προσωπικά δεν θα έβλεπα ξανά την συγκεκριμένη καθώς δεν υπήρχε χημεία μεταξύ μας -κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό- και έτσι δεν μπορώ να πω ότι πέρασα σουπερ παρ’ ότι η κοπέλα ήταν πολύ καυλωτική και η συμπεριφορά της αχόρταγη. Άπλα κάτι δεν μου έκατσε καλά. Χωρίς να ξέρω τι είναι αυτό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
giannis939
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Δεκ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
1.034
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 px75, XRISTINAxxx, satyrus και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Οκτωβρίου, 2017
Αδελφέ, υπάρχει μια αντίφαση στη κριτική σου: Από τη μια εκθειάζεις το παρουσιαστικό και το σέρβις της κοπέλας, βάζοντας μόνο σαν στοιχείο που υστερεί το dirty talk, κι από την άλλη, εκεί που περιμένει κανείς να διαβάσει ότι πέρασες τόσο καλά, που θα την ξανασυναντούσες, στο μεν κείμενο της κριτικής σου γράφεις ότι παρόλα αυτά δεν υπήρχε χημεία μεταξύ σας, κάτι που δεν δένει με ο,τι έχει προηγουμένως αναφερθεί, κι ότι δεν θα την ξαναέβλεπες γι' αυτό το λόγο, ενώ από την άλλη στη σχετική ερώτηση από κάτω βάζεις "ίσως". Το "δεν θα την έβλεπα ξανά" δεν είναι "ίσως" είναι "Όχι". Σημείωσε ότι προσωπικά δεν την έχω συναντήσει ακόμα κι ότι ένας λόγος που διάβασα αυτό που έγραψες, όπως και όσων άλλων συμπαικτών έχουν γράψει κριτική για την συγκεκριμένη, είναι γιατί την έχω βάλει στο μάτι, αλλά ακόμα δεν έχω πεισθεί αν θα περάσω καλά μαζί της.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1