Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 8 10
Call-Girls 25865
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μόλις είχα προσγειωθεί στην Αθήνα μετά από αγώνα στην κεντρική Ευρώπη. Περπατούσα στο αεροδρόμιο σαν να είχε ασελγήσει πάνω μου δροσερός γορίλλας Ντροπή. Αν άπλωνα το χέρι μου θα με λυπόντουσαν και θα μου έδιναν χρήματα. Το μεσαίο ποδαράκι όμως ήταν σε αδράνεια αρκετές ημέρες και ήθελε δράση. Ήταν ξεκούραστο γεμάτο όρεξη και σπέρμα. Έδωσε λοιπόν ο εγκέφαλος έγκριση για το budget που θα χρειάζονταν, συμφώνησε το σώμα ότι μετά από 48 ώρες μπορεί να εγγυηθεί την συμμετοχή του στον πορνοαγώνα και έτσι η πρόταση πέρασε ομόφωνα. Hop Hop Hooray Μεγάλο χαμόγελο

Έκανα ντους αρωματίστηκα και ξάπλωσα. Κοίταξα το δωμάτιο, τα έπιπλα τους καθρέπτες. Σηκώθηκα και άλλαξα θέση την δερμάτινη καρέκλα. Την έβαλα απέναντι στον τοίχο με τον καθρέπτη. Θα έστηνα εκεί την Jenny αργότερα. Χτύπησε η πόρτα. Όταν άνοιξα είδα ένα συμπαθητικό κορίτσι με μαύρα μαλλιά απλά ντυμένο με ένα σορτσάκι τζίν και Adidas παπουτσάκια. Μου άρεσε το ντύσιμο της γιατί περίμενα ένα teen και ήρθε ένα teen. Ένα όμορφο σύνολο θα έλεγα.

Γδύθηκε και έμεινε με τα εσώρουχα. Κωλάρα είπα από μέσα μου, κωλάρα. Σήκωσα το χέρι μου και ακούμπησα πλάγια τα χείλια μου για τυχόν σάλια. Καθαρός. Ξάπλωσε δίπλα μου και μετά από λίγη κουβεντούλα άρχισα να απλώνω τα χεράκια μου. Έχει σφιχτό σώμα νεανικό με κάποια μικρά τατουάζ. Βυζάκι μικρό αλλά σκληρό με ωραίο σχήμα και μεγάλες ανοιχτόχρωμες θηλές. Το μουνάκι της είναι ξυρισμένο και ροζουλί. Δυνατό σημείο ο πάτος της, ωραίο σχήμα τουρλωτός στο σωστό μέγεθος Έρωτας.

Τον έπιασε και τον έβαλε στο στόμα της. Έχει ωραία χείλια. Πίπα καλή αλλά θέλει λίγο καθοδήγηση σε κάποια σημεία, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα. Προσπαθεί ακούει και δεν βαριέται, δίνει την μάχη της. Άραξα σαν πόρνος και την χάζευα να παλεύει με το χέλι. Της χάιδευα απαλά τα μαλλιά και σαν pervert ψιθύριζα βρωμιές για να της δείξω την ευχαρίστηση μου.

Αλλάξαμε κάποιες στάσεις, ιεραποστολικά και πλάγια πιάνοντας βυζάκι και φτάσαμε επιτέλους στην υπουργική στάση. Κωλάρα είπα πλέον δυνατά, κωλάρα. Τα σάλια έτρεξαν Ντροπή. Aυτός ήταν όμως ο σκοπός, να τρέξουν. Δεν τα σκούπισα Εμμμμ. Από το κρεβάτι μεταφερθήκαμε στην καρέκλα και χύσιμο στα καπούλια της μετά από κάποια ώρα μάχης. Ντους και δεύτερος γύρος μόνο με πίπα. Χυσάκια πάλι στο 85’.

Πέρασα καλά σκέφτηκα, είχε επιτυχία το ραντεβού. Η Τζένη είναι ένα εμφανίσιμο κορίτσι που θα περάσεις καλά μαζί του. Το δυνατό της σημείο δεν είναι η τεχνική και οι πρωτοβουλίες αλλά η φρεσκάδα (η κωλάρα Ναι! Γλώσσα) και η όρεξη. Σαν αρνητικό θα αναφέρω κάποιες υπερβολικές κραυγούλες που έβγαζε κατά την διάρκεια αλλά και πάλι σε άλλους μπορεί να αρέσει αυτό το έργο. Όπως επίσης και ότι δεν φιλάει και δεν κάνει CIM.

Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα γιατί πάλι ο πορνοάγγελος με βοήθησε να επικοινωνήσω την σωστή στιγμή. Ήρθε πέντε λεπτά πιο νωρίς στο δωμάτιο και έκατσε γύρω στα 25 λεπτά παραπάνω γιατί είχε ραντεβού μετά από 2 ώρες και δεν βιάζονταν. Στο social είναι λίγο πολυλογού λόγο ηλικίας αλλά αυτό δεν με χαλάει, I am a good listener.

Εν κατακλείδι αξίζει να δοκιμάσετε την Τζένη, είναι μία όμορφη παρουσία σε νορμάλ τιμή (με κωλάρα Γλώσσα).

Κύριοι του φόρουμ να περνάτε καλά Καπέλο

Ο μρθνδρμς

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Don Pornos
Ανώτερος
Εγγραφή:
18 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
5.966
Πόντοι:
8.615
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iakovos, lamogio11, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού