Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 235 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Συναντήθηκα με την Άννα πριν λίγο καιρό σε γνωστό ξενοδοχείο γαμηστρωνα. Αρχική εντύπωση αποκαρδιωτική! Η κοπέλα δεν είναι όμορφη. Ενδεχομένως δεν λογίζεται καν σαν μέτρια αναλόγως τα στάνταρ του καθενός. Σίγουρα δεν είναι η κοπέλα που θα γύριζες να κοιτάξεις σε κάποιο μπαρ.
Στο σώμα τα πράγματα δεν είναι καλύτερα καθώς υπάρχει μια ελαφρά πλαδαρότητα και πεσμένα βυζιά. Ευτυχώς ο κώλος της στέκει στο ύψος του! Από κιλά δεν έχει πάνω από το κανονικό και οι φωτο εδώ είναι αληθινές.
Το καλύτερο της είναι σίγουρα η συμμετοχή στο σεξ καθώς πρόκειται για απόλυτο εργάτη του είδους. Κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει χωρίς “μα-μου”. Θα έλεγα ότι το παίρνει σχεδόν σαν προσωπική πρόκληση το να σε κάνει να περάσεις καλά. Πολύ καλή πίπα με τεχνική και πάθος που ολοκληρώνεται με CIM στο οποίο τα καταπίνει. Επίσης αντέχει σφυροκόπημα με τις ώρες σε κάθε πιθανή στάση.
Το μεγάλο δράμα ήταν η επικοινωνία. Όχι η γλώσσα καθώς η κοπέλα δηλώνει Ελληνίδα (μάλλον Αλβανίδα) και μιλάει άπταιστα. Αλλά το τι λέει! Όλες τις οι κουβέντες έχουν να κάνουν με γαμήσια, πούτσες, τι κάνουν άλλες CG, γιατί αυτή είναι καλύτερη από τις άλλες, πως την πήδηξε ο προηγούμενος και άλλα τέτοια που για εμένα είναι εξόχως ξενερωτικά.
Εν κατακλείδι, η κοπέλα την ιδρώνει την φανέλα και με €80 το ραντεβού τα λεφτά της τα αξίζει από αυτό και μόνο. Αν δεν σαν ενοχλεί η (επιεικώς) μέτρια εμφάνιση και η λογοδιάρροια για γαμήσια και πούτσες θα ξεμπουκώσετε καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
giannis939
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Δεκ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
1.035
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter, LanciaRallye037, Dirty69 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Οκτωβρίου, 2017
Τη κοβω για fake.Η Αννα απο οσο ξερω δε τα καταπινει.Τωρα για αλβανη δεν ειναι.Δε βγαζει αλβανιλα
S
sexopolemistis
04 Οκτωβρίου, 2017
Αδερφέ μαλλον είδες άλλη κοπέλα , πεσμένο βυζι ; εχεις δει φυσικό νούμερο 3-4 να πηγαίνει προς τα πάνω ;
Δεν εχει παραπάνω κιλά ; τι εννοείς ;;;;; η κοπέλα είναι αδύνατη απλά ! Ποιος μίλησε για παραπάνω κιλά ;
Ελληνίδα είναι , εχει τύχει να δω ταυτότητα ;)
Πιο πολυ όμως μου κάνει εντύπωση γι αυτά που λες ότι λέει ....όσες φορές ειχα πάει να της πιάσω κουβέντα για ντουέτο κτλ πάντα μου έλεγε πως δεν ξέρει καμμία από το χώρο και ποτέ για το τι έκανε πριν .
Γι αυτο σου λέω . Άλλη είδες . Δεν παίζει
04 Οκτωβρίου, 2017
Επειδη δεν εχω μαθει να μιλαω ασχημα το μονο που μπορω να πω για εσενε οτι εισαι ενας ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ και δεν τιμας τα παντελονια που φορας.Αρχιψευταρε ποτε δεν εχω αναφερει κατι για αλλη κοπελλα ποτε δεν αναφερομε και μαρτυρας οι αντρες που εχω δει μεχρι τωρα σε γαμησια οπως λες και πεη. και το αν ειμαι ελληνιδα μαλλον θα πρεπει να αναρρωτηθω για εσενα γιατι το εχω ξαναπει απο εκει που ειμαι εχουμε μαθει να ειμαστε ΝΤΟΜΠΡΟΙ και να λεμε την ΑΛΗΘΕΙΑ.δεν ξερω ποιος ο σκοπος τησ κριτικης σου το μονο που θελω να ξερης οτι δεν θα παψω να ειμαι η Αννουλα που ολοι ξερουνε ευγενικη προσχαρη που κανει τα παντα για να ικανοποιει τα ΜΩΡΟΥΛΙΑ της.και τελος το εχω γραψει και στο νημα μου ολες οι κοπελλες κανουνε με το καλυτερο τροπο την δουλεια τους και δεν με αρεσει να γραφετε κατι κακο για καποια απο ολες στο νημα μου.αυτα ΒΑΡΩΝΕ ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ giannis939 την επομενη φορα να γραψεις πιο πιστευτα ΨΕΜΜΑΤΑ.....
05 Οκτωβρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μην ασχολείσαι Αννα. Ο μαλλον εχει ονειρώξεις αλλα στεγνες. Θα του συνιστουσα να διαβασει λιγο Νιτσε και όχι Νιτσα !
05 Οκτωβρίου, 2017
Ο τύπος 'η 'αλλη κοπέλλα είδε ή δεν την έιδε καθόλου. Είναι κρίμα να γράφονται ανακριβή σχόλια! δεν ωφελεί κανέναν, ίσως μόνο ικανοποιεί την ανοησία του γράφοντα. Η Αννούλα είναι από τις καλύτερες επιλογές που κυκλοφορούν αυτή την εποχή!
05 Οκτωβρίου, 2017
Σίγουρα άλλη συναντησες....
05 Οκτωβρίου, 2017
Παιδιά με συγχωρείτε, αλλά είχα την εντύπωση ότι γράφουμε ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ γνώμες ώστε να έχουμε διαφορετικές οπτικές από διαφορετικούς ανθρώπους. Αν είναι να γράφουμε όλοι τα ίδια ποιο το νόημα. Όλη αυτή την επίθεση που μου γίνεται στα σχόλια δεν την καταλαβαίνω.

Απλά κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν. Κακό είναι? Πρέπει όλοι να ξετρελαινόμαστε με την ίδια κοπέλα?

Στην τελική δεν έγραψα και "μείνετε μακριά" ή "πεταμένα λεφτά" που γράφουν κάποιοι άλλοι. Τουναντίον έγραψα ότι η κοπέλα τα τιμά τα λεφτά της. Έχετε σκεφτεί την πιθανότητα, απλά να την πέτυχα σε κακή μέρα??? Γιατί και αυτό παίζει. Όποιος έχει αντίθετη γνώμη από εσάς δεν σημαίνει έχει πονηρούς σκοπούς ή κρυφή ατζέντα. Χαλαρώστε λίγο.

@sexopolemistis Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάς και σε ότι κριτική γράψω πας και κοτσάρεις ένα fake από κάτω????
05 Οκτωβρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

αλβανιλα δε βγαζει. ομονοια και δευτεριλα βγαζει να τα λεμε ολα.
06 Οκτωβρίου, 2017
fake οχι εγω θα την ελεγα με δολο γιατι την Αννα την εχω συναντησει 6φορες και οχι μια και δεν ισχυει τιποτα απο οσα γραφει ο τυπακος ενα δροσερο γεματο καυλα κοριτσι που νοιωθεις σαν να εχεις την γκομενα σου απεναντι.εσυ αναρχογεωπονε το τερματισες ελεος πηγαινε να βγαλεις τα εσωψυχα σου αλλου......
D
demon14
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9